jag saknar


Att Emilutt inte är platinablond, gud vad de känndes som sommar. Nej Emily vi alla vill se dig blond igen !
Ikväll har jag pluggat litegranna, tittat på den rätte för Rosing och andra avenyn. Hahah Hugo vann ju fast de är ju inte tillsammans längre..
Nu ska jag duuscha. Puss o godnatt

Pluggdags dåårå

Hej töntar ! Nu är jag hemma, har just ätit o ska stracx börjaplugga. Har so prov på torsdag som jag inte pluggat till, sen börjar jag bli sjuk så nu ska mami ge mig en massa medicin =( Ikväll är det den rätte för Rosing ! Men alla vvet ju ändå att Hugo inte kommer vinna.. (a) Hahah, ah myspys väder va det ju idag iallafall. Har tänkt så jävla mycket på sommaren hela dagen alltså, om de är någorlunda bra väder på torsdag eller fredag ska jag o Emily till Kairo. Eftersom då vare exakt ett år sen hon bada där första gången förra året, idioten säger att hon ska göra de i årigen, fast jag vill inte bli sjuk så ! jaja hörs senare kissesss

steeeekarn idag



i skolan

Hejsan sötnosar. Nu är jag på slöjden, blöö två timmar asjobbigt. Håller på med en ballongklänning fast nu har jag tagit en paus för de går inte sådär värst bra..
Min mamma tror att jag har ögoninflammation o skulle egntlgen itne gått til skolan eftersom det smittar kanonmycket, fast de är inte säkert att jag ahr de för de har typ gått över de mesta nu. Förut brukade jag ha det typ var tredje månad men nu har jag itnte haft det på cirka ett halvår, så det är väl dags ? Fan, har jag det på påsklovet kommer jag lacka så jävla mycket, ligga hemma o äta glass o leka emo. Skära mej o grejer Hahha not, det är något jag aldrig kommer göra igen ! Eller igen o igen, låter som ja skärt mig. Har ju blivit blodsyster med två stycken sen har jag ett M i armen, tre mycket mycket stora misstag eftersom jag nu kommer få leva med dom. Äsch äsch, mysigt väder ute jag Emma o Amanda satt o lyssnade på en massa "minneslåtar" från typ sommaren o våren förra året. Shit vilka jävla minnen =)
GE MIG SOMMAR !
haha vad jag tjatar fast det vill nog alla (a) Nu ska jag back to min klänning, KISSES.

brb

Nu ska jag ut för andra gången ikväll , PUSSAR

arg.se

Hej kebaber. Idag vare så jävla mycket snackk i skolan om lördags, herregud alltså. Rykterna som sprideer sig snabbt i väsby eller ? Och helvete vad många som kommit fram o frågat mig saker eftersom dom hört ett fucking rykte som inte är sant nånstans. O alla som inte va där eller någonting satt o snacka som fan o påstod massa saker som inte hänt. Fet sur jag är.
Nu e jag hemma hos Alice, vid tre hade vi idrottslyfet haha fan vad kul de var, pingis vare. Emma blev fälld och ner brottad o sprangefter/o slog alla killarna. Hahah så jävla typsikt henne o Jennifer alltså always ! Men hon tycker nog att de  är lite småkul ;o.
Nu ska vi "plugga" Usch, har asmkycket att göra innan lovet, asnajs ska det iallafall bli. PUSSAR

det är något med söndgar !

Idag är det söndag, som säkert de flesta vet. Och på söndagar har jag alltid besöksrekord. Beror väl på att folk inte orkar göra mycket annt än att sitta vid datan på söndagar. Men det är ju bara kul för min lilla blogg, i<3söndagar !
Apro på bloggen har jag fått reda på att en massa killar läser min blogg, haha jätte många i min skola o andra ;O haha trode inte riktigt att killar läste bloggar, oc jag vet ju inte riktigt om jag har något speciellt intressant i min blogg men så är det iallafall men det är ju faktist jätteroligt. Men jag vill faktist fixa någon finare design, astrött på att ha cirka ingenting som design?
Jag fjortisloggade (det var ett nödfall), på msn och frågade vilken hårfärg jag skulle färga till. 48 stycken svarade och tre stycken svarade seriöst, haha vad äre med folk. Eller tycker ni att jag ska färga lila, blått, grönt, gult , rosa/röda slingor ?Njaa det tycker inte jag. Eller en sak som faktist vore lite småcoolt skulle vara att ha typ svarta och rosa slingor. Skulle inte det vara jättetufft ?
Puss och godnatt fortsätt att läsa min blogg älsklingar (a)

haha vare min outfit som passade till Malins bil eller ;o ?


29/3


jag o världens sötaste födelsedagsbarn
Haloooooo, Nu har jag precis kommit in har vart iväg och vart lite secret .. (a) hihih vilken hemlig person jag har blivit =)
Nu ska jag först duscha sen lägga mig i sängen och äta chokla och titta på sex and the city, asnajs. Känner mig faktist kanonglad just nu, har bestämmt att verkligen försöka försöka glömma alla dåliga och gammla saker och bara se frammåt jag e fan fjorton år och ska inte hålla på o deppa utan se frammåt ! Fast det har jag faktist gjort också, det brister bara lite då och då men nu e allt kanonkuuul. Banne så äre ju bara denna vecka kvar, sedan påsklov, sedan två veckor skola sen två veckor prao sen en massa ledig o tema dagar, inte mycket kvar i skolan ! Hihi, nästa helg ska jag till Linköping tror jag, ska väl bli lite små mys. Fast inte om alla här hemma kommer göra något roligt. Äsch. Nu ska jag hoppa in i duschen, eller hoppa o hoppa men ah. Hihi pussisar !

jag o min bästabästa vän

IGÄR KVÄLL..

Hallo på er. Nu har jag ätit middag, har inte käkat något på hela dagen. Förutom en macka snabb i morse, vid cirka åtta tiden och typ choklad?
Det här dygnet har vart helt knasigt verkligen. Började igår med att jag gick hem till Malin där också Emily var. Va där o fixa oss lite o så, sen mötte vi Emma vid hemköp ahahha alltid hemköp -.- Sen gick jag o Emma hem till Emily o Malin o Emily va hos Malin ett tag. Sen kom dom till Emily och vi gick till hemköp vid typ halv sex o mötte alla bruudos. Orkande skriva. Köpte tacos och så vidare. Sen gick vi hem till Denice o åt o så taggade som tusan haha. Sen vid halv nio typ gick vi hem till Emily däre var ff, som sen alldeles för måga fick reda på.. Från början vare lungt sen började d rulla in massor med folk från typ södervik o grimsta. Så frammot 11 kom Emilys grannar dit och skulle ta aut alla men typ alla stanna så ringde nån polisen så kom polisen o alla typ sprang. Så blev jag kanonrädd för jag kom typ bort från alla o så, sen träffade vi på massa o ah, sen typ splittrades alla och kom bort åt olika håll. Och en massa andra jobbiga saker hände. Malins kamera och mobil har också försvunnit så idag har hennes mamma ringt runt till en massa folk o kommer inte allt tillbaks blir de polisförhör o allt. Så vid tolv typ drog jag Emily och Alice hem till Alice där vi skulle sova. Fast ah jag har ju knappt sovigt något alls inatt. Sen drog vi upp vid åtta o jag o Ct stack hem till Emily där redan Moa Emma Malin o Emily var och typ städa bort, allt. Det var inte sådär jätte mysigt. Sen vid typ 12 var allt klart o jag Emily Amanda ( som kom hem från Thailand =) o Emma skulle dra till bk. Fast sen när vi var vid centrum kom jag på att jag inte pallade så jag gjorde nått annat. Sen vid typ halv sex när jag va vid station orkade jag inte gå hem så jag gick osnacka i tfn med Emma så ba går jag runt o kollar på marken så hittar jag en plånbok full med massa kort o allt. Sen tog jag hem den så ringdemamma den där tjejen så hon va nyss här o hämsta den . Fy vad snäll jag e !
Nä fyfan, nu ska jag nog ta o sova, mår ungefär som alltid på söndgarna hehe.. Bara ettan tvåan fyran o sexan funkar på min tv också eftersom vi itne betalt nån jävla sak. Jajaj slår väl en pling till Emmis också. PUSSAR !
Ah d blev ju dårå tyvärr inge kort eftersom akmeran e borta ! Men vem vet d kanske kommer fram lite kort från nåns mobil.

strax

hej gullungar. Ska äta nu men jag upptarerar sen !

28/3

Idagär ja på myycket bttre humör- . Vaknade vid halv åtta i morse, somnade om tilltyp halv elva och sen dess har jag legat och tittat på andra avenyn. Nu har jag precis duschat och ska klä på mig. Vädret kan ju suga min osv osv. Blir fett suuurpå det alltså ! Har inte mycket mer att skriva, känner inte för att blogga nu för tiden.

kväll

Hejjjjsan. Nu är jag hemma. Eller har väl cirka varit det i 40 minuter. Nu sitter ja o dricker cola osv. Kvällen sög . Va hemma och lacka ett tag sen gick jag i snöstormen, till Alice där Emma Emily Alice o Ct va. Sen gick vi så träffade vi några tråkiga killar som Ct o Alice skulle va med. Och gick hem till "får-inte-nämna-namnet-i-bloggen". De va astråkigt jag o Emma låg typ bara o kollade på film. Sen tog  jag bussen hem vid halv tolv. Och nu sitter jag här. Misslyckad kväll, men det visste jgju redan. Imorgon kväll måste fan bli bra. Grattis Denice som nu är byxmyndig ! Själv får man ju vänta nio månader =/ Tråkigt, hehe.
Vet inte riktigt planerna för imorogn, men på kvällen ska vi iallfall åka till Kista tror ja o äta sen blrie väl party parrty, not -.- Hahah får väl se vad som happends ! loooooooove

ahahah förut idag, tog kort genom spegeln med webben på datan, inte världens bösta kvalite direkt.

