nu är snart 2008 slut..

det är ju inte nån värsta stor grej som häntd et här året kan jag ju inte säga.

vänner: elin som va verkligeng en av mina allra bästa vänner flyttade till gävle i slutet av sommaren, som vi harju verkligen glidit ifrån varandra fast jag vet att vi alltid kommer hålla ihop. mickis som jag också var väldigt bra vän med är jag inte alls med längre, vi pratar knappt. samma sak med julia.
men samtidigt ahr jag lärt känna malin och moa mycket bättre några jag knappt kände förut. cynthia va bara en jag var med gaska mycket men vi kände inte varann så bra 2007, men det här året har vi blivit jätte bra vänner. och emma som jag kännt länge har jag blivit hur tajt som helst med.

kärlek: här blir det inte alls mycket, den ända jag nånsin vart kär i är ju matte. och han träffade jag i september i år sen blev vi tillsammans 17 oktober. har väl kasnke hållt på med en del men när jag var i grekland träffade jag en kille som jag då trode jag blev kär i fast de kan man nog inte bli på en semester. men när jag kom hem så hade jag ångest och saknade honom jätte mycket.

sommaren: sommaren 2008 var så himmla rolig. började med en veckas summercamp dans med emily och cynthia i sollentuna. där vi lärde känna speciellt två tjejer som hette nina och daljia. fast det är mest emily som har kontakt med dom nu.

sen direkt var det midsommar då jag och alice åkte till hennes land på blidö, himmlans mysigt eftersom hennes familjs känns ungefär som min egen.

direkt efter det var det borlänge med fotbollen. shit altlså var kul det var. det var inte alls seriöst på fotbollen utan vi bodde på ett hotell, vi smög över till varann på nätterna, det fanns även massa norska kilalr där. och de va där jag börjhade titta på sex and the city haha. så fanns de sibylla breve där vi bestämmde träff med norkarna. och vi hade poool och bastu på hotellet. och vi käkade donken kebab osv, sen var det ett "disco" där som hette cosmos det var sjuuuuuuuukt roligt det med.

efterdet var det dags för grekland med madeleine och min familj. grekland, eller "min" ö som jag kallar det som ehter antiparos. en liten ö där man känner jätte mnga och jätte mycket svenska och norska turister. oj alltså, en resa to remember. vi lärde känna så otroligt mycket folk, hade verkligen the time of my liife där. det var himmlans roligt !

sen gotland, med fotbollen där va det inte lika roligt som borlänge, mycket mer fotboll haha. men kul att i 5 dagar bara va med massa kompisar och vara på gotland liksom.

nät jag kom hem därifrån fick jag ångest, jag ahde itne vart hemma nästan  något på en och en halv månad så jag ville bort igen. så jag mamma och pappa åkte till estland. det var vääldigt roligt att bara åka bort med dom faktist.

sen var det ung08 dagarna som vi själkvlart var på varje dag, träffa massa folk och sånt.

the voice, var väl sådär så jävla mycket folk med roligt iafall.

NRJ, ojoj såååå kul. jag och emma sprang runt och pratade med varenda männniska. där lärde vi också känna asmycket folk.

skolan: här är det väl inget speciellt, fick ju ganska bra betyg 9 g. 1 ig. 3 vg. 1mvg. får örja skärpa mej med matten så det inte blir sommarskola isommar..


det har faktist inte hänt något speciellt i mitt liv dehär året, men det har vart väldans bra iafall. ingen stor sorlig grej och sånt. orkar itne lägga in bilder nu, för datan segar cp !


uppdatera

heejjj, förlåt för ja inte har skrivt. sov ju hos emilutt så jag fick sen skynda mej hemå duscha sen vid halv ett kom elin. haha så körde vi monopol de ägde. jag va bäst och fick alla pengar (a). sen gick ja till centrum osv nu kom jag just till matte. sååååååå nu ska jag inte skriav mera fast uppdaterar sen PUSSSSSSS

COOOLA KILLEN

shuuuuuuuuuez alla söta sötnosar. nu  e vi backk hos emilutt. datan i helvete vad äckligt kallt de e ute, frös ju fingrarnaochtårnarna av mig. not najs. vi gick ut med malin moa och ct. sen  grejsish sen träffade vi anton erik och nån random som bodde nånstans vetefan. haha vi var såklart på coola humöret å asglada. så skullej ag lära erik dansa osv de va askul ifall å vara med dom. sen idag i stan gick jag och malin och sjöng SKA VI KNU.. ni vet. sen nu stod vi på ett bord och sjöng dej ashögt, haha ägde.
sen gick vi till nått hus ellernått. sen gick vi in till emily å gjorde kladdkaka som nu står i ugnen. MAHAHA. så nu ska emilrygöra pomfritt åt oss men de gårå jävligt seeeeeeeegt. blö blö blö......

imorgon ska jag ifall träffa elin fast bara tills 3. PUSSSSSAR ER

NU E JA HOS EMILUTT

haha ahw vilken söt som kommnterade uppdatera. sååååå nu görjag det. fast  jag sitter vid emillysbärbra och den e asliten shit typ 20 centimeter så det r as svårt  att skriva blöö. aja. vi kom he mfrån stan för ett tag sen först åkte ju jag in själv och träffade madeleine caroline och deras två kompisar, very roligt att träffa dom igen alltså. gick runt med dom ganska mycket och så. sen träffade jag moa malin och emilutt som jag senvar med. sen åkte vi hem. när ja kom hem kolla ja lite på typ filmer när jag va liten, shit pomfritt vilken sötnos jag var . sen fick jag nyss sjuss hit ska sova här och ct också skulle jag trooooo. nu håller emilutt på att fiixa sig vilket e onödigt för ja e ofixiiisch. men de e ju coolt. ska va cool me emily nu ifall, de äger att va här för de e always kul här. har aldrigf haft boooring här. AJA PUSSSSSSSSSSSS


gooooooodmorgon

godmorgon, har nyss duschat ska börja sminka mej osv sen tror jag jag ska till stan och träffa madeleine som jag var i grekland med hihi. hon bor i linköping fast hon e här idag och imorgon tjockt niiiiice !
PUSS

-

oooooh. nu tror ni allt jag har vart död på eftermiddagen/kvällen. svar: halvt rätt. jag har sooooooovigt. det ni, gissa om det är jag som inte kommer kunna somna inatt eller. sover jag to mutch på dagen somna jag inte på natten. not najs, det blir osoviga nätter nu alltså. fast trots allt har jag ju kolla på sex and the city i tre timmar också så lite ljug vare juuuu. plus att jag var ju med elin tills hon skulle till sin gammelmormor eller något åt det hålelt. vi körde monopol TJOCKT NICE. de äger ju trots allt, fast vi hann ba köra ca en timme men i övermorgon då jävlar fortsätter viii. and iam gonna going to vinna. nu ska ja g  inte sitta vid datan för ja har faktist bättre saker för mig. typ. PUSSSAR

har inte mobilen nu iafall, vet inte när ja gfår tillbaka den så alla vet !

jag hade inte min snygga dag idag..

