sovdags

godnatt bloggen..
har precis satt på lösnaglar så som  alltid har jag problem med att skriva hehe.
Ikväll har jag bara chillat, tagit hand om mig själv. Hittade några paket lösnglar köpta iteneriffa mkt billigt i en låda så de limmade jagpå. inte världens snyggaste men de duger. Sovdags för mig nu iaf,hörs imorgon kysss!

dålig cam- dålig bild.
 


 

" vi som står still i rulltrappan och njuter utav åkturen"

Hej sötisar!
Nu har jag just kommi hem från centrum, jobbigaste dagen idag känns som jag har varit överallt och ingenstans.
Drog först upp till skolan där jag bara var i någon timme sen drog vi till centrum och var där typ två och en halvtimme. Sen drog vi till vilunda men tydligen skulle vi kolla på film i kulturhuset så de sög ju. Smedbyskolan satt oväntade på oss där så vi sprang från vilunda till kulturhuset. JOBBIGASTE. lökade som fan.
Sen har kollade vi på sommaren med göra, för 100e gången ?
Drog sedan till centrum igen o köpte presenter till amandypandy osv. Imorgon är det valborg och vi ska ha tjejmiddag och fira amanda först. Sen ska vi självklart förbi brasan i runby också!
Nu ska jag städa rummet, laga mat osv osv. Stressigtliv jag har...

Och den coola personen som inte skrev sitt namn och kommenterade tidigare idag, här kommer en cam bild bara för dig skull tihii. 

Godnatt !

Har suttit och lekt lite med mitt 7(?)år gammla photoshop, alltså kan man knappt göra någonting med det men jag har ju inga skills heller så jag klarar knappt det här. Håller på att ladda ner ett gratis photosop också och imorgon ska papi kolla om han kan ta hem nått från jobbet. ÄGS isf. Fast nu får jag lite smått panik eftersom en bild jag suttit med i över en timme (ja jag är retard) verkar försvinna och inte gå och spara, ooops.
Sovmorgon imorgon, gillas! ska upp till skolan vid 10 då jag och några ska bli interjuvade, sedan måste jag till christer och ändra mitt gymnasieval och sedan ska vi på bio. Alltså inge lektioner för min del imorgon, chill!
Sitter och hostar som en jävla galning nu också, tänker inte bli sjuk till valborg, tänker inte tänker inte ! Men har hostat galet hela dagen, kunde inte sitta inne på lektionen på engelskan pga att jag störde alla andra som läste hehe. Nu ska jag fixa lite men känns jätte läskigt att massa grejer ba laddas ner sådära..
 


köpt idag..


Detta köpte jag i stan idag, en skinnjacka, en sjal och ett par örhängen. Kanon nöjd är jag. Nu dricker jag te och tittar på andra avenyn, de e najs. Har inte tid o blogga nu. (haha som om jag är upptagen)
See yaa bitches !


till stan nu

HAHAH, upptäckte just den här roliga funktionen på min cam. seg jag är eller haft den här datan i  ett oett halvt år. Nu ska jag bara byta om sen ska jag ner till station o till stan. Vet inte ens vad vi ska göra där men man är ju en schysst polare som ställer upp o joinar på en liten tripp. Pusseliluss



Jag är cool, sälvrå ?

Hej bloggen.  Nu sitter jag i skolan och tjillar, märker verkligen av min pollen allergi nu också. Super ont i halsen och luftrören och kliar i ögonen usch! Tur att jag inte ska med och rida idag som resten av min klass ska, då skullej ag verkligen svimma av.
Så jag slutar iafall vid 12 idag, ska nog hem o sova då sen kanske till stan om jag orkar och om de fina  vädret håller i sig tihii. Imorgon ska vi på typ bio med skolan, Sommaren med Göran. Tjocktnajs, sen slutar vi då ska vi köpa present till amandypandy eftersom hon fyllde år igår o vi ska fira henne på fredag (a)
Grattis igen för 100e gången fast i efterskott nu älskling!
vi hörs senare gullungar, pusspusss.