FORTFARANDE SKIT HUMÖR

hejhej töntar. Nu sitter jag hemma har precis ätit. Så jävla sämst humör också. Allt har fuckat cp. Ct o Alice vill eller ska typ träffa några randoms som jag verkligen inte har någon lust att träffa. Jag vill träffa Matilda o dom men ah, blö på allt. Går iallafall till Alice  nu sen får jag väl se var livet bär. Emily skulle egntligen sova här också men n uhar allt knasat sönder så så blir det inte heller, sover jag själv som vanligt inatt då. Så trött p åallt GE MEJ SOMMAR .

pms-humör

Hej sötisar.
Kom just hem till Alice o sitter här med Ct o henne. Va precis i centrum där träffade vi Matilda Olsson och Amanda Gulliksson, kuuul.
E på fett dåligt humör eftersom jag inte här nån aning om vad vi ska göra ikväll. Eftersom allt fuckar sönder, sääämst. Kvällen kommer säkert sluta med ingenting, ÅH HATA RMITT LIV.
Men imorgon fyller ju iallafall Dempan år då ska vi ju fira henne. Och idag fyller Matte år, grattis <33
Jajaj, nu ska ja gväl pmsa lite mer, hehe. Puss

Godnatt cirka

hej sweetis !Nu ska jag snart gå o sova tror jag, eller lägga mig i sängen iallfall. Fast det blir ju bara tt lägga sig ner eftersom jag sitter med min bärbara i sängen. Eftersomatt min fasta data har gått sönder, där jag har alla mina gammla bilder/minnen, texter, musik, program, min svenska rdovisning ! Åh lackar. Menmen livet e hårt, haha allti jag. Nu e jagså jävlans taggad på att få lite sommar alltså ! Eller mycket sommar, chockmuucke. Asnajs skulle det vara. Fatta att kunna använda sommarkläder.
Förra året tror jag Emily nästan slog rekord i att bada tidigt i Kairo. 3 April ! De ni, fatta om en vecka imorgon. Njaa, det blire inte i år va ?
Åh ge mig sommar! Hu skönt är det inte med sommarlov. Ligga o sola hela dagarna det var ju verkligen det vi gjorde isomras när vi inte var på grönan ? Solade i Rålis, Berzelius, Amandas pool, allas studsmattor, kairo, taket i ägget. Och tänk er alla sommarkvällar, det är ju det bästa ? Åh när det är ljuust asså får adhd vill bara ha somma på dirren !
Lovar att de kommer komma en massa äcklig snö och så nu igen.. usch och fy.
Nu ska jag taggelitagga, GODNARRE !
näjuste, ska borsta håret nu också, något jag aldrig gör ! Men de äger näre väl e gjort =)
 

tå randombilder jag hittade på mamma o pappas data jag aldrig sett förut. Hittade också en bild ifån Grekland där jag har bikini där min kropp e kanonfin om man nu får säga så om sig själv.Dessutom är jag neger men den tänker jag inte lägga ut i bloggen minsann !
Först bilden här e iallafall jag och Madeleine i Grekland, Dagen vi skulle åka hem tror jag. Jisses vilka tjocka lår..



O den här bilden är ifrån när jag var i Estland med min mamma och pappa i fyra dagar i somras, var faktist riktigt mysigt ! Hahah tyckte den var lite gullig, men titta vad jag har för byxor på mig.. Hahahah det var bara där jag vågade använda dem ;$.. Kul om jag skulle gå ut med dom nu undra hur folk skulle reagera ;o Jajaj puss godnatt !

hejhej

Hej sötisar ! Har just ätit kladdkaka med min mami. Det var jag som bakade ! Nu sitter jag o tittar på ett program om han gubben som våldtog sin dotter i kanonmånga år o fick massa barn o allt. Läskigt. Hörde idag att det var en tjej i Sverige som blivit våldtagen av 15 killar, shit alltså så jävla hemskt. Nu ska jag beställa lite kläder o så från hm mysmys.
Har längtat kanonmycket till helgen men blö, nä känns allt bara jobbigt. Kommer säkert inte bli bra. Plus att jag har matteprov imorgon och ja matte är ju mitt absolut sämsta ämne ! Plus att vi har nån redovisning i engelska som kommer gå åt helvete. Äsch blö på skolan. Pussar

Ditt beteende
Elak eller snäll: Snäll oftast, mot folk som e snälla mot mig
Tystlåten eller högljudd: haha högljudd
Tjaffs eller slåss: tjaffs
Mysperson eller festperson: mys med rätt person !

Kärlek
Är du singel nu: jaa
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande: yes
Hur länge va du och din senaste pojkvän tillsammans: fem månader och en dag
Hur stor va ålders-skillnanden på dig och din pojkvän: ett år och nio månader exakt
Har du någon gång varit otrogen: Nej !
Vem strulade du med senast? Mattias
Tycker du att det är mysigt att pussas? jättemys !
Är du oskuld: nepp
Är någon du haft sex med ful: Niix
Har du haft sex i någon kompis hem: nej
Har du tackat nej till sex: Jaa
Vad tycker du om våldtäkter:  jätte hemskt
Ditt äldsta hångel? fyfan

Utseende
Vad har du för hårfärg: brunett
Vad har du för ögonfärg: brun
Hur lång är du: 161cm
Vad har du för skostorlek: 36/37
Vad har du för BHstorlek: -.-
Är du nöjd med din kropp: Jättenöjd
Är du nöjd med dina bröst: NEJ
Är du nöjd med din längd: jodå
Har du några piercingar: nepp
Har du någon tatuering: nepp
Söt eller snygg? blir oftast kallad snygg..
Vad tror folk om dig? att jag e dum o att jag röker! Inget e sant
Vad får du oftast komplimanger för? rumpa av killar hår av tjejer

Om killar

Killar som jämt går i mysbyxor:
  Jämt e väl inte så najs, men om man myser o så är det bara mysigt
Killar med tatueringar: Myyys
Killar med långt hår: nä fy, snaggat (a)..
Killar med smink:  HAHHA FY
Killar med piercingar: i ögonbrynet ! <3
Killar som slåss: ganska sexigt.
Killar som är emo: fuuult
Killar som är punkare: fuult
Killar som idrottar: Najs


hemma

Hej lampan. Nu har jag just duschat ni vet jag ahr ju vart på dans och kämpat! Hahah, till folk som inte tror att det är jobbigt med dans så kan jag faktist berätta att de är det ! Vi gör faktist armhövningar och situps och så. Och idag kom några i min skola på att jag faktist har magrutor. Eller, de syns inte fast man känner dom asbra jag ahr faktist det. ascoolt! Hahah ida när vi låg på bänkarna vid håggvik station och väntade på att busse skulle komma så kommer värsta randomgubben fram till Ct och sätter sig på henne. Hahah fan vad roligt det var. Hon ba : AAAH JAG HAR JUST ÄTIT VÅFFLOR !
Sen höll han på att snacka kanonmycket o sa att han skulle iväg o träfa Sanna Nilsen o allt. Tufft..
Btw så har jag så jävla ont ihalsen.. Hahah alltid jag (a) Nä men faktist inte alls roligt, finns typ inge jag kan göra åt de eller. Helvete om jag har ont ihalsen i helgen eller e sjuk. Då kommer jag lacka som en spik. Orkantee skolan de ändå jag lever för nu för tiden är ju förfan helgen. Alla vardagarna suger ju usch. Snart lov iallafall fan va chill d kommer äga! Sen äre ju faktist inte sådär satans långt kvar till sommarlovet ASNAJS !
PUSSAR PÅ ER
 
hahaha somras, snygging.se eller :)

usch

Hejj sötiisar.
Åh till på fredag ska vi har skrivt en massa och redovisa om ett land på engelskan, och jag har Scotland! Kul att man fick värsta randomlandet, usch hatare. På engelska ska jag skriva en massa. Kanonjobbigt. Det har jag iallafall gjort ikväll, men nu tog jag en paus och sitter vi datan istället. Skulle gentligen gått ut till Malin och Emily men jag känner att jag inte orkar gå hela vägen till prästgårds. Plus att om tre kvart börjar ju den rätte för rosing ! Nu ska jag nog gå och duscha =)



utvsamtal

Hej älsklingar !
Kom precis hem från mitt utvecklingsamtal. Hahah min mentor älskar mig han tycker jag är jätte duktig o alla  i klassen "ser upp till mej" HAHAH yes och jag har en "ledande roll" men det är ju najs, Dom sa typ bara bra saker om mig också. Nu sitter jag och väntar på att Alice ska skicka mina filer om Scotland på dtan så jag kan börja jobba med det. Åh ! Jajja uppdaterar senare. pussar

ANDRA AVENYN

Hej äälsklingar !
Nu ligger jag i min säng o tittar på andra avenyn, målar naglarna oranga och äter bullar. Tiihhi älskar mitt liv just nu. Det skulle bara bli najs väder och jag skulle bli klar med min engelska uppsats och så skulle de v helg. Hahaha nej men livet e kanonskönt just nu =) Nu ska jag fortsätta kolla, Julia som jag var i Grekland med i somras är faktist med i nästan varje avsnitt och jag har missat nästan hela den här säsongen, förut va ja beroende så de va en himmla massa saker ja hade missat ! Att Ulla e alkolist, att David inte är pappas, Att Greger är bög, Att Kitty har aids. Osv osv osv Back on track. CAAASHFLOOW. Hahah PUSSAR

Herregud

Fyyyy vilken  sötnos ! När jag får en son ska han vara sådär gullig. Åh vill bara äta upp han sötis !


SÖTIIS

Hahahha, har värsta minnet från den här bilden. Jag är alltid så sur för jag aldrig får höra att jag är söt. När vi var på Gotland i somras med laget så fick v isitta och vänta på en buss i typ en och en halv timme. Alla va typ lite irriterad och så, så att jag ocg tog kort med min mobil. Så skrek jag :TITTA VAD SÖT JAG ÄR !
Hahah och även fast Alice satt breve mig så mmsade jag bilden till henen för jag ville att hon skkullä säga att jag var söt haha. Askul vare. O nu alltid när ja tittar på bilden säger jag: titta vad söt (a).
Btw så ska nog jag Emma och Alice till Öland i sommar. KANONKUL ?!