DAAAAAAAAAGEns

EEEEEEEEEY, jag ska börja med dagens outfitt för de e ju lite små coolt sådär. så jag börjar med detsamma !
 
kolla halsabndet också, fast man ser nt så mkt :(

juUUUUuste

fick ett asfint hslsband av matte i födelsedags present också. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA OCH FINASTE POJKVÄN.


lite geeeeeek på mig :)

¨
haha vet faktist inte varför jag lägger in dehär. fast när jag såg de fick ja typ rysnigar. dels för låten e asbra. men kolla så sjukt mycket människor å alla liksom kan låten å allt, jag tycker iafall de va skit coolt.. :o

strax kommer elintha maaaaaaaaan hit så ska jag lekas med hon, cooolt PUSS

tiiiiiierd

heeej, jag e så jääääävla trött.
matte sov här inatt, eller ah jag kunde inte somna så jag höll han vaken också så vi somna inte förrän vid 7, och kvart i 10 gick jag upp för jag skulle till min mormor och morfar, tjooockt jobbigt. så jag somnade där. mahaha.
igår kväll va faktist väldigt rolig tycker jag osv :) nu ska jag väl antagligen sova, eller nej för då kan ja nt sova ikv. får väl göra nått annars har jag ju alltid mitt kära sex and the city <3 PUSSAR PÅ ALLA

struumpor

HEEEEEEEEjh, nu sitter jag framför min dat aoch äter mazarin lr hure stavas. e home från kista nu osv. köpte bara sånna här höga strumpor och¨ått. fast sen kte vi till centrum och vet ni va de fanns där !?! 12 PAR STRUMPOR FÖR 100 KRONOR ! och jag ääälskar strumpor. alltså sånna här roliga. har hur många som helst, så nu jävlar kommer jag va snygg i 12 dgar !
nu ska jag nog ta och kolla lite på sex and the city och  vänta på bättre tider ! PUSS

cooola tomattttttten

goooodmorgon alla söta.
nu har jag precis duschat och snackar  nu med emma å msn, shiiiet alltså kan dom komma hem någon gång eller ?
7 januari...... aja liver går ju vidare. fyller ju iafall år nu, woooho nu e jag fjorton. och om tre dagar kommer alla 94or börja fylla 15. höhö . mamma och pappa sjöng och så vidare imorse, fast jag har redan fått alla presenter för jag firade allt i förskott i juni hahah så de blir inga presenter. eller fick iafall mitt barnbidrag för denhär månaden så deva ju lite najs. ska till kista med mamma och pappa snart så de är ju fortfarande mellandagsrea så jag kanske hittar nått mer (a) i relly need nya jeans alltså ! aja, sen ska vi äta där osv. men jagkommer väl hem någon gång vid  halv 4-4. så alla snyggingar vet det ! jag har egentligen bara lust att kolla på sex and the city hela kvällen och  så, fast jag märker vilken himmlans tråkig mpersn jag har blivit blöööööööö. aja. PUUUUUUUUSSAR

jag fyller år

nu e klockan över 12, alltså är det den 27 december idag. DE BETYDER ATT JAG FYLLER ÅR  ! woooooho grattis på mig.

den där fiiilmen

heeej, nu e jag happy igen :) sitter hos min älskling och väntar på att han ska duuscha klart. va nyss hos amanda, vi började kolla på pearl harbor stavas den nog, hon har snackat om den hela dagen sen äger tydligen fett sorlig å allt. så jag får väl kolla klart på den imorgon. pusssssss

usch på allt & alla

SHIIIIIIIIIIET asså, nu e jag på dåligt humör igen eller bara ledsen typ. som jag e hela tiden.  fett not najs. de suger faktiist, saknar väl emma och alice för mycket.. :( va nyss istan de va så sjukt mycket folks shitt pmfritt assow på gina tricot ASMKKKKKKT. köpte iaf  två tröjor de va ju värsta billigt så de va ju najs som spikar.
hoppppas jag träffar min älsk senare för ja saknar han. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH PUSS

godnatt

nu har jag suttit och kollat på juno. shit fett läskigt. tänk att vara 16 år och vara gravid och föda barn och allt, uuusch alltså. nu ska jag nog sova eller ja gkomemr säkert fastna framför datorn så...
har iafall sett klart sesong 1 av satc nu, har börjat på 2an också ! PUSS o godnatt


en bortglömd julklapp..

OJJJJJJJJ, jag glömde visst skriva värsta coola julklappen jag fick, eller typ iafall haha. busskort från 1 januari tills skolavslutningen TJOCKT NIICE !! tillbaka till sex and the city..

fast jag kan inte koncentrera mej på det, tänker på annat..


bio och så vidare

shuuuuuuuuuuuex,,,, nu e jag home. HAHAHAH BION ÄÄÄÄÄÄÄGDE. shit pomfritt alltså där satt jag och min mamma och asgarvade nästan hela filmen. fysatan alltså alla måste se den. aldrig skrattat så mycket åt en film. och emily säger att hennes mammas kusin är med i den, fast han va ju lite osvensk alltså på huden, men hon e ju drivarN så de e ju bara kanske sant :) men den ägde iaf !
sen åt vi och min famror å farfar och pappa på en resturang där vare asgott osv, alltså har min dag var vädligt funny. nu ska jag nog kolla på sex and the city, jag har 48 timmars film framför mig ! eller 4 timmar kollade jag ju inatt så baar 44 timmar kvar... hehe.
PUUUSSSSSSSSS

bild från allt flyter

BRÅÅÅTTTOM

aaaaaaaaaaaah, vilken duktig person ja e. jag duchade nyss så nu har ja blött hår å allt, och om 12 minuter ska jag åka. shit omfritt har inte sminkat mej eller något ! om jag inte kommer hinna. aaaaaaaaajaw nu ska jag ju iafall på bio. ja å min mamma ska kolla på allt flyter. haha man brukar tydligen kolla på bio med släkt osv dagen efter julafton :o ?aja det kan väl vara lite roligt det med. NU MÅSTE JAG SKYYYYNDA. PUUUUUUUUUUSSS PÅ ALLLA

nivet, i torsdags när jag skrev att jag hade haft toffsar å sett asrolig ut hela dagen i skolan..

sten sax påse

nu börjar julafton ta slut, de är ju verkligen inte lika roligt som när man var liten men att få presenter är ju alltid roligt. nu är det min förelsedag om tre dagar då. 14 år, shit vad stor jag blir -.- . sen tre dagar efter det nyår, vet verkligen inte alls vad jag ska göra då, det kommer ju ändå suga.
imoegon ska jag iafall på bio med min farmor farfar mamma och pappa. fast jag och mamma ska gå på en annan film, så de e ju chill. höhöh. sen ska vi äta i stan osv..
nu ska jag ta och kolla på mitt  älskade sex and the city. ni som umgås med mig kan ju räkna med att jag kommmer vara jävligt off ett tag. för så e jag alltid när jag har nån box att kolla på hihihi, bad for yooou.
PUSSSAR


här är ifall mina älskade mjukisbyxor, bilden är från när jag provade dom i affären.


tycker ni inte jag köpt världens finaste tröja.. ?