Jag och amandypandy, jag ser ut som en gesiha =D (hah roligaste smilysen

HAHAHAH BILDEN PÅ IDA

Hej gullepluttar. Är superglad nu, min spotif har börjat funka igen eller jag laddade ner nytt. Kanoners, bara de att under dehär veckorna jag itne haft den har emily vart inne på den o den har vart på på fester osv så nu finns de asmånga spellistor som inte är mina, men de är väl bra de med :)
Idag har jag haft mysigaste eftermiddagen med minatjejer, vi satt hos dempan och solade, åt kladdkaka och chillade med livet helt enkelt ÄGDE.
 
HERÅ

Hemma nu :)

Åhhhh, vad segt facebook är! och de loggas ut hela tiden blir så jäcla irriterad. Aja, kom precis hem har somsagt varit i stan och sett Alice i underlandet. galet bra film alltså. Brukar inte gilla sånt där animerat så mycket men denna var verkligen bra, tyvärr rätt ovärd att se i 3D, hade absolut gått bra utan men man fick ju snygga brillor hehe.
Nä fan nu ska jag lacka lite mer på facebook, dricka julmust, titta på alla vi barn i bullerbyn och sedan sova. Hört rykten om att de ska bli fint väder imoron, det gillas! Så d blir antagligen stek, Men godnatt på er sålänge.

en drake och en tiger, HAHA. vilka blickar dom fick ;PppPpPpp
 


Vi retade ida på vägen hem så hon blev lite ledsen.. 




men vi andra var glada, hehe :) 


-

Ska iväg på bioa snart med tjejerna, Alice i Underlandet. Har varit i stan hela dagen myys!
Ha en bra lördakväll, kyssss.
 


amandypandy <3

Tjiingeling gulle.
Nu ligger jag i min varma gosiga säng, ska sova om någon minut sjuuuuukt trött.
Den här helgen ska jag ju ha "chillhelg". Inget festande utan bara chill o mys. Efter två timmar med chips&dipp tröttnade jag. Hade sån tur så att amanda kom precis hem då så jag rullade över till henne (skönt o bo ca 50 meter från varann). Det räddade iaf min kväll hade sämst humör innan. Vi tog lite kort skrattade osv, DE VA NAJS, en del bilder vart faktiskt fina. Synd bara att jag lekte så jävla snygg på dem.. 
imorgon äre stan som gäller, har mkt viktiga uppgifer att utföra. På kvällen blire bio med tjejor, Alice i Underlandet. Som jag har längtat efter den!
Nu är jag trött blöö. Btw igår gjorde jag en facebook grupp och den har faktiskt 140 medlemmar nu. Inte illa pinkat ???
He-he AJA hejdååå.

hehe om ni fattar vad jag menar med leker snygg hehe  


tjejen ringer: "vad gör du?", "tänker på dig", så spelar man cs ;PPPP

Nu har jag blivit sämre på att blogga igen fy mig men det är ju inte direkt roligt hehe.
I lördags åkte jag iafall till linköping för att träffa madeleine. På kvällen drog vi till en av hennes tjejkompisar dit det även kom andra tjejer och hade tejmiddag, mycket gott. Senare kom även lite killar dit. Körde lite spel o dansade o sådära. Sedan drog vi tjejer vidare på fest, var rätt lungt sjöng singstar osådära. När vi kom hem var jag så jävl trött så vi åt mackor och sedan somnade. Dagen efter åt vi pizza och tjillade sedan åkte jag hem. Hade väldigt trevligt där iallafall.
Idag har inte ett piss hänt, as usual. Ska lägga mig i sängen nu. Ska sova rätt snart är så jävla trött på dagarna alltså helt sjukt. Hörs imorgon om jag har tid, (hehe upptagentjej). Kyssar..

jag och två snyggingar =)

mamma ringer: Vart är du? " i skolan" så sitter man i källaren och viker mjölkpaket ;PppPPppP

Godnatt! Förlåt hade inte tid att skriva igår hoppas ni överlevde. Har haft det jättebra i linköping men skriver mer om det imorogn för nu ska jag sova.Har tillbringat hela kvällen med att göra mitt so arbete som jag nu är klar med SÅ GALET SKÖNT och med att gå med i alla dessa ;PppPPpp- grupper på facebook. Har en massa kvar att gå med i innan jag är klar! Men nu äre godnatt för min del kyssar!

btw, idag fick vi sånna vårkänslor så vi bör planera inför valborg. Åhh vad mysigt det kommer bli galet taggad!  
 

hos madeleineeeeeee

Hej allihopa. Nu är jag framme i linköping och sitter hemma hos madeleine och äter mackor och dricker påskmust galet najs. På tåget hit satt jag brevid hon som spelade olga i andra anenyn, coolt *kändisfixerad-tjej.
Vet inte riktigt vad vi ska göra nu, we will se en ikväll ska vi till en av hennes kompisar o käka osv ska bli najs. Nu ska jag inte sitta vid datan och nörda pusspåer

mätt-tjej !