HAHAHAHAHHAHAHAHA

HAHAHAHHA.. två år sen. ja det är ju sånt här man går runt och garvar åt nu för tiden ?

idiot

Postat av:
usch, fjortiäckel, speciellt du&emma i erat lilla "tjej gäng" förstår att mattias inte vill vara ihop med dig för du har verkligen inte kommit ifrån fjortistiden. usch, och att den där crille? vill vara ihop med emma, finnar överallt största fjortisen och skit äcklig. BLÄ, ni två är värst, och fulast

2009-03-20 @ 08:55:00

Postat av: Johanna

myysigt att du är anonym jävla idiot. Står du inte för vad du skriver eller ? De här bilderna kanske var fjortis, Men jag kommer förändras. För de första är Emma skit snygg och för de andra, är man ju fan inte tillsammans för utseendets skull ? Vi är fan inte fula och äckliga, skarriga människa !

2009-03-20 @ 15:09:59
URL: http://asfin.blogg.se/

Postat av:

HAHA jo det är ju det första man ser hos en person eller hur? man ser utseendet och då kan man tänka "fyfan vad snygg" då blir man intresserad för man går inte till en ful tjej/kille. och du är fortfarande fjortis, det var ju därför din kille dumpade dig eller hur ;) HAHA äääägd äckel. och emma använder för mycket smink så hon har fullt med finnar. fett synd och chrille

2009-03-22 @ 21:15:42

Den första kommentaren fick jag för några dagar sen. Sånna här folk blir jag så jävla irriterad på. Människan skriver inte namn andra gången heller ?
Detfinns folk som är så jävla tuffa bakom skärmen men irl. jag tvekar på att han/hon antagligen en tjej, skulle våga säga det där sakerna.
Och vafan säger du saker om Emma för ? Det här är min blogg och du har ingen jävla rätt att skriva idiotiska saker om henne, hon är min bästa vän och världens finaste ! Det är väl förafan hennes val hur hon ska sminka sig, och vilken ålder är vi i ? Juste tonåren, alltså tillhör finnar våran ålder !
Synd om Chrille ? Chrille jag ju världens jävla tur som fått en sån underbar tjej som Emma som sin flickvän, Och varför Matte "dumpade" mig berodde väl på mer andledningar. Plus att jag kan absolut itne känna dig, alltså vet du ingenting om hur jag egentligen är. Sen en grej till. FJORTISAR ? Snälla, gå till plattan eller till fjortisdonken. Där hittar du fjortisar. Mig och Emma, roligaste jag hört anser du att vi är riktigt fjortisar, då har du inte mycket i huvet idiot !

Nu ska jag sova puss på er, snällisar! <33

paus i beck




Nu är det paus i beck, haha upptäckte en himmlans rolig grej när jag skulle göra dip. Först öppna jag kylskåpet då har vi en svart mjölk ! Hahah asknas, sen såg jag att vi hade 10 ½ holiday dipper lite småkul sådär.
Sen tittade jag till min statistik som jag inte tittat på ett tag, guh vad glad jag belv dt blir mer hela tiden ! Att så många tycker om att läsa det jag skriver, kanonkuul är det fortsätt så sötiisar ! Nu ska jag tagga till duschen. Imorgon är det måndag, hoppas veckan går snabbt. Jag längtar kanonmycket till helgen ! Puss


funderarN^

En sak jag har märkt med att inte ha någon pojkvän längre är att man har så myckt tid som man inte vet vad man ska göra av! På söndagarna brukade jag nästan alltid vara med Matte och typ mysa och bara titta på teve och sånt, Sen när jag ringde Emma idag var hon medChrille, o alla eftermiddagar efter skolan, Och på lovet ?Det är nog det man kommer sakna mest eller känna av mest att man inte har någon att längta efter =(
Men men, mer tid att plugag kanske ? Jag ska verkligen bli grymm i skolan eller ja, ska verkligen försöka ! Nu tittar jag lite på wipeout, Det är ju faktist inte så roligt egentligen.. Ska gå o göra dip och lite så nu sen ska jag nog titta på beck med min mamiiii.

HAHAHAH FETTFUL =)
 

ute

Hallo hallo, Efter jag uppdaterade sov jag en stund sen väckte min mamma mig när hon skulle iväg och då kunde jag inte somna om. Mådde kanonilla så blev jag taggad på att gå ut så raggade jag upp Emily såå kom hon och mötte m ig vid torget så gick vi lite till hemköp sissodär o köpte hallonsoda o choklad haha. Så kom bussen precis så vi tog den till station. Sen där träffade vi Marcus Erik och Johan som vi stannade till vid lite, så sa Marcus en grej som verkligen inte är sann som jag fan inte hoppas blir ett rykte nu e assur ! Sen satt jag o Emily där vid ån o tjillade. Så kom nån gubbe o ba: Skojar ni med mig eller ?! O kollade på hallonsodan, så trode han vi satt där o drack o allt sen börja han snacka med oss asmkt o vart typ fett sur. Hhaha asful -.- Nu e jag lite sur på beck som e ikväll kollade jag på typ förra helgen =( Men men, det är ju wipeout o mia o klara ikväll ! Imorgon ska jag nnog simma också, har verkligen bestämmt at jag ska få asfin kropp till sommaren ! PUSSAR
tycker ni ag hade fina kläder:D

heeeeeeeeejj

Hej sweetiis =D.
Nu ska jag uppdatera, vaknade för cirka 40 minuter, helvete e helt död typ -.-
Fast jag gick ju trots allt upp typ nio imorse för jag o Moa skulle typ hjälpa till i kyrkan (konfirmationssak).
igårkväll var jätte rolig tycker jag.
Började med att jag gick från mina kusiner så gick till station , så mötte jag Emily och Emma som ahde vart i stan. Så tog jag och Emily bussen till Malin sen gick vi vidare till Emily. Så käkade jag och Emily middag sen kom Moa så mötte vi Alice och Ct. Så gick vi till hemkö och shoppade, höhö . Och mötte Denice o Johan o massa orkande skriva. Sen Niklas o Karl o massa rkante skriiiiiva. Sen gick vi till enssjön och eldade och sånt lyssna på musik och så,jätte mysigt vare sen kom några från södervik också och såkom Chrille och Matte på slutet. Nu ska jag gå o sova igen tror ja .. Pussss
Denice hålelr på o skickar lite bilder nu, haha herregud vad fula :P

puss

Nu är jag hemma hos mina kusiner och sitter här med Alice och Simon som spelar gitarr o piano, O Alice sjunger kanonfint :O Fast nu ska vi äta efterätt och efter det ska jag gå Puss

nu har jag använt hjärnan och tänkt..

När jag just stod i badrummet så kom min mamma in, så kollade hon på mig o bah: Du är så smal. och att jag e "undernärd" och lalal jag kommer få anorexia och så.
Jag får jätte ofta höra att jag är "försmal" Av folks föräldrar och av andra vuxna och av mina kompisar och så. Har ni tänkt på att det är precis samma sak som till en tjock person säga fan va tjockdu är ! Men bara föra tt de handlar om att va smal tycker folk att de är okej. Men jag tar åt mig och blir sårad när folk säger att jag är försmal. Jag är nöjd med min kopp och folk ska inte lägga sig i. Så tänk på det, man blir itne glad av att höra något sånt, tvärt om skulle jag bli gladare av att höra att ja var mullig elelr så, för inte skullle man gå till någon  överviktig och säga at tden är tjock men är man smal går de bra ?!

Klantig jag är =o

Goooodmorgon! Jag  gjorde just en mycket korkad grej, jag råkade bränna mig med platttången på magen, så nu har jag fått värsta röda märket typ. Ser ut som ett hanon långt sugmärke, haha asfult.
Igår låg jag o kolla på oc på natten (som jag skrev) de va kanske vid kvart över två jag började kolla, Sen slår jag upp ögonen o de har gått asmycket på filmen så kollar jag på klockan o då var den 05.10.
Sen har jag bara vaknat/somnat/vaknat/somnat osv, hela natten! Det blir alltid så för mig på helgerna. Och någon som alltid händer mig varje gång jag träffat mycket folk o så, är att jag inte kan somna för jag typ e halvvaken  o "drömmer" att jag fortfarande är kvar och då kan jag ju inte somna ifrån allt och ah, Sen hur många försök man än gör så kommer man alltid tillbaka dit ! Usch det är så jäävla jobbigt, Kommer ihåg efter Nrj. Jag fick typ panikångest vid 6 på morgonen för jag hela tiden trode jag var kvar där i kungsan.
Nu är det iallafall morgon och jag hållerpå o fixa mig lite o yssnar på feel good, väärsldens bästa låt just nu !
Nu ska jag göra ett nytt försök med att paltta håret -.- PUSSAR

NU ÄR DET DAGS FÖR MIG ATT..

Sova, no jag ska faktist titta på oc på min bärbara o ligga i sängen jätte myspys. Höhö =) Hörs imorgon !


VAD FÖREDRAR DU PÅ MOTSATTA KÖNET ;
ben, mage eller armar? -
förut vare mage, men nu typ armar myyycket muskler (a)
bruna, blåa eller gröna ögon? - inget speciellt :)
svensk eller utländsk? - svensk eller asså från norden typ höhö
lång eller kort? - lååååång
charmig eller rolig? - både och
att de röker eller snusar? - inget speciellt inte snusa
vad kollar du först in på de motsatta könet? - ansikte kläder kasnke  ? kropp
hur stor betydelse har kläderna? - ganska stor

KÄRLEKEN;
tror du på kärlek vid första ögonkastet? -
yess
har du någon kille just nu? - nej
gillar du någon just nu? - aa
gillar någon dig just nu? - Det vet jag inte finns väl kanske någon som gör :)
har du blivit sårad någongång? - Ja
har du sårat någon? - det ha jag..