MINA JULKLAPPAR.. (a)

HEEEJ PÅ ER IGEN.
nu e julafton över. eller nej typ hela släkten e ju kvar och sånt fast jag pallr ju nt dirr sitta där ute mer, shiit då skulle jag bli värsta fettot så mkt mat och typ godis och sånt de finns där. blööööö.
har iafa fått fett med bra grejjor alltså ! ÄGDE. haha fick allt jag ville utom nagelförlängning fast fick ju massor med pengar så de e ju bah å kiiiirra :).
hihi ni maybe vill veta va ja fick :O ?

* premenation på veckorevyn
*pengar
*väääärldens finaste mjukiskläder, shit helt in love !
* SEX AND THE CITY BBOXEN !
* en asfin tröja
* en till asfin tröja
* mascara
*foundation
*puder
*sminkborttagning x)
*nån bok
*4 nagellack
* typ grejer man sätter på naglarna
*trosor
*bh
*presentkort på bio
*paradis ask haha
*lösnaglar
* biljetter till en asrolig teater (a)

de va nog cirka de, säkert nått ja glömt. mina mjukiskläder och sexand the city ägde ju iaffall mest shiiet yaaaaooo.
pallar inte lägga in bilder för min kemarea e ääckligt seg. nu ska jag väl va social PUUUUUSSAR




MAHAHHAH ja hade lite trooooki när ja väntade p mina julklappar..

GOD JUL

gooood jul. palladente blogga igår de suger ju ändå haha. men eftersom de e jul ska man va snäll alltså ska jag offra min dyrbara tid åt min jävla blogg. höhö.
min farmor och farfar kom nyss hit dom ska nog stanna tills i övermorgon. fick lite presenter avmamma och papa imorse, lösnaglar, veckorevyn,nagelack, en bok, trosor, bh. men jag ska snart få mer wiiho. sen kommer ju min mormor å morfar å moster å kusiner osv. å JULMAT. de e fan tjocknajs me loove <3 fast ja ksa nt kollapå kalleanka för de e very boring, varje sak varje år kilssssssssssssm. nu ska vi nog äta lunch, pussss.


piiiic


BLÖ

häääjäeeh, typ osv.
ORKANTE SKRIVA FÖR BLOGG SUGER JU ALLT BLIR JU ÄÄCKLIGT.

godnatt

shuuu nu mår jag ändå bättre, upp och ner.
har suttit och kört sanning lr konka med orrepunktcom@ och pratat i telefon med värsta coola killen. hhöhö. måste fan sova nu annars kommer jag inte palla gå pp imorgon, ska till stan med ct och amanda. pussssss godnatt

vill bara bort

åhw, jag e så avundsjuk på alla som kan skriva långa och bra texter hur dom typ känner. just nu mår jag så jävla dåligt. inte bare idag utan i ungefär en vecka nu. allt känns bara helt onödigt och ingenting känns viktigt. jag är dryg mot alla sur och trött hela tiden. jag mår skit dåligt och de tror jag ganska många har märkt. jag är as känslig för allting och jag har tänkt på så jävla mycket saker. jag har även tappat matlusten och min mamma gör bara saken värre när hon tvingar mej att äta. shiiit alltså allt är så jävla dåligt nu. vet itne om de beror på att jag saknar alcie och emma så sjukt mycket. allting känns bara fel. jag skulle verkligen bara vilja försvinna helt och intte behöva bry mig om något eller någon. inte va rädd för att göra fel eller något. fanfan :( ÅÅÅÅÅÅÅH JAG ORKAR ITNE

cs spelarN här asså

shuuuuuuez, alla coola människor. nu e jag och cynthia hos matte björkman. haha vi hade inget att göra så vi gick till han. han e ju t0kig på cs så d ska jag också blii ! så nu ska jag och cynthia  bli grymma fastde går inte blöööö.
i am the coolset in the world så alla veeeeeeeeeth, nu ska jag fortsätta spelaaa. pussheejj

en dag för tre år sen

SHIIIIIIIIIIIT, haha satt och kollade på massa gammla bilder. såhittade jag i en sån här delad mapp på msn, bilder som fanny skickat för typ tre år sen. när jag, michelle, elin, fanny och anna var i smedby skolan en dag när vi andra hade studiedag. shit alltså den dagen vad mycket minnen man har. när vi skulle hitta till smedby skolan haha och när vi var där med sofia å malin, när vi sen gick runt hela smedby för att komma till donken istället för att gå igenom. när vi hittade en kundvagn och hade very roligt med, när vi gickupp till "väsby centrum skylten" för att ta kort haha. när vi sen gick hem till malin och var där. de va några dagar innan jul 2006 tror jag det var eller 2005 ? shit ingen aning. askul och kolla tillbaka på dom iafall. vad alla har förändrats och vad mycket saker som ändrats. michelle som jag var hur tajt som helst med då pratar jag knappt med längre. anna och jag som också va jätte bra vänner ett tag känner jag ju knappt llängre´. samma sak med fanny. elin som är min twin, men har flyttat till gävle som jag inte alls träffar ofta. och sofia och malin har jag inte träffat på hur länge som helst. lite synd tycker jag nog. samma sak med alla typ, louise som jag var mycket med förra sommaren. matilda som vi i somras va med oavbrutet i en vecka. amanda j har jag inte heller träffat på sjukt länge. wöööööööööööööh fett bad.
här e iafall några av dom sjuukkkkkkkkt fula bilderna, men tänk på hur länge sen det var.. klicka på dom små för större.


 guh börjar fan grina när ja ser dom. fyfan att man har vart så jävla ful

äre jag som hetat mycket saker på playahead eller

puma_johanna
123johanna
beauti08
johannabrandin
elinogevalls
johannabrandin
decemberbarn
buusigt
spec1al
eextremtfin
spec1al
sspec1al
spec1al
euuw
spec1al



snackade med alice på msn för ett tag sen, shit vad jag saknar ihjäl mig efterdom KOM BARA HEM PÅ DIRREN !

snyggast

shiiiet asså, min blogg  går skit dåligt tappat ca 35 besökare senaste veckan. not nice. nu ska jag typ klä granen och sånnna där grejen, vi har en äcklig oriktig graaan. asarg. aja nu måste ja gå puss

tummen ner för nudlar...

uusch, right now och äterväääärldens jävla äckligaste nudlar. fysatan antingen har mina smaklökar dött eller så är de jag som inte e superbra på att tillverka nudlar. skulle tro att de berov på mig. haha jag fattade ingenting av bloggen igår så frida, igbarn@ fixade den ist :$ tack den blev tjooockt nice. ska gifta mej med designen. fast jag ska nog ha en annan bild för den e inte dirr najsoiliton. no aning vad som happends idag, liksom lovet kmr fanihelvete suga kmr inte ha ett skit att göra. BLÖÖ, självmord på hög nivå. skoja de e inte å låtsas att man e drivarN om. usch och fy on moi.
näääääääää men nu ska jag väl ta och göra nått annat. skoja ska ja inte alls ska sitta vid datan ör jag e en ful tönt.