Nu sitter jag här, proppmätt, åt som en galning alltså.
Tror vi skulle på någon fest ikväll men jag käner inte att jag har lust. Ska upp klockan 6 imorgon och just nu är jag helt ofixad. Känner mig galet taggad på en kväll hemma framför tvn med chips och dipp, har inte suttit hemma på helgen på jag vet inte hur länge ? Känner verkligen att de är dags för det, gud så mysigt hihi.

haha, leker_gullig_tjej_94
  


"Går du bakom min rygg kan du kyssa mig i röven när du ändå är där."

Hej snyggisar! Idag är det min namnsdag, eller en utav mina tre såattsäga *skryter* Patricia idag iallafall. Och det är najs för fick nagelförlängning i present av mami och papi haha ganska najs?
Idag var jag i skolan, naioella i matte o de sög ju stenhårt langa ig fan. Sen var jag i centrum ochsådära. Nu sitter jag och väntar på mat RÄKOR m.m ääälska. Ikväll vetjag inte vad jag vill göra, blir lungt iallafall.
Imorgon ska jag till linköping och träffa madeleine vilket ska bli mycket trevligt var ju ett tag sen. Men ha en trevlig freagskväll snyggingar PUSSSSS.

jag och madeleine i somras :)

gulle !

Tjatja. Nu har jag suttit i ca en o en halv timme och skrivit en uppsats, känner mig riktigt duktig måste jag säga. Nu ska jag ställa mig och göra kyckling med poatis och bearnesås. Får laga maten själv idag, hoppas jag klarar det he-he. Inte mycket annat att säga förutom att det är fredag imorgon vilken ska bli väldigt skönt den här veckan har gått sjuukt segt! Kyyyss, hörs senare.

Skulle inte banga på att få denhär färgen tillbaka.. grekland i somras

godnatt

Hallo gullepluttar! Nu har jag precis kommit hem från plan där jag och några var och spelade fotboll och tjillade, mycket najs ända tills det blev kallt. Då var det inte lika najs längre. Nu ligger jag i sänger, äter nudlar och tittar på sex and the city. Livet är rätt trevligt just nu måste jag säga. Snart är det sovdags för mig, KYSS.

jag och lilla ida kväll ihii
 

"Vi som hatar att vakna av utav att morgonståndet river ner taklampan!"

Idag var det en ganska bra dag, skolan var chill vikarie på nästan varje lektion. Det var sommar ute och  allt var frid och fröjd. Efter skolan skulle jag träna med mamma. Men sen hux flux har jag hunnit skrika på både mamma och mattias på mindre än två minuter. Bra jobbat slutade med att mamma vart skit sur, vilket hon fortfarade är och jag gymmade istället med amanda. Imorgon kommer jag ha jordens jävla träningsverk imagen, inte för att jag tränade magen utan pga jag och amanda gick och garvade hela vägn hem. HAHA inget var egentligen roligt men just då vart det väldigt roligt. Nu har jag duschat och sitter och äter fil och macka. Ska upp till plan strax och lira fotboll med några ballamänniskor. SEE YOU LATER BITCHES.

funkar inte o lägga in bilder, jag som skulle visa en mkt somrig bild aah :/

Alla barnen har vänner utom Hektor, hans pappa är rektor.

Tre norrmän var ute och gick plötsligt så såg de ett spår.
- Jag tror det är älgspår, sa den förste.
- Nej, jag tror det är harspår, sa den andre.
Den tredje han inte säga något innan de blev påkörda av tåget...

Varför åker norrmännen till Sverige och köper TV?
- Det finns bättre TV-program i Sverige...

En norrmann satt och metade. Då kom en annan norrmann och sa:
-Ska man inte ha fiskekort för att meta här?
-Tack för tipset! Jag använder bara mask.

Varför lade norrmannen cykeln under sängen?
- För att han var trött på att gå i sömnen...