ÖVRIGT ;
svär du mycket? -
ja föfan :D
när duschade du senast? - imooorse :)
vad är de för färg på dina byxor du har på dig just nu? - jag har inga byxor..;$
vilken låt lyssnar du på nu? -feel good, men ola
hur ser ditt skrivbord ut just nu? - massa papper o sånna grejjer
hur är vädret just nu? - De e natt, kallt nog
vart skulle du vilja åka? - Fjällen !
vill du ha barn? - Yes
vad ska dom heta? - Engla och Tindra

SENASTE SOM DU ;
träffade? -
Massa
kramade? - va väl någon
kysste? - Mattias
strulade med? - Mattias
sa att du älskade? - Emma eller nån tror jag nån av mina bruudos :)
pratade i telefon med? - hahaha Adam
sov tsm med? - Mattias
smsade dig? - Alice


såhär ser iallafall min nya hårförlängning ut fram och bakifrån. Ska lägga in bilder senare hur de ser ut utan !
Den högra bilden är några dagar gammal så alla vet..

lite tråkig kväll

Hej sötiisar. Nu kom jag precis hem. När jag gick från station hem nyss händer världens läskigaste sak.Jag gick där så går jag förrbi en neger (?) om man nu får skriva så. Asstor va han med nerdragen luva. Så kollar han lite på mig men jag fortsätter gå. Sen börjar han följa efter mig, de va nästan inge folk vid station så d va så jävla läskigt. Sen går jag förbi magget så jag vene om jag såg rädd ut eller vare va men vakterna ba: hur äre ? Jag ba d e lungt så kolla jag typ bak på mannen. Så sa dom till han at lämmna ig ifred så börjar han ba men jag ska följa efter henne lalal. Så fråga dom mig om vi könnde varann jag ba nej så höll dom i han o sa åt mig o gå iväg assnabbt Medans dom stod o höll i han o snacka med han. Seriöst så jävla läskigt fan vad glad ja e att d där vakterna var där.

Ikväll har suugit, eller det mesta av kvällen iallafall. Vi skulle ju egentligen till de där lärrehusen vid Löwet. Så efter ja hade ätit gick jag hem till Moa där de va lite folk o sånt. Sen skulle jag, Moa, Alice, Emma, Jonte, typ Oskari Johan o Erik dit. Men vi kom fram till att ingen av oss ändå skulle våga gå in. Hahha så mycket historier man hört om de, så d får väl bli en annan gång ! Amen sen taggade vi ut därifrån o rörde oss mot torget träffade Andre o Adam sen gick vi vidare mot danshuset o träffade massa. Vi skulle hem till någon i Smedby men d va för många så d sket sig. Så vi satt ute. Sen ikväll har jag typ bara gått runt med massa fulla folk. Det va väl inte direkt roligt men ah, Nu ska jag nog äta glarre o snacka med Alice på msn haha alltid vi förut på nätterna. Orkade inte sova hos Ct idag för jag kännde för att sova hemma, hahah knasig jag e =( Pussssisar !


Jag o Jennifer idag på musiken, vi skullle träna på att inte langa fjortisposer. Nivet mitt nya liv ? Hhahah Jennifer eväl den sämsta man kan träna med, väsbys största fjortis ? Men ah en bild iallafall :)
O hon sa att ska jag sluta va "fjortis" så får ja nt täcka över min näsa på paint, så ah d här e entypisk sån bild jag annars hade gjort de på, men wtf jag e nöjd med min kropp o allt annat förutom min näsa så ah den får väl va som den e =)

ingen bio

hej guuuldfiskar, hihi. Eller vadå hihi, jag e fan sur jag kom hem för cirka sex minuter sen och d första jag hör e att mina föräldrar bråkar kanonmycket, åh så jävla jobbigt jag orkar verkligen inte vara hemma ! Tur att jag och Emmis ska sova hos Ct i natt iallafall !
Hos Alice satt vi mest o tjilla o åt chips, o de roligaste var när Ct tappade helamüsli paketet på golvet så tog de typ en timme för henne o ta upp d, ahha vad vad vi garvade (a) Sen gjorde jag o Ct en teater till Amir o Erik låten den var stencool fast Ct sa att jag inte fick lägga in den =(
Ikväll blir de ingen bio för vi var taggade på att göra något roligt och inte bara sitta inne o glo på bio. Så vi ska till ett mycket läskigt ställe, haha skriver inte vart ifall någon skulle få för sig att komma dit o skrämma oss.. Det känns kanonläskiigt :| Imorgon typ vid ett ska jag till mina kusiner så ska vi typ "fira" att min mormor o morfar har guldbröllop, kanonjobbigt går min lördag åt til lde -.- Nä men jag hoppas att kvällen imorgon blir nice iallafall !
Nu ska jag väl äta strax sen ska jag fan iväg dirr för här kan man ju inte vara ! Pussisar på er ha en bra fredag kväll :)

jag o emmis idag tihi :)

baby goodbyyyyyyyye

Hej kissekatter.
Nu e jag hemma hos Alice the kitten med Emmis och Ct.
Ikväll ska vi gå på bio, egentligen the unborn fast den går bara
I Heron City och inte sjutton orkar man åka dit.
Så vi ska nog kolla på fredagen den trettonde i kista istället för i stan går den inte :(
Kanontråkigt, vi skulle egentligen till stan nu på dagen också fast vi skippar det.
Tror vi ska ut och tjilla i det fina vädret nu, kanske stöter vi på nån kitten =)
Skojja jag hatar katter, för jag e alllergisk bad for me. Nu ska jag tagga.se

titta vad ljushårig jag var i somras =O
Pusssisar

godnatt

från idag, varför jag är så nedrans dålig e fktist för att jag har pumps på mig..


puss

Hej på er. Nu har jag just duschat kanonkul va det. Intee.
Ikväll har jag vart hos Alice. När jag kom dit skulle hon göra pannkakor men det failade och ah vi fattade inte ett skit av hur man skulle göra. Så kom hennes brorsa hem och blev kanonsur över att han inte fick någon mat. Så då satt vi alla o försökte komma på något att äta, Det slutade med glass och okokta nudlar.. Sen kom Emily och Ct och Emily började färga håret.HAHAHAH fyfan vad roligt det var hon såg verkligen ut som en liopard i håret helt fläckigt vare o ah, asfult (a) Hahah nej men de blir kanske fint, vem vet liksom... Satt där o tjillade lite grann sådär Nu e jag hemma och ska nog sova snart hhahah driavarn kul att jag ska göra d tjugo i 10 liksom noo at jag ska. Jajaj puss

SNART SOMAMR ELLER'?

Hej på er sötiisar. Gud vad lycklig man blir av det här vädret!
Det är helt sjukt man blir på så väldans bra humör. Snart kommer våren på riktigt och efter det sommaren kommer bli så jävla underbart.
När jag åkte buss hem från skolan idag önödig som jag va råkade jag ta bussen som gick runt hela väsby nästan (a) Men då såg jag iallafall asmycket folk utan jackor o så.
Och folk som satt ute och allt känndes så mysigt hihih. Vi slutade tidigareidag så jag stötte på Emily Alice och Ct som skulle ha oprov klockan tre så jag väntade med dom. Vi gick till vårt vanliga ställe, där vi alltid satt på rasterna isomras/våras Helveeeeeeeeeeete vad sommrigt det känndes.
fast jag blev kanonsur idag när det haglade Men men så äre ju i de här månaderna.
Själv är jag ganska sur på mig själv, Idag är juverkligen en sån eftermiddag som man skulle vilja sitta ute med folk o så, men självklart har jag en oooootroligt lång svenska typ uppsatts att skriva. Har inte haft nå läxor eller så på hela veckan o jag har inte gjort nått då sen nu har jag allt dedär kvar. Plus att jag har igvarning i engelska matte omusik vilket känns jävligt fittigt eftersom engelska är ett av grundämnena. Matte visste jag ju redan men engelskan är för jag aldrig gjort en ända glosa, VAD BEGÄR KÄRRINGEN AV MIG :( . Höhöh men jag får väl jobba på det. Nu ska jag börja på svenskan så jag kanske hinner ut eller så senare e ensam hemma  hela kvällen så då blire ju partyparty Not. Men i morgon är det helg då jääävlar e jag taggad på att göra något roligt, kasnke eller bara mysas med mina brudar så är de bästa i världen, shit vad jag är tacksam att jag har dom o tack till Emma veeeeeeeeeerkligen :) Skulle ladda in lite bilder från idag men det fuuunkante så d får bli nån annan gång, Pussar på er !

haha randombild från förra sommarn, alltid jag o Emma o leka tuffa (a)

sanning

Nu är jag inte så jävla stark längre.. I inlägget innan mådde jag faktist bra, det var ljust ute och allt känndes bra. Nu ?  Nu känner jag mig äcklig och värdelös. Finns det någonting jag skulle kunna ta tillbka skulle det vara mitt förflutna. Det som händer sommaren 2008. Jag trode aldrig att det skulle förfölja mig och påverka hur det är idag men det gjorde det. Helvete.. Jag har idag insett att jag itne  vet vem jag är.
Mattias förändrade mig och det är jag så jävla tacksam för. Men han hann aldrig göra det tillräckligt mycket för d stod han itne ut längre o jag förstår han. Att alltid få höra saker a andra att inte kunna lita på sin flickvän, Fan vad jobbigt det måste vara. Jag har insett att utan M attias vet jag inte hur jag ska vara och bete mig. Jag vill mogna och jag sak verkligen försöka och ta ett steg itaget. Inte för Mattias skull utan för min egen. Jag vet vad jag kan råka ut för om jag kör som (eller förvärrar) den personen jag var förut. Jag vill inte att någon mer som jag älsakr så jävla mycket ska bli äckad av mig. Att allt är över nu på riktigt känns så jävla svårt att förså, Mitt första steg "iväg från fjortisstadiet" är att skippa white night. Vad har man där o göra ? Strula med typ 500 pers, hur kul är det liksom. Nepp inge white night för mig . Jag ska gå vidare som den nya personen jag ska bli !