design

funtar på att ändra min design osv, den suger ju fulaste jag sett så långt ögat når. jag har inte glasögon så ni vet. fast alcie har linser haha. hon e en tyff brud. den ska nog va lite black skulle jag tro. beacous i am a emo. näääää INTE DIRR !. juste, den som ringde mej nu ikväll ville ju att ja gskrulel skriva de i min blogg så, NU HAR JA SKRIVIT DE. be happy dö young skoja man ska ju dö när man e typ 100, COOLT. näää nu ska jag kirra designen pusseliluss

my helg, blööö

tjoooooooooooo, jag e en bil. hah nää.
shit pomfritt vad sämst jag har inte uppdaterat idag. även fast jag haft hur mycket tid som helst för jag har verkligen gjort nathing idag. var med matte typ till halv 4 för han sov hos mej men vi kolla typ ba på tv och sånt hela morgonen å så. sen åkte ja till centrum där min mamma var för jag hade ingen annnan att vara med  haha. så gick ba efter henne typ sen åkte vi hem vid kvart over five och jag hade fortfarande inget att göra så jag skulle kolla på film, efter fem minuter av filmen fallade jag in sleep. (sommnade jag ) sen väckte min mamma mej å så åt jag osv. sen åkte jag och amanda till malin där dempo också var. sen gick vi till moa så gick vi till starrish. hahahaha där satt de väldigt COOLA personer alltså shit pomfrit, typ dog nästan lika coolt som mitt liv var det. plaerna va egentligen att vi skulle åka till grimsta och träffa några töntar fast så blev de inte på långa vägar. så vi åkte istället till donken, åt osv sen träffade vi kim å nån vigge sen också oskar och nån. stod med dom ett tag sen tog kim och vigge bussen med oss to the starrish sen vid typ halv 12 gick vi to amandi and va där and snackade om coooola saker. HAHA dom va inte coola nånstans shit alltså vilka saker vi disskuterade. men de äger för alla katter e så coooola. naaaaaaaaaaeh nu ska jag antagligen kollapå film sen kommer väl matte skulle jag troooooh. pusspåalla coola
vvarför jag inte lagt in bilder på typ trettiofemtusen år är för jag har bara suttigt vid min bärbara och där har ja inga bilder, men noo jävlar e jag vid den fasta ! HAHA

kväll

gooodkväll osv, om 10 minuter är de en vecka kvar tills jag fyller år. så ni vet. <
kom typ precis hem från amanda va där me ct och hon. haha de ägde vi bada osv i typ två och en halvtimme askuuul. snacka om allt som finns typ (aa)sen kolla vi på nån film på ettan som va lite läskig den hette nått me nån sjö. de va skit läskigt för de va typ baserat på nått som hänt iverkligheten. så efteråtvare typ nån dokumentär eller nått om de . så  han som gjort filmen berätta asmkt om mördaren å lala, skit läskigt. kommer inte kunna sova:( eller jo om matte kmr hit tror han ska de fast vet inte :O lite knaaaaaaaaaaas osv. aja nu ska ja va lite cool pusss

coola katten


jullove bryshan

heeeeeeeeej, asnajs med jullov fysatan. vi gjorde ju inget i skolan utom att få betyg.
jag fick
9 g,1 ig, 3vg, 1mvg,

haha inte dirr bra men de är junajs. efterskolan va slut gick jag amanda och cynthia till amanda där vi har vart ända tills nyss. haha vi tog ascoola kort med hennes föräldrars systemkamera, äääger å ha en sån alltså jag vill också :( så har vi typ sovigt ? ahah gjort massa bus..
så de va asckul cynthia  låg i säkert en halvtimme å bara pratade om alla gator å affärer å så i stan, vi låg helt tysta å hon ba snacka så jävla retard hon e. sen satt amanda å snacka om hela sin släkt och jag brydde mig ungefär inget. men de va kul. blöööö ska inte äta förrän om aslång tid, å jag e skit hungrig inte ätit något idag förutom frukost.
ikväll vet vi inte om vi knske ska träffa oskar, felix osv. fast jag har faktist inte lust att göra nått. typ bara va med ct och amadna bada jacuzzi osv de e mys. nu ska ja äta chips eller något s¨å jag inte svimmar, PUSS

snart äre loooov

nu äter ja fukost ska till skolan vid kvart över 10 sen ska vi bara prata osv sen får vi betygen osv sen äre looooov. tjock nice. fast ja skulle ba va lite cool å uppdatera, nu ska jag kolla på tv osv. pusssss

det här måste ju vara världens bästa låt.. ?


haha, jag och cynthia satt och sjöng den idag ashögt när alla stod och väntade på att äta. askul

chilll dag

hej alla schmmexiiga folk. idag va jag cool. eller jag var asrolig (enligt mig själv) och  himmlans social. vi hade lektioner fast vi behövde typ ba sitta där och leka osv. varken amanda emma eller jennifer va i skolan. inte alcie hellser såklart. så jag har bara umgåtts med min kära klass idag, lite cynthia också. fast dom e faktist lite roliga och med dom där i b. haha men jag har haft två sånna här toffsar idag som ja ahde igår fast me hårförlängning ocg marcus typ xxl stora sån här 68a tröja. och osminkad som alltid i skolan, haha jag såg askul ut. sen hade vi idrottslyft efter skolan, vi skulle köra basket. vaba jag och isabelle där a tjejerna, astråk jag sög som en jävla dammsugare. haha lägger i bilder på hur snygg jag var sen. pusss

tagen av matilda, :) .. haha sant som fan

varför det är såå mycket bättre att vara tjej


1.
Vi "kom" första gången av Titanic.

2. Vi lider inte av för tidig utlösning.

3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.

4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.

5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.

6. Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar...

7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.

8. Vi kan krama våra vänner utan att VI undrar om vi är homosexuella.

9. När det gäller storlek vet vi SANNINGEN.

10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.

11. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.

12. Inget viktigt kan kapas med ett snitt.

13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.

14. Vi undrar aldrig om HANS orgasm var äkta.

15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.

16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.

17. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.

18. Vi har förmåga att klä oss själva.

19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch MINST en gång i månaden.

20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.

21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten


spec1al the dancer ......

nu e jag home från emilutt ahhah sjukt kul. aslänge sen ja va med dom där snygga typ asså efter skolan osv. jag å emily har massa gammla danser till låtar, så jävla kul helt crazy till " fjortisboy" asså du you wannabe my fjortisboy, äslsk den låten. å hallå hallå dehär e X 22. osv, såååå kul. så hade alla vi fett snygga toffsar assoow.
shit va jag redan saknar emma å alice helt sjukt.
nae nu funtar ja på att äta, även fast ja redan ätit pomfritt asmät. men måste ju göra mamma glad som tvingar mej att äta blöööö fett trött p tacos. aja pussiiiii


very oseriöst, inte ens vi brukar sitta sådär allihopa fframför en webb..