En svensk arbetade i ett höghus i USA varpå han ramlade ner och dog. På begravningen hör man hans två norska kamrater snacka.
- Du visste du att svensken hade två rövhål?
- Näe, svarade den andre, hur visste du det?
- Jo när vi var på puben hörde jag några amerikaner säga:
- Look! There goes the swede with the two assholes.


...

Vi tjejer bryr oss mer om vårat yttre än om vårat inre, eftersom att killar har lättare att se än att tänka..


"Vem fan är aina och varför ska alla knulla henne ?"


Nu ska jag gå och lägga mig, har varit så sjukt trött sen påsklovet. Kan ju knappast säga att jag vilade upp mig på lovet, tvärt om!
Nybytta lakan i sängen iallafall och det är nog det bästa som finns!
Måste bara länka en blogg också, tjejen som skriver berättar om sin svåra uppväxt osv hon har inte skrivt länge men mycket. Jag satt och sträckläste allt kunde inte sluta.
Sov så gott gullegrisar så hörs vi imorgon, nattii!

http://youcanrunbutyoucanthide.blogg.se
Börja läs under kategorin: the ugly truth eller scrolla ner i hela bloggen.

 


myskväll med mig själv

Nu har jag precis glass och ska lägga mig i sängen och titta på sex and the city, myys!
ska även måla naglarna och göra sånna tjejgrejer.
Har även bestämmt mig för att när jag flyttar hemifrån ska jag äta ostbågar och dricka cola varannan kväll. Det är mitt mål här i livet. Men ni får ha det så bra hörs KYSSAR. 

Stör inte när jag lirar, jag stör inte när du står framför spisen kvinna!

Tjoo bitches! Sittee här i skolan och chillar galet, tyvärr för egentligen borde jag skriva om usa vilket jag inte kommer hinna klart med åh får damp på mig själv! Har idrott snart också, glömde kläderna hemma ännu sämre. Trött ochså, och ont i ögonen och runt munnen bara massa fel idag alltså. Fan vill ha helg nu, på lördag då jag ska till linköping och träffa Madeleine vilket jag inte gjort på flera månader. ska bli väldans najs!
Idag händer väl inget. Träningsverk som satan så de blir inget gym idag, men imoron med mamma HAHA.



Vi som tycker att killar med liten kuk ska ha orange keps på fester. HAHA

Hej bloggen.
Nu ska jag faktiskt bli mycket bättre på det här med att blogga vill bara ha en bättre design skulle allt vara kanoners.
Sitter ute nu och käkar marrängswisch (stavning) och solar ansiktet, 25 grader i solen, INTE ILLA. Men med tanke på att vi solade redan den 4 april förra året så var det väl dags med lite värme nu.
Idag var jag i skolan, hände inget men fick däremot reda på att jag fick ig på mitt biologiprov jättekul. På fredag får man veta vilket gymnasium man kommer in på. Kommer troligtvis in på media i rudbeck, annars flippar jag!
Får nog film och sovsällskap ikväll också, och de e najs. Nu ska jag laga mat eller något för jag är hungrig,
pussar skriver senare.

jag och amandypandy i helgen, måste ju lääättt kirra sånna byxor! 


SNYGGO

1. Vad heter du? Johanna Karolina Patricia Brandin
2. Hur gammal? 15 just nu 16 snart hehe :)
3. Har du några syskon? nepp
4. Skulle du vilja ha nåt annat syskon: skulle vilja ha en lillasyster
5. Är du nöjd med det antalet vänner du har?absolut
6. Är du en social person, dvs skaffar du lätt nya vänner? det kan man nog säga :)
7. Har du någon vän som vet allt om dig? inte allt
8. Vem är dina bästa vänner ?mina brudar
9. Har du någon killkompis ? såklart
10. Har du lätt att prata med det motsatta könet ? haha ja :)