sluuuut

Nu äre slut igen med Mattias, Vi är väl helt enkelt inte rätt för avrann. Eller jag är itne rätt för han. Men eftersom jag redan upplevt det en gång har jag ingen lust alls att deppa ihop, Jag har ju mina brudar o nu e jag ju singel så ? Titta ut genom fönstret vafan joordens bästa väder ääääääger! Helt in love i det. Ska strax på dans kanonroligt.
Hoppas bara att jag och Mattias kan vara vänner och att det inte blir alldeles för svårt att komma över världens underbaraste kille. Men sånt är livet, Puss på er


blir man inte kanonglad av låten, inge sofijah låtar här inte.. typ

Jättejobbbbigt bre

mitt liv e värsta bergodalbanan kanonjobbigt ;o

skola

Nu e ja i skolan, o ska sitta o jobba med masas författare typ astråkki. Men kanonfint väder ! IIhh jag har pumps idag fan vad vårig jag känner mig. Idag är det dans igen askul i längting ! Hahah så slutar jag två idag så d e tjill med pomfritt. E lite saaad kanonjobbigt men i hope d blir bättre för ja hatar o känna såhäer. Nu ska jag taaaaaaaaaaaagag Puss

i SKOLAN

Tjeeenare alla kebaber.
Nu e jag p åslöjden, as always uppdaterar jag men jag e ju såsatans cool liksom så why not. Vår lärare har en system kamera här o nu sitter en  i vår klass o tar masas bilder på oss, kanonlärre. Jag har iallafall börjat på en klänning, elelr börjat o börjat har ju iallafll ritat lite hur det ska se ut. Kommer nog bli kanoooners. Som vanligt på tisdagar äre konfa.se idag. Åh mina dagar ser alltid lika dana ut blir kanonsur på de. Varför ska man leva om man äändå inte gör nått ?? Åh man lever ju typ för sommaren? Idag har jag min nya hårförlängnign, jääklar vad lång den är. Ser iallafall lite verkligt ut. men de tar ju ett tag innan den e fixad osv. Nu ska jag tagga, Not skoja men ah har inge liv Puss

Jag hittade en sommar bild från sommaren 07. ASSOMMRIG !

sovdags

Heej.
om jag e trött, har legat och kollat på Mia och Klara på datan hela kvällen, haha världens roligaste program måste jag ju säga.
Har även börjat fatta det roliga med facebook, kanonroligt ju. Nu ska jag duscha och sen tagga till sängen o läsa veckorevyn. Jätteskönt för jag har inge provn på länge (förutom matte so jag ändå inte kommer klara så) så det är tjilligt. Men en lite synd sak är att jag har 40 kronor resten av den här månaden, mina föräldrar vägrar att ge mig mer! Asjobbigt, sen när det är påsk o så ska jag banne mej ha en massa pengar, sen är de ju konfa och så..
Nepp nu ska jag duscha Pusss

haha herreguuuuuud va fuuuula

snabela skolan

Heej hej,  Nu sitter jag här i ett grupprum i skolan o tjillar. Hehhe ofta jag tjillar jag letar ju fasen efter information om Skottland ! Noo de gör jag inte, kanontråkigt ska skriva väärsta grupparbetet om d där jävla random landet, Helvete vad det suger fattar ens inte hur man ska göra.
Sista två dagarna har jag haft besöksrekord (nästan) De äger iallafall alla måste fortsätta läsa tycker jag nog (a) Efter skolan ska jag simma med Emma Ct o Alice, Kanonbra. Emma och jag har ritat/skrivit över heeeela min mage o rygg. I hooope at tde går bort, de står masas tuffa saker. Inte, jag sa att hon skulle rika et giraff över hela min rygg men istället skrev hon Emma<3Christian, idiot ! Hur ofta vill jag att de ska stå på min rygg, inte så ofta ?
Näää nu känner jag mig so men dum åsna, alltså ska jag leta lite om Skottland o hänga lite på facebook, Haahaha hänga kan jag ju gå o göra nånannanstans, Puss

HAHAH ASKUL

De här va ett brev som Elin skrev till mej för typ ett år sen men hon vågade aldrig ge det till mig hahaha assöt men lite funny.se!


JOHANNA <3 ELIN
när ja är med dej blir jag alltid glad,
alltid när jag känner att ingen bryr sej så finns du oftast där (förutom den 24 september 2007 för då ville du inte prata med mej i telen) men du kommer ändå alltid vara den jag litar allra mest på.
när jag tänker på allt du gjort fär mej får jag så jävla dåligt samvete för att jag inte kommer kunna göra samma saker för dej när du behöver hjälp, jag ska verkligen göra mitt bästa att alltid finnas där när du behöver nån...
jag skulle inte klara en dag med tanken om du inte va här..
jag hoppas verkligen att vi kan hålla förevigt. vi måste bli begravs i samma kista för annars kommer jag aldrig till himlen för du måste hjälpa mej vara snäll ibland :) Men vi ska aldrig dö, ellerhur?:)
vi ska alltid vara bästa vänner, för annars skulle jag ha svårt att klara mej här.
jag kan inte säga att mitt liv va skit innan 2006 för då hade jag inte kännt att verkligen vara din bästa vän men om jag skulle förlora dej som bästa vän nu skulle mitt liv vara skit nu när jag verkligen vet vilken underbaring du är(a)
YOU'RE MY ANGEL! YOU'RE THE ONLY SUNSHINE IN MY LIFE.
fast du kan bara bli min ängel om vi begravs i samma kista men eftersom att vi aldrig ska dö så har jag bestämt att du får helt enkelt vara min människa, HAJJARY BREH?
Nu ska jag hitta på ett par rim.                   JAG ÄLSKAR DEJ MEST! LIVET MED DEJ ÄR EN FEST!
tillsammans med brandin och ogevall, kommer du kanske OCKSÅ bli ball.
Om du träffar johanna brandin MÅSTE du se till att var fin. Fast finare än hon går ej. dra och säg TACK OCH HEJ
FNISS. Pyss pårejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

haha jag o Elin på grönan sommaren 2007, stencoola kännde vi oss som fick va där själva hehe.

beck

Nu som vanligt varje söndag den här tiden sitter jag o väntar på att BECK ska börja igen. Malin skicka just bilderna från igår, Hehheh dom tänker jag ju inte lägga in kan jag ju säga, sten fula allihopa..
Och såhär seg som min data e nu har den never vart förut. Asså förvånar mig inte om den kraschar när som helsty. Den e erkligen kanonseg inget funkar typ på den.. Asirri.
Sen blir jag stensur på att asmånga verkar tro att jag e värsta dummingen, asjobbigt. Att jag e typ värsta kaxi o dryg o allt. Asså jag e fan snäll, mot folk som e snälla mot mig såklart ? Men så alla vet jag e fan inte dum o de behöver inte folk gå  o säga.. Nu börjar becck puss

Uppdaterar snart igen

Hej på er sötnosar. Nu ska jag duscha sen uppdaterar jag mer !


Hej igen, Nu har jag ätit och duschat. Eller jag har ju varit i kyrkan också faktist 11 imorse ! Hahah bara två gånger kvar nu !
Kvällen igår blev verkligen inte som vi hade tänkt. Vi skulle tjilla hemma hos emily som hade ff o bara kolla på melodifestivalen några brudar med iiicke.
Jag mötte Emily o Ct vid sibylla nångång vid 7. Så åt dom sen träffade vi på Denice Jonta Eller pallar inte skriva typ 8 st vid starren. Så gick vi till lastkajen så kom de massa andra typ vetefan. Under tiden var jag osams med min älskling också, asjobbigt. Sen träffade vi på ännu mer folk vetefan de va typ kanonmånga. Sen va de stenkallt så några drog hem till emily så va vu lite folk där och så. Det va iallafall roligt. Sen kom Matte också, och ja. Jag säger det igen jag har världens underbaraste pojkvän, Älskar honom så sjukt nmycket. Va iallafall hos Emily oh där händer de väl saker o så men jag låg mest deckad i soffan med massa filtar för jag frös så jävla mycket. Sen följde min pojkvän mej hem och jag ville inte att han skulle gå ifrån mig så då sov han här. Fast jag kunde inte sova så mycket inatt för ah.. Sen gick jag iallafall upp kanon tidigt te kyrkan med Ct o Emilutt.
Nu ska jag till centrum med Ct o kanske Alice, sen när Matte har tränat klart ska jag hem till honom. Puss

Hos Emily

Hej fiiiiisken.
Kom precis hem till Emily. Gick med min baby till station för han skulle o träna sen satt jag o vänta på bussen i enhalvtimme till prästgårdsmarken, Hahah orkade inte gå liksom. Älskar på ett sett som de är nu. Både jag o Emilutt e osminkade med mjukiskläder och de småregnar lite och vi ska justbaka nu hihi. Men vad ska vi baka ? De e frågarn. Ikväll vill jag iallafall bara kolla ¨på melodifestivalen Liksom de är ju finaaaaaaaaal!
Nu ska jag tagga.se Puss alla kaniner

nångång i Maj förra året, Kanonmuusig dag :)
 

Fredagen den trettonde.

Nu sitter jag här hemma. Alooone.
Egentligen skulle jag vart med Emma o Alice o co dom skulle träffa Nathalie o jag vene vilka men jag ville hellre va inne o mysa med min pojkvän. Men han e kanonseg på att komma hit alltså, Nu sitter jag o kollar på letsdance Hahah mitt nya favoritprogram eller ? De äger så kanonhårt, Laila Bagge e så nedrans tuff.
Va istan efterskolan o köpte hårförlängning de ägde ! Hoppas min mamma kan sy den imorgon för jag orkante göra de själv =) Nu ska jag vänta lite mer på Matte Puss uuss

  min nya och min gammla hårförlängning, hihi gammla sliten eller ?