pizza tiiime, skoja pomfritt time

shaaa alla kattiga tomater. nu e jag hos emiluttplsuss å vi väntar på pizza. eller jag å emily väntar ba på pomfritt men ct och amadna på pizza. tjockisar. närå de e coolt. najsish dag idag i skolan, slutade cirka två timmar för tidigtmen va tvungen att stanna i den maddafakkning skolan för ja skulle till skolsköterkaan blööö. men de va ju coolt att va där. kan egentligen inte skriva nu för de e very high musik å dom dära sjunger då e de himmlans superduper svårt att koncentrera sig, hehe.
men man e ju ingen chicken liksomm. ingen tupp heller.
ahahhahaha när dom skulle bestälal pizza så jävla kul, dom e ju ganska osvenska på express så dom av ju nt dirr smarta i huvet på att fatta va ,man menade. hahahah typ förklara osv i 10 min. sen börja alla garva så jävla mkt å ingen kunde prata så dom la på sen rang dom upp. YESS nu kommer dom puss på dom. eller neeeeeeee usch satan puss på mej ! I LOVE YOU ALLA KATTIGA snyggooos

äre varmt här eller är det bara jag ?

det va bara jag, de e fan inte alls varmt. de suger jag vill ha hottiehottie typ 40 plus. eller a nog iafall. ska snart tagga to the säng. ska bli en grymm människa på att sova alltså, de blir always to late men nu jävlar ska jag sova för fulla muggar. jag vet jag e en himmlans rolig person. skoja e ja nt alls de, shitt asså i have a superduper problem. jag e en very social person, tror jag nog. eller alltså bara ibland. när ja träffar helt nytt folk är jag super duper social mest till killar iafall för tjejer e lite drygish. men andra äre fan inte så med. så kan de bli lite creeepy stämmnig and i hate that. så ja ska nog bara träffa nya folk, de e najsigast !

GODNATT ALLA STEKPANNOR , jag e steeeeekhet assow. öh eller inte ow. man kör ju inte på emily-fjortis-stylen dirr.
imorgon ska ja hiita nån riktig stekhet fjortisbild på emilutt ska ni få se vilken fjortis hon e, fysatan alltså.

on the telefon liksom

Hahha, det hände en himmlans rolig sak nyss.
nån kille har smsat alice hela dagen, och han hade tydligen fått hennes nummer från våran  förra blogg där hon dum som hon är skrivit sitt nummer. iafall, så har han smsat hela dagen. så ringde jag nyss. så en tjej svara ba: frida. haha så snacka ja lite me hnenne osv de e tydligen hans syrra. mjooooooooo undra om de e truuue ? :) livet e hårt

hos alice, snart ska hon ut i stora vida världen

HEJ mina coola kompisar. typ iafall om di e mina kompisar, inte vet jag liksom. men de e ju coolt. nu kom jag nyss till alice my homie som ska dissa mig tre veckor framöver. BÖHÖÖÖÖ. hur ska jag klara mig, och inte bara hon utan emmaslemma in the haouse också, blöö jag grinar. nej inte än men snart så då jävlar blire tears in heaven. typ.
jag och emma har berättat alla risker som finns, (alcie är rädd ör att flyga) så nu vet hon allt, typ:

*att hon ska ta så mycket sömntabletter så hon inte vaknar när planet ska störta och alla hoppar ut genom fönstrerna men alice sover så hon stannar kvar och dör.
*att emma och alice spelar kort, så förlorar emma och alcie sitter närmast fönstret. så blir emma så arg på alcie så hon kastar korten på fönstret då går fönstret söner och alice rammlar ut.
sen massa mer men jag kommer inte ihåg, vi gick iafall i 45 minuter och kom på en massa saker..

alice e ju en lite smårädd person, hihi men hon e cuuute.
idag var jag först med min boooyfriend, han e cool också och cute. sen gick ja till min mammas jobb som förövrigt är ett dagis, hehe.
så åkte jag till rusta med henne och köpte julklappar osv haha. alltså inte till mig utan till min typ pappa från mig. haha ruuusta  äger så billigt. born to be sheep liksoM.
fast en sak suger, älska käderna där ju... hihi. fast de börjar bli very tråkiga kläder liksom bara typ fleece. blöö satan ska ringa to the king and klaga. sånt e skoj.
ahhahaahahha nu går alcie och inte hittar sin bikini osv, synd då blir de inge bad för alices del. om hon inte badar naken fast de vågar hon nog inte, liksom vietnamare kanske lookar lite mycket.. 
aja nu funtar jag på att hjälpa alice att leta hon e sad. nu ska vi snart till emma också och säga goodbye buuuuuuhu, jag känner hur mitt hjärta går sönder. jaja tre veckor e väl inte så lång tid, skoooja de suuger typ 10000 maddafakking år !

            
SOOOOOOOOMMMMMMAR


 



 


känneru mej känneru värsta coola bryden alltsåååå


blööö för ciggggggg

jag e en superhäftig cooling. så alla knooows. de suger att röka ska aldrig börja me de i mitt liv usch och fy å bläääää.
liksom yellow fingrar and fula rynkor är inte dirr min framtisd assow. nä jag ska bli smart jag ska nog bli kattfångare. nä skoja men typ va ett trädsom statist i filmer osv, de skulle va coolt. blää för att röka de e inte kul. liskom de gör satanhelvetecp ont när man bränner sig liksom får ett ärr av askan eyyy och askan e en ful färg, hade den vart rosa hade det vart en annan sak. bort med cigaretter från min närvaro, ifall dom inte  e rosa då e dom coola. pUSS

tjena katten ät en gurka :):):)

shuuuuuuuuu alla kattiga guzzaR.
eftersom jag e så cool så updaterade man ju i skolish. men nu gör jag de hemishifrånish. min älllsk gick nyss tur att itne jag va där för ja haatar att gå the lång way home. höhö typ en halvtimme men ändå liksom. har ba chillat me han men de e ju najs LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE YOU, kan fan inte sluta säga det. eller iförsej skriva dårå. :).
i am on a cool humör eftersom it is jullov snart. fast jag komemr cirka sakna ihjäl mej efter som min soulmate och alice. haha (emma min soulmate) åker till vietnam i övermorgon, seriöst kommer börja grina hur ska jag klara mig ?! de is the big question. VET NI ? jag fick G på matteprovet, haha överlycklig. emmaslemma hjälpte mig so a big tack to you babyy.
seriöst typ never haft g förut. fast jag får ju ändå ig. vet ni jag kommer typ ha ett vg. sen ett ig å resten g, fyfan jämmfört med emma liksom bara vg och mvg typ ett g. as sämst, fast hon e ju cool så. haha idag hade vi a long rast so vi skulle walka to torget, så vare nån kille i en bil som skrek åfrga va tempo låg så amanda bah: vi visar vägen om du sjussar oss. haha as snällve fast de va ju ändå typ vår ute idag så de hade you dosent matter liksom. blev ändå asarg på vädret, seriöst kan gud bstämma sig eller ? juste by ´the way ingen konfa förrän 20 januari. jag som e happyface eller ? YES.
imorgon är only planerna såhär:
skolan...
rusta med min mamma.

haha värsta roliga planen. älska rusta de finns så coola saker där. never forget my canada tröja som sen hela världen köpte. WBs ! AJA, nu har jag ett avsnitt kvar av segehrmyr yeyyy pussissaR !
shit pomfritt va dålig jag blivit på att lägga in bilder, skärpning på mej alltså.