11. Hur är det med kärleken, har du någon just nu? njee..
12. Har du blivit sårad någon gång, av en kille? jaa
13. Har du nånsin sagt "jag älskar dig" till det motsatta könet och inte menat det? ne tror inte det
14. Är du kär? nja, kär o kär..
15. Vill du vara kär? trivs bra som det är :)
16 Mår du bra just nu? super
17. Är du ledsen? nix!
18. Kan du säga att du är lycklig fullt ut? nästan, om det inte skulle vart skola imorgon
19. Vad gör dig lycklig ? fint väder
20. Vad gör dig ledsen ? svek och lögner
21. Är du en arg person?  jag har mina stunder :)
22. Hur är du som person? social, behandlar andra som jag själv blir behandlad :)
23. skrattar du mycket?  jappp
24. Gråter du mycket ? inte längre
25. Vad är den vanligaste anledningen till att du gråter? bråk

26. Vem får dig att skratta? Denice får alltid det
27. Har du någonsin gjort någon glad? det hoppas och antar jag ?
28. Brukar du försöka göra dina vänner glada när dom är ledsen? men såklart
29. Vad förekommer mest för dig, vita eller svarta lögner ? vita, så vitt jag vet
30. När grät du senast? hm.. kommer faktiskt inte ihåg va länge sedan
31. Har du någonsin dissat någon? det har jag
32. Har du varit taskig mot någon som gillat dig? haha säkert
33. Har du någonsin gillat någon som inte gillar dig? räknas Joel Kinnaman ?
34. Har du upplevt att gilla någon och bli gilladtillbaka? ja ?
35. Vad är den bästa känslan i hela världen tycker du? lycka
vd vill du göra när du blir stor? bli polis !
37. Varför? spännande o intressant
38. när vill du dö? när jag är gammal och känner mig fördig med mitt liv
39. Är du rädd för någon? nej
40. Varför ?
41. Hur tycker du att en kille ska vara ? omtänksam, ärlig och rolig är nog viktigast.
42. Hur tycker du att en kille ska se ut ? LÅNG, snaggad, muskulös
43. Vad kollar du först hos en kille ? längden
44. ljusa eller mörka drag ? ljusa, absolut
45. det värsta med killar falskhet och utnyttjande

Är hemma hos Malleballe nu btw, alla ligger helt döda i sofforna och kollar på film. Jag och amanda åkte moppe hit, haha det var pinsamt. randomtjej. Ska kolla beck o äta chips o dipp nnär jag kommer hem GOTT.
Pussar på er gullungar

asrandom

TJAFAN. nu är lovet snart slut så då kan jag ju skriva om det nu. Har fan haft fullt upp hela tiden riktigtroligt lov kan jag ju säga iallafall :)
Efter att jag hade vart i linköping, på söndagen alltså var jag på fest i runby, ganska roligt förutom att nån randombrud vart medvetslös så polis o ambulans kom -.-'. Eller vafan jag kommer inte ihåg, har iallafall: vart i stan, kista, festat, grillat, vart hos busch typ tre kvällar, kollat på fotboll, haft picknick,spelat poker, solat, suttit vid väsbyån. Vad vet jag har gjort massa nog. Kommer bli sjukt jobbigt med skola nu igen, men fan bryr sig sommarlov snart ju, kommer äga balleeeeeee.
Tränade förut idag så nu ska jag hoppa in i duschen ( HAHAäcklig). Sen ska jag hem till malin där några coola är och TJILLA, tjillerill. Har massa bilder men de finns på fejjan osv o orakr inte ladda in nu men de kommer nog ikväll eller så. VEM VET. puss


random

Jag skrier bara blogg för att sen komma ihåg vad jag har gjort. de här lovet har varit galet najs hittills, ska till stan imorgon rätt tidigt så har faktiskt inte tid att skriva mer ska sova. skriver imorogn her å

i linköping

Tjo bitches. Nu är jag i linköping hemma hos farmor och farfar o firar påsk. Har käkat påskluch, asgott älskare!
Nu har jag lov btw. I torsdagskväll var vi en massa colla människor hemma hos robin och spelade poker. Tyvärråkte jag ut först -.- Men men kul var det aillafall. Igår var det fredag på kvällen drog jag och ida på fest i runby nära och bra hem. Vi var asotaggade och trode inte alls de skulle bli kul, men där var det fullt med folk och mer kom det så kvällen blev skit bra, kul och träffa folk som man inte träffar så ofta. Tror allaska dit ikväll igen men jag sitter ju här i linköping.. Köpte iallafall ett par fina skor idag så lite glad är jag. Ikväll får jag väl titta på film och äta godis men det är rätt mysigt. HEJDÅ


RSS 2.0