Alone hos Alle

Nu sitte rjag hemma hos Alice och har precis duschat. Var verkligen tvungen att gå hit från skolan för attduscha. mitt hår va så jävla äckligt ! Men jag hoppas att hon kommer hem snart för jag hatar att vara i någons hus när ingen är hemma, känner sig som värsta tjuuuven alltså! Ska sminka mig lite sådär nu sen ska vi till stan. Jag ska kirra ny hårförlängning i think. ASNAJSIGT ! Kommer äga, assur på min förra.
Idag är  det fredag ÄGER. Jag tycker faktist att veckorna gå anonsnabbt. Snart äär det påsklov maddafakkerrs. Hahaha fylt. Juste ! Vet ni hur lyckli jag är eller ? Fick G på matteprovevt !
Hahah gokännt va 12 o jag´fick exakt 12, Äger asmycket. Kanonhappy nu har jag bara två omprov kvar  sen har vi ju ett till matte prov snart o de kommer ju gå kanondåligt för de handlar om area o radie o en massa skit som jag inte kommer ihåg =( Jättesynd.Men man kan ju inte va bäst på allt ? HAHAHA säger jag som inte är bra på  nått.. Idag hade alla niorna nationellaprov. Satan vad jobbigt, i really dont längtar tills nästa år när vi ska hade, uusch kommer inte äga så värst mycket.

hittade en massa bilder på alice data på mig från i sormas, hehe

hahaha kanonful.

Läs Alices blogg !


Okej allihopa, Nu är det så att Alice har tjatat på mig i cirka tre dagar att jagska länka hennes blogg. Och eftersom hon blir dryg som en lyckstolpe om jag inte gör det får jag väl fan ta och göra det då. www.aaliceh.blogg.se Nu måste ni ta och besöka den också ! Med mina 120-150 besökare kan väl hon fånågra också ? wooooops första gången jag avslöjade mina besökare.. Så besök den !

Amanda Ct och Emilutt var just här och Amanda skulle lämmna en sak och då hade jag precis rensat min garderob o lagt massa kläder på golvet. HAHAH så fick dom massa ASFULA grejer, fattar itne att dom ville ha dom.
Imorgon efter skolan tror jag att jag ska till stan med Emma och Alice och möta Emily och Ct där om jag inte ska vara med Matte. Men den som lever får se, Hoppas jag lever ! Eller lol klart jag lever liksom man e ju jättetuff. Nu har jag iallfall tagit ett mycket svårt beslut. Not, jag har slutat med pea wiiiiiiho, ska bli mogen som alla andra o börja använda fejjan istället. Fast det är cptråkigt men playahead kan ju suga miiiin osv osv. Och jag har kanon mycket ångest för det är en massa kläder jag upptäckt är borta, som jag har hos folk eller så verkligen asmkt. Så a allt folk om jag har kläder hos er så säg till för jag vill ha allt tillbaks ! 
 Näääänu ska jag tagga, i miss min boyfriens very mutch, Hade ju kunnat träffa honom idag men han hade väl tydligen bättre saker för sig.. Men får väl träffas imorgon. Nu äre duscha som gäller Pusssar

2 ½ män

Nu sitter jag o tjillar framför två fem halva fem, kolla två hela och en halv måste ju bli fem halva ;o

haha asful, Gotland i somras

Hej på eeeeer

Aj jag har kanonont i min kropp ! Vet faktist inte varför men de måste va för jag åkte skridskor idag och jag var målvakt, men niklas sköt kanonhårda bollar på mig eller puckar fan vet ja. ASONT komemr få värsta blåbulorna =( De va iallafall stenkul att åka skridskor, åkte i typ 1 o en halv timme, sne gick vi te bk i typ 40 år sen tbx till skolan vid 1. Såhade vi ba so sen mentorstid. Vi ska ha elevens valdagar i fyra dagar om ett tag. Då brukar vi allti få göra roliga grejer typ, bada, bowla sånt där. Nu ska vi ha tema Afrika. Så vi skule komma på grejer vi kudne göra som ahde med de o göra. Min ide var att sola solarium i tre dagar så vi blev negrar, hahaha fast d tyckte inte lärarna.. Sämst .
Sen hade jag omprov i matte, i hoooooope att de gick bra alltså. De här va mitt 4e omprov på dehär provet, pallar inte mer alltså. Sen va jag klar runt kvart i fyra, sen när jag kom ut satt Ct Amanda Filip Niklas Ronnie och vår gammla musiklärare, ( som e helt störd i huve) där. Hon hade med sig sitt barn som är ett halvår. Seriöst så jäävla söt, fan vad jag älsakr bebisar hur gulliga som helst. Åh vill bara ha ett eget barn o mysa med naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw va guuuuuuulligt typ dör ! Ah sen satt vi iaf där tills halv 5, HAHAHA i skolan, o Maria vår gammla musik lärare börja berätta helt random saker hela tiden, mitt från ingenstans. Hon e så jävla rolig, O vi satt o garva typ oavbrutet. De ägde.
Imorgon är de fredag vilket betyder:

- Amanda åker till Thailand
- Helg !

Chooocknajs. Nu ska jag fortsätta att kolla på mtv. Mtv is myy druuuuuug. Pusss

Hahhahah humor på hög nivå

Jag tycker det är så jävla roligt när alla skriver ba: Varför svarar du aldrig på msn, eller om man svarar ba Oj du svara första gången !
Fan fattar inte idioten att man fetdissar den ? Så finns d nån jävla random som allti håller på ba e du där, e du vid datan osv. Visst är väl de roligaste som finns då att skriva nej. Hahahah vad fan ska dom svara på de liksom?
Som när Sandra satt o lyssna på ipod.
Jag: Hör du ?
Hon: Nej..

Eller när Amanda sa:
Säg till när du har somnat !

Hahaha sånna saker äger stenmycket. Visst =)?

Nu är de dags att tagga till sängen, ska upp o åka skridskor imorgon ! Kommer äga.... Not

hittade en lite oldii bild på amandas data ;o


Hos Amanda o pluggar..

schnyggingar !
Sitter hemma hos Amanda nu, vi ska fösöka plugga till musik provet. Vi har massa jävla random låtar som kommer från typ stenåldern som vi ska veta massa om o skit.. Blöe . Sen måste jag också plugga till oprovet i matte som jag har im orgon. Kanon jobbigt för jag upptäckte idag att jag hade glömt bort allt dendär skiten.. Varför ska jag va så jävla dålig på matte för ? Asirriterande ju, tänk om man va som Emma mvg-barn i allting.
Li
te happy e man ju iallafall eftersom det är dans idag ! Woho kommer äga,
I skolan hände det väl inget, såklart.. Höhöhö ofta de händer nått liksom. Njaa vene vad jag ska skriva om. Jag skriver alltid massa tråkigination saker usch kommer inte på något ? Är iallafall väldigt avis på Amanda som ska till Thailand i övermorgon, narre ? Två veckor ska hon vara borta, fett avundsjuuuuk jag blir. Aja, nu måste jag nog kanske plugga lite eller ah om de går. Puss

några bilder jag hittade som jag aldrig sett förut på amandas data.
Första två är nån asrolig kväll i slutet av sommarn/början av hösten.
Och den andra är på morgonen på skolavslutningen hos Alice innan vi skulle gå till skolan ! 

fett buuusih (a)
 

fuck datan

Jag blir så jävla irriterad på mig själv. Att jag alltid ska fastna framför datorn.
För 45 minuter sen sa jag godnatt till alla på msn.
Men liksom alltid sitter man kvar framför skiten ändå.
Kommer få fyrkantiga ögon snart.
Det är ju bra att dra musen till vänstra hörnet sen trycka på stäng av,
eller om man gör som mig som har jordens sämsta data,
Bara trycka direkt på datorn ?
Nu jävlar ska jag bara publicera sen stänga av !

hej
jag e neger.
Hejdå
 
 

Tsunami

TJARRE ! Jag har nog Sverigest mest fuckade data. Ah så jävla seg o tangentbordet funkar typ inte o inte musen o inge, Hataren usch.se
Duschade nyss. Har fetaste tovan i håret, helt crazy snart kommer mitt jävla hår gå av säger min mamma. Assynd. Va just med Matteination också, eller så kan man väl itne säga kanske, Men ah. Kolla lite på den rätte för Rosing sådär fast han tyckte att de söööög =( Fast de e ju chocknarre.
Idag på konfan vare as skönt. Typ fick äta bullar, Sen berätta Fredrik om när han var med  i tsunamin. As hemskt. Eller dom hade liksom inte vart i vågen men han berätta ju om allt hur de var och om alla döda o skadade folk o så.. Från deras hotell var det bara hans och en till familj som hade klarat sig. Usch, började gråta lite för de är så sorligt när folk som vart med om sånna här saker berättar om dem. Förra året i Grekland träffade vi två killar från Göteborg nu var dom väl 16 och 18 tor jag, men dom var med i tsunamin oh deras lillebror och mama och pappa.Pappan och han som va 16 hade kommit ifrån dom andra tre och dom hade av en slump träffats efter en vecka, När alla trode att de andra va döda. Och alla hade blivit asskadade och hade massa ärr och så. Usssch. Nu ska jag försöka kamma ut mitt hår, Hehehe ni kan ju önska mig lycka till för de kommer never gå ! Åh hate my hair

I skolan

Tja kissen.
Nu är jag på slöjden, vi har aldrig lärare här. Riktigt najs, Vet ni något annat som är riktigt najs? Jag fick MVG på ett so prov om Amerikanska revoulutionen jag hade förra veckan. ASNAJS ! Nu blire money money.. I really need it för jag ska ju kirra ny håförlängning. Jag har ju haft min gammla hur länge som helst. Galet sliten är den, man ska egentligen inte kunna haden såhär länge. Men jag sköter väl om den. Hehh, det var rolig sagt av mig =)
Jag tror Emma har nått seriös problem för hon går runt o sätter plåster på alla asirri. Och Amanda går och sjunger på massa Jonas Brothers låter ( tror jag att de är) . I feel sorry for myselves eftersom alla mina kompisar utom jag o Alcie älskar Jonas Brothers, fattar inte. Dom e inte snygga eller något.. Fast vem vet de kanske är deras musik dom gillar ;O ? Jajaj nu äre dags o tagga till stickningen, Ni vet de går frammåt bre ? Skulle ba va lite dukti o uppdatera lite sådär. Igår hade jag förrästen nästan besöksrekord. Har haft bättre två gånger förut. Fast en av gångerna hade jag skickat bc så då hade jag kanonmycket. O andra gången va jag väl bara jääävligt populrä, Heheheh.