allsång, sjukt snygga bilder men de va BÄÄÄÄÄÄÄÄST. löv it

in the skola

ah, nu va ju emma lite cool i inlägget underosv. nu e vi i skolan iaf och har bild. och killarna elelr några sitter och kollar på mina videoblogar på youtube aaaaaaaah pinve. vi ska skriva om nån gubbe nån konstnär fast de e tråk. emma har just döpt sin älskade ipod till stefan så alla vet. eftersom vi inet känner nån stefan...
skolan har vart boooorign, råkade försova mig imorse så jag hade ba 3o minuters lektion på för middagen tjock nice.
bara 20 minuter kvarnu iafall. sen ska jag va med min älskling oooooooosv. jaja backto the arbete om gubben blööö. usch ja skäms för videobloggarna. pussssssss !

hej/ emma

hej:)<3

uppdatera is the shiet liksom

heeeeej, jag skulle faktist uppdatera tidigare idag men de fuckade publishme sig. kom precis till min älskling väntar på att han ska äta klart nue. idag va ja hemma massa först sen va jag och sola med amanda, blev fväl lite  brunare iaf inte värsta negern men inte smögubbe heller :O. på jullovet ska vi sola hos hennes morfar, tjock niceeeeeeeee.
haha ja kom just på en astöntig sak som ja stör mig på, folk som gör team på pa om sig själva. typ sina pa namn, som om ja skulle göra ett team som hette spec1al. hur många skulle bli medlemmar liksom ? haha astöntigt..
pusssssssss

heeeeeeeeeeej

godmorgon, eller jag vaknade vid 12 men ändå.
inatt hade jag nog en jätte mysig natt hhiihi. <3. men nu e jag suuperduper trött höhö.
tror att planerna är att sola med amanda, fast hon är ju på cup nu så jag får väl se när hon kan tänka sig komma hem därifrån, sen ska jag träffa min älskling. nu sitter jag och kollar lite på harry potter. haha det är svenska röster suuger ju som fan blev asarg när de va deee :(
nu är det bara en vecka kvar i skolan, asnajs. fast skolan kmr ju typ ändå va som vanligt. de suger ju bruakr ju alltid va najs sista veckan juuue. jjjjjjaja, nu ska jag väl börja fixa mig lite o sissodär pusssss

MAAAAAAAAAAAAH SÖÖÖTIG

väääääärsta långa om typ igår och idag

heeeeeeeeeeeej, shit nu vare ett tag sen jag skrev men jag har vart fullt upptagen med något annat.. habbohotel.
ahhaha de äger så jävla hårt alltså upptäckte att de funkade på den bärbara så nu e de habbo som gäller för min del. jag älskar det, längtar tills varje gång jag får spela.. tönt ?
vad har hänt sen sisst då.. ingenting nog. i skolan har vi haft lite provn och sådär. fick g på tyskan så jävla happy ! igår efterskolan gick jag cynthia alcie emma och amanda till alice. va bara där osv as always sen ringde robin å börja snacka massa å vi ahde ju inge bättre för oss så vi gick till han å karl så vsa vi är och sånt. vi tvingade robin att göra korv till oss men de ville han inte asdum. va så jävla hungrig alltså hade typ ätit 4 pepparkakor i skolan då de va lucia, by the way( så va min snygga kusin alice asfin som lucia (a). så vi åt kebab istället. sen gick jag jag hem och åt middag, haha my va tjock ja va alltså. sen kom amanda å vi satt vid habbo och tilltade lite på början av idol. och så jävla mycket vi garvade alltså, helt sjukt kul . sen pga av massa gick hon hem. så skulle jag g upp till alice å cynthias klass "disco" som dom hade för barn i 3-6 an. haha så pratade ja i tfn med min älskling sen gick jag dit. haha bara i typ 10 minuter men de va fan askul. dansa massa å grejer. sen gick vi och stod typ utanför gården ett tag me några randoms men sen regna de så mkt å va skit kallt så vi gick hem till alcie. satt vid hennes köksbord så skulle vi sova där. och emma som va hos christian skulle också sova där å hhon va tvungen att va hos alice kvart i 12 så kom hon inte å vi kom på massa roliga andledningar haha så jävla roligt vi sa massa roliga saker till alice pappa osv, sen kom hon iaf. så skulle ja å emily försöka dygna det funkade till kvart över tre då internet la av då va de inge kul längre. ahha en på min msn va nog lite packad för han å hans kompisar gjorde massa saker i webben... osv hahah mardrömmar for life alltså. emma och alice dom töntarna sommnade astidigt. sen somna väl hja vid kvart i 4.
sen idag va vi istan ett tag, emma köpte så jävla mycket grejer, typ 5 trosor två bhar, skärp, två klänningar, linnen osv osv. haha alice också fan. dom köpte lika dana klänningar till dom ska till vietnam på osndag. lyckve. sen åt vi donken men min mamma tvinga mej komma hem å äta så då gjorde ja de. sen gick cynthia alice å jag till station så fick vi å amadna sjuss av amandas mamma till grimsta. då åkte vi till hanna, va där lite snabbt när hon skulle fixa klart sig osv sen gic vi å mötte dogge hennes pojkvän å några till sen gick vi dit till sanda där gabbi å jossan å några va å försökte göra eld fast de gick inte så bra. sne va vi ba ute typ, sen tog vi bussen home å nu väntar ja på att mina jävla filmer och one tree hill ska bli klara ! aja puss på er alla snyggos !
haha jag har fått ganska mycket dumma kommentarer, fattar inte varför ni hatar mig vad har jag gjort er liksom :)

my loove


oh, jag älskar james lafferty i one treee hill. han e så sjukt snygg. och varje gång had är utan tröja seriöst jag dör. hans mage är de finaste som finns och hela han. shit alltså, <33333
skiten segar så ja måste vänta aslänge innan nästa avsnitten e färdiga. håååååååh

håååååååh

nu ska jag lägga mig i min säng och äta choklad och kolla på one tree hill, loooooove.
hittade asmycekt bilder från gotland i somras på alcie data. fy vilka mysiga lägger in dom sen.
om nio dagar åker alice och emma till veitnam najs för dom. puss

bad uppdatering

Heeeeeeeej,igår satt jag faktist jätte mktvid datan men jag glömde uppdatera..
kollade på one tree hill hela dagen nästan. vaba ute lite också.
sen åkte jag till älskling så kollade vi på film osv, myyyyysish. idagv a ja i skolan. åhade svenska prov. de gick bra skulle jag tro. ssen nu e jag med alice och emma hos alice. åg vi va always här förut på eftermiddagarna men nu har vi inte haft sånnadagar på hur länge som helst.. naaw men nu e dom baack likosm.
nepp nu ska jag myyyyyyyyyyyysa med dom, woho myspys alltså.
PUSSHEJHH

bara va hemmaa

godmorgonnnn,
min mamma tvingade mej att gå upp och äta lussebullar med henne och sitta och kolla på ljus, haha de är ju andra adevnent. men det var myys. nu eftersom jag tycker att de är onödigt att somna om ska jag fortsätta kolla på one tree hill, nu funkar inte ljudet på dtaorn. så nu måste jag starta ooomm åh! haha.
idag ska jag nog fan bara va hemma, astaggad på de. nä men ja orkar inte göra något. puuusss

blöö

nu har ja legat och kollat på fyra avsnitt av one tree hill och fyra av segemyhr. nu blev precis 4 nya avsnitt av one tree hill färdiga. YES. så nu ska jag fortsätta. ååååh jag  vill bara va med min älsklinggggggg.
puss godnatt.. eller nejjj ja ska kolla film hela natte wooooho




















egentligen e ja på skit dåligt humör..