Måndag kväll, godnarre

Nu är det dags för mig att sova, eller lägga mig i sänger iallafall. Har ni tänkt på hur underbart det är att sova? Måste ju vara det bästa som finns! Imorgon ser dagen ut som alltid på tisdagar:

*Skön skola, Mer än två timmars slöjd sen lite random lektioner.
*Göra mattelexan med Filip medans vi väntar på konfan..
*Konfan i två timmar, Kanontråkigt !
*Komma hem o äta, ingen hemma. Kanke försöka plugga på musik provet? Eller göra nå helt annat.
*Den rätte för Rosing
*Sitta vid datorn
*Sova.

Hihihi älskar mitt händelserika liv! Woooooooho


Mina och Mattias fötter, Mina är som stora hehe .. (a)

iloveu

Hej sötiiisar. Kom nyss hem från min älskade pojkvän. Misss han =( Det suuger att inte va med han i love han så muuuutch ! Nu börjar två man och en halv, kanonkul. Har inte mycket mer att skriva förutom att jag ÄLSKAR MATTIAS
JANSSON !!!! PPUUSSS

pussssss

Nu sitter jag o väntar på att min pappa ska äta klart, sen ska ja få sjuss till Matte för min pappa ska ändå t friskiso svettis så ska han ju ändå dit tilll Smedby, Narre. Sitter o tittar lit epå Life of Ryan, Är Mtv det bästa som finns eller ? Love it so mest kanonbest.
Tycker att Ryans lillebror e sååå söt, O Ryan också (a) Lite lik Zac Eftron ! =)
Har kanonont i halsen o nacken, De suuuuger. Började få ont i halsen för typ 4-5 dagar sen. Precis efter jag gjort en grej då trode ja de va därför, Men nu kan de fan inte va de måste va sjuk eller nått för jag har haft det i 5 dagar. De syyyger, asont. Men jag hittade nyss en massa halstabletter so mja ska börja knarka ! Men nu ska ja åka puss

HOS ALIIIII

Pannkakor med sylt på, Är gott fast socker ooooooooockså. Nu e jag @ hos Alice. 
Hade inge o göra eftersom Matte skulle träna o jag har inge o plugga till så jag gick hit. Fast jag ska träffa han när han tränat klart. Eller jag har typ musikprov på fredag men inte sjutton fattar jag hur man pluggar till det! Jag har så kanon ont överallt typ, I halsen, Magen, Huvet o nacken. Så banneont ! Måndag idag, cp jobbigt har man hela veckan framför sig. På torre ska vi åka skridskor, Jäättekkkkkkkkkkkkkul. Btw så ska jag byta te svensk engelska. Narre som satan o slippa äckeltyska.
Aja, nu ska jag umgås med glajjAlice. Mahahahhah jag fick inte skriva vad de betyder ;o, Hon is a töönt. Pussss

oldiipicturess, Nu tvingar Alice mej att gå härifrån för hon ska pluggeli plugga. TJARRE                     

i väntat på inget

DIG:
1. Hur lång är du ?161 ciiirka
2. Vad vill du bli när du bli stor? Milf höhö
3. Vad pluggar du ? Skoooola
4. Har du långt hår ? nej lite sissodär
5. Vilken hårfärg har du ? brunt
6. Sminkar du dig ? Yes
7. Har du haft sex senaste månaden? Jaa
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Svart o Rosa
9. Har du kysst någon idag ? Yeye

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ?
Yes
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? olika, båda e  
3. Hur många syskon har du ? Noo
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Vene, tack för maten kasnke
5. Hur många ställen har du bott på ? Fyra tror ja
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Vene
7. Vilken familjemedlem är snällast ? Olika
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon: Har inge

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ? Igår, om inte Matte räknas ;P
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Emma igår
3. Har du kysst nån kompis ? Jaa
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?Typ
5. Vem har du varit kompis med längst ? Amanda nog
6. Vem känner dig bäst? jag själv
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? No
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? Nej inte längre!

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? Men lol ja
2. Klä dig annorlunda? jaa
3. Vara dig själv ?ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? lätt särskillt badbyxor -.-
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Men noo
6. Pierca dig ? Yess
7. Ha sex på offentlig plats ? Beror på hur offentlig
8. Vara omogen ?Heheh mh
9. Äta småkryp ? NOOO

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast ? Igårination
2. När var du på semester senast ? Va väl i  Grekland eller Estland i somras
3. Vilken färg är det på din tandborste ? blo o vit nu
4. Är ditt hår tråkigt ? naee
5. Vem såg dig naken senast ? Heheh, Matte ?
6. Hur ofta duschar du? Varje dag
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? tiiiidigt om jag kan somna :(

Troooki

Färg:Turkos, Rosa
 Mat: Kycklingspett, Kött o pomfritt, Donken 
Efterrätt: Eftereight tårta o äppelpaj
 Glass: All chockladglass ! 
Låt: Ändras alltid, just nu Heartless 
TV-serie: One tree Hill, Sex andt the city, Oc, Gossip Girl 2/1 Man, Vänner Masssa annat. 
 Film: Twilight är BÄST ! 
 Dricka: 7UP nog
Plagg:benvärmare typ 
Årstid: SOMMAR! 
Bokstav:
J
Veckodag: Fre-Lör

Du är nöjd med:

[x]  Ögon
[ ]  Näsa
[x] Händer
[x] Fingrar
[x] Naglar
[/]  Ögonfransar
[x] Läppar
[x] Öron
[x]  Ögonbryn

[x] Ben
[x] Ansikte
[x] Hy
[x] Lår
[x] Hår
[x] Röst
[x] Fötter
[x] Tår
[x] Rygg
[x] Armar
[x] Rumpa
[x] Helheten
   allt utom näsan :@                                        

..

Heej..
Har inte skrivit sen fredags D ågjorde jag inget speciellt. Var med Matte hela kvällen och myste och sov. Sen lördagen gick jag till station o mötte Emma sen satt vi där aslänge o träffade också Natta. Sen kom Ct och vi åkte te centrum där träffade vi Matte o alla hans kompisar satt med dom ett tag. Sen träffade vi Hanna som gick runt med oss sen träffade vi ZZanna och nån och drog dit till Smedby. Sen satt vi typ o vänta på Dabin ett tag. Sen var klockan halv sex o vi åkte hem till Emmas pappa som bor där vid donken. Tjillade där ett tag med Ct och Emma sen kom Emilutt. Fixade oss lite sen drog vi till ica sen till donken. Sen till donken kom ANgelica och Frida. Vi försökte hitta nått som hände men nää.Sen skulle vi möta nnågra killar vid Sollentuna. Sen, ah vene riktigt mer men vill tne tänka påre skämmt ut mig som fan iallafall. Träffade lite folk här o var. Sen kom även Amanda o Alice, men shit ah vene pallar inte skriva om de.
Sen sov ja hos emma. Eller ah ja kunde inte sova asjobbigt vre för hon har katter så jag blev allergisk. Sen ¨kte jag  hem vid halv tio imorse så kom Matte hit. Han var otroligt jobbig i början men jag förstår han. Jag ska fan förändra hela mig. Jag vill fan inte bli kallad fjortis och bli tillsagt att "växaupp" för ja e så jävla omogen.. Men shit jag vet allt ja gjorde igår, Förlåt Mattias älskling du är det bästa bästa jag har och jag kommer förändra mig för jag vill itne dehär själv.
Sen idag kom han ju rätt tidigt o jag vene när han gick jag typ sov då men vid sex kanske de va? Men hela dagen ahr vi typ ba sovigt o kolalt på MTV. Aja, nu ska jag äta kladdkaka eller skulle äta Nutella fast den käka Matte upp :( Sen den beck som e ikv har ja ju redan sett tusen gånger olus att jag bangar ju inte på att sova nu. Aja puuzz

CYNTHIA DONT CAAAAAAAAAAAAARE ;o


Hemma at alices plaaceination

Tja alla kanelbullar osv osv. E  hos Alice med dom där allahopa. Hehhe -.- Skolanva chillerill idag fast alla har sagt åt mig att dra ner min tröja idag för alltid när ja har leggings åker linnet upp så man ser min rumpa men whatafaaack vene va felet e, om ja har för tjock rumpa eller vad de e ?! Ska väl hem om ett tag, Heheheh här kan manju inte sitta utan att dö. Eftersom Ct Emma och Amanda e väärsta jonasbrothers fan (?) så dom sitter och skriker  deras jääävla låtar, Asträött på dom nue ! Eller nu äre emd. -.- Fast dom e ju najsination (a)
Ska ba måla naglarna lite sisodär sen ska jag nog home. Sen ska jag sova med min älskling idag..
Pusshääjj

Heheh ja såhär kul har vi ;o ? så stor ska amandas framtida man ha .. ;o NAAAAAAAAAAAAAARRE nooooooooooooooooo

Kanooooooooooooonlänge sen lite sötsådär ): Hehehhehehehe nooooo igen

Hejjjj

Kanske e lite konstigt fast jag o Matte e iallafall tillsammans igen, tack alla jättesöta som typ tröstat mig och så :) Och tack rebecca som skrev i sin blogg;o. Vill inte säga varför vi gjorde slut elelr e tsm igen vet inte hur kul han tkr de e liksom att jag skriver allt i bloggen. Det enda alla behöver få veta är att jag älska honom överallt annat. Puss o godnatt


Tjeeeenis


Nu sitter jag med Emiluttpluttskutt, Hon kom precis hit med Ben&Jerry´s. E hon världes snällaste människa eller ? För hon tycte lite synd om mig. Vääärldens snellaste.

Godmorgoooon?

Eller dåligmorgon..Nu ska jag snart till skolan tänkte bara skriva av mig lite. Har typ ba drömt om Matte hela natten shit hur fan ska ja klara dethär? Känns så jävla overkligt att han liksom inte är min längre. Förut var det alltid bara med han jag var glad, jag va alltid fett sur typ när ja va med mina kompisar för jag saknade han så mycket. Och hur kommer det bli nu liksom ? Åh fyfan va joobbbbiiiiigt. Aja idag har jag so prov, har ba pluuggat en gång och då känndes de bra men nu vettefan.Hoppas de går brajag e ju iallafall bra på so. Puss

Godnatt

Nu sitter jag och myser med mina godsedjur, mina älskade nallebjörnar. Inte haft dom framme på ett tag men nu får jag ha som att mysa med. Puss och Larsson eheter dom vääärldens sötaste hihi =) Ska strax gå och duscha, speade både fotboll idag i skolan och hann inte duschca och så dansen de ska bli nääjzzz. Sitter o äter lite kladdkaka också som jag fick av min mamma hon tyckte jag var så ledsen, naw assöt. Nu ska jag fortsätta mysa med dom. uss och Godnatt

visst syns det att jag ahr gråtit ?

Livet e hårt

Hej, kanonsämst jag e på att uppdatera, men nu sitter jag iallafall vid datan ! Kom precis hem från dansen Gick rätt bra förutom att jag hade otroligt vårt att koncentrera mig och därför svårt o lära mig en till koregrafi "/ Och svårt attt koncentrera mig hade jag för att jag inte är tillsammans med Matte längre.. Har ju vart lite sissodär sissta dagarna men jag trode och hoppades verkligen att det skulle gå över. Men är det såhär han känner så är det, Även om jag har så mycket kärlek så det skulle räcka till oss båda.. Men ja livet går vidare. Trode att den här dagen, eller ja jag trode aldrig den här dagen skulle komma men ja trode det skulle bli mycket värre. Jag måste ju faktist acceptera vad han vill även om det är såjävla svårt, han är verkligen min första och sista kärlek.. Men somsagt livet går vidare hoppas verkligen vi kan vara jätte bra vänner.. Fyfan vad jobbigt det känns att säga så. Och usch, Nu måste jag plocka bort alla grejer i mitt rum, rosorna, kortet, min musmatta där det står Mattias<3Johanna föralltid, Alla sparade sms.. Men det värsta är att jag typ ristat in ett M i min arm, dum som man är men jag ville väl bara visa min kärlek till dig. Jajaaaaaaaaaaa, Det bästa är att tänka på annat. Min mamma har partyparty här hemma, eller ja typ o min pappa e i Danmark så ja får tjilla själv. Som om ja hade tjillat med dom annars liksooooom. Jajaj pussss på er

inlägget är raderat

inlägget är raderat


Den rätte för Rosing

Hihi ända sen Big Brother har jag ääskat Linda Rosing. Så coooool. Och han Hugo som är med i programmet, shiiit hur fin är han inte åh jag dör. Så galet fin. Nu ska jag duscha och sen sova tror jag, finns ändå inget att göra kan jag lika bra sova så jag är pigg imorogon ! Yess, imorgon äre dans såååååå roligt.

påväg till grönan i somras, kalascoola. Hahahaha ofta bilden under ser ut som jag ;o !?


Bikinis

Är det något som jag verkligen älskar så är det bikinis. Jag har typ 17 stycken, Fast jag är så trött på alla.
Kollar lite på hms hemsda, det är faktist dom som har de finaste underkläderna och bikinis, förutom New Yorker dårå. Har bställt den här, fast i turkost eftersom jag redan har en Billabongbikini i rosa som liknar dendär. Fast jag funtar på att beställa dom anda två ockå, i turkosa då (a) gaaaalet fina, Åh jag vill bara ha sommar nununu.
Nu är det  Den rätte för Rosing !




ska jag beställa dehär också ;o ?

Min dag

Nuuuuu har jag inget att göra. Kanontråkigt i want to träffa någon, Men ingen e ju funny sååå. Efter skolan gick jag till konfan, Helt okejination idag faktist. Vi snacka om sex och kärlek. Hahah roligaste var när man skulle sätta liksom 1-10 vad som var viktigast i en kompisrelation och i ett förhållande. Hahah höll på att dö av garv när de stod:
* Att man gillar samma mat
*Att man tror på samma gud.

Sen i kompis grejen stod de sex, Ofta man har sex med sina kompisar ;o Läääärre.
Och att man tror på samma gud liksom, inte sådär jätte viktigt kanske ?
Sen fick vi godis och sådär så de ägde ju lite grann, Sen kom jag hem och åt cirka ingen middag för jag har ätit gaaalet mycket idag så miin mage e full. Sen läste jag lite till soprovet. Kan typ allt så. Åh ja nu har jag inget att göra.. Får väl kolla på satc eller så, Har inte kolalt klart på hela boxen än ! Kanonknaas, så beroende som jag var förut.
Juste idag på slöjden började det med att Emma klädde ut sig till typ, ah vet inte vad nån från nå annat land. Se gjorde jag så med typ Kina kläder hehe, jättekuuuuuul. Lägger in lite bilder och så vidare. Nooo pusselilussss usch fulve ord.

såhär ska emma se ut när hon gifter sig.. jättefin osv osv..


I skolan

Hej på alla. Förlåt för uppdateringen igår men jag gick och la mig klockan 7! Hahah kanontidigt? Hade så galet ont i huvet plus att jag höll på att somna hela tiden. Nu sitter jag på slöjden och stickar blöö blir aldrig klar med den där halsduken men ah. Snart ska jag gå till m&m ich äta kycklingspett. Min favoritmat !  Asbra för jag e very hangry. Idag äre konfa som gäller, jäääättekul. Längtar verkligen tills den där skiten är slut och man får presenter kommer äga!
Jag o Emma satt nyss o snacka om massa typ drömmar man har, eller ni vet ögonblick man vill ska hända, Chooocknajs det skulle vara massa av dom hihihi. Man kan ju alltid drömma liksom. Jag har typ fått praoplats också. På BK, sääääämst. För de fixa skolan men ah de är ju bättreän typ dagis. Men fett äckligt ändå man får ju in massa fett i sig och så ;o !!! Aja, Pussination på er nu måste jag jobbbiiiish.

Fyfan på mig..

jätte söt... hehhe

Stackars mitt huve "/

Haaaalo. Känns typ som att mitt huve ska sprängas aldrig haft såhär ont i huvet och de har jag haft hela dagen ! Åh vad jobbigt det är. Ligger ialafall nerbäddad i min säng och läser lite Veckorevyn sissodär (a). Idag var jag och simmade, själv! Därför ingen annan kunde, Men jätteduktigt av mig faktist. Man vill ju ha värsta snygga kroppen så. Fem veckor till påsklovet då.. Blööööö kommer never orka SUUUUGER.
Btw så fick jag Vg+ på No provet och Vg+ på svenska provet! Nu blire money (a) Fast ig på matteopvrovet, helveeeete.


Det blev ett till inlägg!

Medans jag sitter och väntar på att BECK ska börja igen. Egentligen tycker jag inte om den här filmen. Plus att jag har den hemma, men beck är ju liksom tradition på söndagar så man måste väl. Sitter o äter choklad. Ni har väl sett bilden på allt mitt o Emmas godis chips osv osv, Vi åt näästan allt så ah, jag kännde mig VÄLDIGT tjock. Men tuffa som vi är gick vi ut och joggade lite halv sju imorse, i tio minusgrader.. (a). Sen kom vi in, duschade sen satt vi på golvet i Emmas kök och väntade på bättre tider. Och de kom typ halv nio när jag gick till Matte. Hahah när jag ringde han lät de nästan som att han pratade i sömnen assöt. Så kom jag till han och låg i sängen med han. Och jag som hade bestämmt att jag inte skulle sova men jag somnade iallafall. Sen pratade vi och myste och sånt. Sen duschade jag igen.

Vid fem gick jag hem och pluggade lite läste bara igenom en so grej som vi har prov på på torsdag, kunde rätt mycket faktist. Sen duschade jag igen. Heheh, äre ja som duschat tre gånger idag eller :D? Chock narre. Ahhhh, nu börjar väl beckination snart i guess, Pussination.
Vi satt och kollade runt lite på mammorsbloggar.
Jag: Asså shit ! Helt sjukt att ha barn när man e 15.
Emily: Jaa ! Och hennes barn e ju fula också, d hade ju vart skillnad om dom va söta.
Här e man ytlig... ;o

Lite Kungsberget sissodääär

Förutom att..

.. Jag sov två timmar hos min älskling idag så har jag vart uppe i över två dygn. Och jag är inte trött ! Helt craaazy

Nu måste jag städa mitt rum ! Uppdaterar efter



SÅHÄR SER MITT RUM UT FÖR ER SOM INTE VET.

Nu sitter jag och trinkar avslagen cola o kollar lite på herrenpå teppan. Ganska tråkigt. Börjar bli trött nu faktist, Puss Godnatt de blir inge mer update idag =)



titta mina nya skor ! kanonfina

´Nu e klockan 06.34

Och jag o Emma ska ut o springa, Pusshej!

05.00




Jag e övertrött..

Heeejigen

Nu e klockan 2.31 jag o Emma ska dygna. Vi har hunnit med två filmer. Ett hål i mitt hjärta, skit film helt jävla cp o äcklig aldrig att man kommer våga ha sex igen asäcklii. Sen 40 years and virgen. Den va väldigt bra faktist. Nu har vi precis börjat på en film som heter I see you. Juste nyss skulle vi dricka kaffe också så man kan va vaken, fast dom hade ingen kaffebryggare sp vi tog varmt vatten o ah blanda i kaffe. Dee söög. Fast sen tog vi sirap o massa socker blevre lite najsigare iallafall. Ahhhhhhh Pussiiisss

RSS 2.0