usch

jag mår inte bra just nu alltså

igår å idah

tjaaaaaaah katten. ja e hemma, klockan 21.17 på en lördag.
igår kväll gick jag till alice sen kom emma matte christian och jalling dit. vi typ körde rockband eller va de nu heter å kolla på film osv de va chhhhhhiill. å emma hade sönder en säng höhö. sen gick ja å matte till mej å sov här osv. sen imorse va jag aspigg typ vid tio ja sjöng och allt ascool. fast han va boring som sov hela morronen sen åt vi pannkakor osv, sen sov han igen. sen gick vi till starrish och mötte chrille emma alice och jalling så åkte vi till kista och kolla på madagaskar 2. den äääääägde. älska madagaskar forever <333
sen har de inte hänt något mer ja e så tröttttttttttt ska bara typ kolla på one tree hill å äta chips sen sleepa. vet inte vad som happends imorgon, säkert nått boring. höhö puss alla. uppdaterar säkert mera senare

snabbt

heeeeeeeeeejh, nu har jag duschat.  och kom nyss hem från stan. va ju där med min mamam. haha de ägde va askul. vi satt ocg garvade heeeela vägen hem för hon e så jävla oteknisk så jag smsade henne hela tiden och hon skrek till. haha love yoooooooooou.
sen köpte hon massa saker till mig osv, har bråttom så jag skriver mer sen. ska först till alice nu sen ska vi väl gå.
sen ska jag säkert sova med matte, de äger hatar att sova enssamm :O <33
aja puss have a najs kväll <3

våra förkortningar.

juste, eftersom jag emma och amanda är gröna bananer. (alltså omogna), så har vi gett några i vår klass smeknamn, eller förkortningar. FLPFS, RRPL,LP osv.. haha roligaste jag vart med om. även har vi förkortningar för massa saker: FFFAV, HSISP,PO,ÄO, .
 killarna har ju sina PSB, PPH och sådär. då måste väl vi också ha ?

min blogg är så JC, vad kan det betyda.. ?

sleeeptime

nu har jag legat och tittat på one tree hill hela kvällen älska. säsong tre är ju den bästa !
uppdaterar kanske imorgon bitta annars imorgon kväll för jag ska ju till stan med min mami dirr after skolan.
nu ska ja gå och lägga mig i tid, så jag orkar upp imorgon. puss på alla snygga !

very gamla bilder,
även fast vi bor aslångt ifrån varann kommer vi always vara tvillingar och blodsystrar
för mej är du alltid min elin ogevall <33333:)

abstrakt kärlek

seriöst, ingen kommer never kunna förstå min seriöst kärlek till den här låten. alltså jag har så jukt mycket minnen. jag var så jävla ledsen förut typ två år sen, jag lyssnade verkligen på den här låten hela tiden och alltså jag har alltid lyssnat på den nör jag vart ledsen osv. jag älskar den och ingen kan fan fatta hur mycket alltså :) LOOOVE. ni måste lyssna

dikter? osv..

naj ja strunat i pluggandet läs igenom bara lite sissodära. försöker hitta nån bra sida me typ dikter eller ordspråk haha älskar sånna fina :$, yes ja e en liten tönt men det är roligt !.

snart är det jul igen

hej alla coola, kom precis hem från donken de äger att va tjock !
När vi skulle dit tog vi ju bussen från station så vadt asmkt poliser där osv typ helikoprtrar å massa, de hade just typ tio min innan vart rån där vid banken så tåget hade fått åka till rorsesberg för de fick inte stanna vi väsby så rånaren kunde gå på osv. sen åkte vi förbi banken då satt det asmkt människor där å typ grät osv :O lärre, vilda väsby liksom. haha eller kanske inte.
nu ska jag plugga lite, shit jag gör det varje kväll! fast ja gjorde de på mentorstiden idag så ja behöver nog itne göra så mkt, går ju ändå skit dåligt blööö. fan va najs med jullov snart. 20 dagar till julafton, äre ja som läängtar eller ?

julafton i thailand last year, ful som fan såklart.

pluggve emma

hej alla asfina folk, kom just hem från skolan.
ja e fett lack JA FICK VG- PÅ SO PROVET !!! ja ville ju ha typ mgv++. och matte provet tänker ja inte ens sgäa hur mycekt ja fick fick ig iaf..
men emma den jävla smarta ungen fick: mvg på matte provet, mvg på so provet och mvg på engelska provet. ( ja fick g på engelskan). seriöst ja vill vara som henne..
sen har dagen vart tråkig, haha amanda och cynthia hade värsta catfighten eller dom bråka asmkt de va lite småkul att kolla på för alla stod runt dom å garva, :)
nu ska ja snart till donken med emma, fast ja e egentligen nt så hungrig för ja har just ätit 4 bullar å har en kvar men skit samma.
imorgon är  de fredag sen helg, sen äre bara veckan efteråt sen helg, sen är de ju asnajs vecka den innan lovet liksoM^.
imorgon ska jag till stan med min mamma typ måste säga massa things ja önskar mig osv, de e ju najsish.
pussar på alla !
 


fula picturess

nu e oskyldigt dömd sluut, ååh i love it! ska fan gifta mig med det programmet !!!

haha kollade på massa bilder nu från ung08 osv, så såg jag världens snyggaste bild på alice och emma. asså man lackar ju cp när nån lägger ut en ful bild. men varför :O dom flesta vet ju ändå hur man ser ut så man måste ju bjuda lite på sig själv, så jag hoppas very mkt attt alice bjuder på den här, annars e hon faktist feg !


vill ni ha en ful bild därifrån på mig också :) ?

haha, kunde nt bestämma mig för vilken.

min dag osv

såå nu e jag äntligen klar med pluggandet. tyskan gick ju faktist bra. eller med bra menar jag att det gick dåligt inte skitdåligt.  de är ju alltid något. provet e ju nt förrän på tisdag så de e ju najs iaf.
idag va jag i skolan, såklart man e ju inte skolksih liksom.
först matte, matteprov yes det gick ju skit bra! alddrig gått så dåligt på nått prov i hela mitt liv. men ja får ju ändå ig imatte så de e ju lite skitsamma. aldrig kunnat sånt där med siffror osv, för er som inte vet kan jag inte digitalklockan nått bra. måstea lltid tänka efter asmycket vad klockan är och ibland vet jag ens inte. och "vanliga" klockan lärde jag mej typ två år efter alla andra.. och jag har aldrig fått g på ett matte prov. så grym är man juuh !
sen iafall gick jag ju väldigt tidigt när jag var "klar" och jennifer också så då hade vi en timmes rast till non så vi gick först hem till henne och åt lussebullar, hennes lillebror hade gjort en som var som en kuk :O den gick jennifer.. jag fick nångubbe som rökte, men de va ju najs iafall. sen gick vi till torget och köpte choklad för j glömde frukost! (inte bra).
sen hade vi no osv, sen idrott de va sjuuukt kul. haha man skulle göra massa saker men det jag emma amanda och jennifer gjorde va att köra typ herren på täppan så jävla kul. och ja har haft en bh utan mand hela dagen så den åkte ner otroligt mycket idag..
sen hände inte mer i skolan, sen åkte jag till min älskling, älskar di mycket att va med han alltså finns inget bättre skulle never orka gå upp på morgonen osv om jag inte visste att jag skulle träffa han eller att jag hade han. hihi. <33
sen gick ja hem och åt tacos, min mamma har gjort världens bästa mat den här veckan. i söndag kycklingspett osv, måndags bk, igår lövbiff pomfritt osv idag tacos igen. HON ÄR BÄST.
nu har ja ju pluggat som ni vet och strax börjar oskyldigt dömd my big love.
puss på er love ju




fixar designen osv senare ikväll.. någon mer som märker att jag skriver osv 24 ?

SOMMAR

nu har jag pluggat fysik och pratat itfn med emma. skulle man räkna ihop alla timmar vi  nånsin pratat i tfn skulle det bli sjuuuuuuuukt mycket.
nu ska jag börja kolla på tyskan fyfan fattar inget ! sen 9 ska jag kolla på oskyldigt dömd med min mami haha de äger!<3
puss
 ahha very ful bild, cheka ansiktet liksoom.fast kolla sl märket. UNG 08, alltså SOMMAR <3

pluggAAA:..

hejhej schnyggingar! nu ska jag plugga på de äckliga tyska provet ja ska ha på tisdag, usch och fy starkt ig !
sen är de lite fysik jag inte fattar heller så de ska ja förssöka få in i min stora smarta hjärna..
skriver om min dag osv sen, nu e de pluggdags fy satan.
puss så länge !

ÄNTLIGEN VET JAG !

JÖSSES, (sa ju att jag inte skulle sova..)
har suttit och efter ett år och en månad lärt mig hur man designar bloggen, med färger, typsnit, storlek osv osv. YES. imorgon ska jag fixa den så den blir grym asnajs puss å godnatt !

intressant ?

OM DIG SJÄLV:
namn: johanna karolina patricia brandin
födelsedatum: 27 december
stjärntecken: stenbock
stad du bor i: stockholm
glasögon/linser: neeeeeej
tandställning:  nej
sjukdommar: skulle  ja int tro
husdjur: nä
syskon: nä
vem är din absolut bästa vän: emma ?, just nu nog
vem är din modeikon? ingen

DIN KROPP:

hur lång är du: 160.. osv
hur mycket väger du: 40 något
vilken sko storlek har du: 36,37
är du nöjd med din kropp: yess
Skulle du kunna plastikoperera dig:  nja, större tuttar isf
välj en sak du tycker är fulast med dig: min näsa nog
vilken ögonfärg har du: brun
vilken hårfärg har du: porrbrunt såklart
har du lång överkropp: nej
har du långa naglar: ja oftast !

DINA KÄNSLOR, TANKAR OCH HUMÖR:
hur är du i ditt humör nu: nog najs
vad tänker du på just nu: min älskling <3
saknar du någon just nu: ja min älsk
gillar du någon: älsk
är du kär:YESS
är någon kär i dig: haha ja det hoppas jaa :O
älskar du någon: JA
hatar du någon: nej bara ogillar very mkt
hur är du om du är hungrig: ANGRY :o
hur är du om du är trött: hahah OSOCIAL & DRYG
om du sovit i tre timmar: beror på nog trött

DINA ÖNSKNINGAR:

du skulle egentligen vela heta: Jessica
du skulle egentligen vela bo i: stan
din högsta önskan är: att få ett roligt liv
du skulle vilja ha: masssssssssssa pengar och kläder

DITT RUM:
vilken färg är det i ditt rum: rosa och lila
har du en tv i ditt rum: yes
har du en dator i ditt rum: yes
har du en säng i ditt rum: aa :o
vilken färg är ditt påslakan: rött
har du kläder på ditt golv: yessssss.
har du tidningar på ditt golv: yessss
har du något annat på ditt golv:matta, väska, smink, sladdar,stolar osv osv

min önskelista.. osv

asså nu jävlar blev jag taggish taggish på att blogga, ÄGER. haha tycker jag alltid första dagarna. jag kom på att blogga är nog en sjättedel i mitt hjärta. asså om man har sex tårtbitar (så säger alltid min mattelärare) så rita i en av tårtbitarna. så mycket älskar jag att läsa och skriva blogg.
på den här datorn har jag över sextio bloggar som jag läser varje dag. LOVE.
förrästen, idag fick vi hem våra ig varningar.
jag hade i matte, bild och svenska. fast de e inte sant, eftersom svenskan och bilden har jag gjort de som ska göras så de måste avrt lärarna som fått ryckt, så matte alltså. riktigt underligt att jag inte hde det i tyska.. liksom ich dont libe tyska?
haha, imorgon har vi tydligen matteprov också, himmla kul. dessutom har jag gjort tre omprov på det förra matteprovet och inte fått godkännt på nått av dom. så jag siktar på ett ig där ! men de e skit samma dom här betygen räknas ju ändå inte så dom kan ju ba dra å  helvete.
jag ba måste göra som alla andra, å skriva vad jag önskar mig !

*sex and the city boxen.
*svart munkjacka från jc <3
*turkosa mjukisbyxor från jc
*pengar
*presentkort på gina tricot
*premenation på veckorevyn
*nagelförlängning
*foundation, loreal true match
*maxfactor mascara.
*annat smink
*trosor.

haha är de jag som är cool eller ? fyller ju år den 27 december också men nepp !  no födelsedagspresenter för mig då. för dm har jag redan fått, den 27 juli ! yeees snart blir jag fjorton riktigt stor jag blir då..
ska verkligen försöka lägga mig i sängen nu iafall inte bra att sitta vid datan till typ ett då vaknar man ju inte på morgonen, å då missar man ju julkalendern ! som iof suger, fast hur vet jag de jag har ju sovit när den vart hihi.
blir fett sur liksom, förut va de asnajsiga julkalendrar liksom:
mysteriet på greveholm, julens hjältar, pelle svanslös, albert å herbert. nu på sisstatiden kan dom ju bara dra åt helvete ! elller e de jag som blivit äldra och inte gillar sånt ? nää de e dom som blivit dåliga.
GODNATT <3

ny blogg ! igen..

jahapp, ny blogg igen då. det här blir väl min tredje eller fjärde blogg. fast de är ju bara www.spec1al.blogg.se som belv bra. men den vill jag inte blogga i för om man söker på mitt för och efternamn på google kommer den upp och de vill man ju inte dirr..
fast jag vet inte om jag ska ha den här bloggen eller min och alices: www.tjocooling.blogg.se de får jag väl se höhö.
nu måste jag skriva very mycket inlägg osv så den inte är så tom.
by the way, shit va ja stör mig på alla fjortisar på min msn som fjortisloggar 24, ah de kommer ju från rätt käft men ändå. så jävla irretarande ska slå dom asså.
neeeeeeeeeehj nu ska jag tydligen hjälpa min mamma med something, skriver mer strax !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0