Det blir

nog en mysig hemma eftermiddag/kväll. har vart och tittat på tapeter och så med mamma och bestämmt mig men det tar ett tag innan de kommer så om tre veckor sådära. nu ska vi rensa ut alla skit ut mina lådor och skåp kulkul, men känner verkligen att jag inte orkar göra något speciellt stannar säkert hemma ikväll också ochtittar på film och äte chips och dipp, jaa vad ska det bli av mig ? haha kan man ju undra, älskling ringer vid 7 också haha måste bestämma tid för han e mitt ute i ingenstans och har ingen täckning så han måste ringa på hemtelen då gällereju att jag håller mig hemma ! nu ska jag väl börja käka på min favorit coklad också TJARÅ


mascara ?

tjafan snyggingar ! nu är jag nyduschad o fräsch. o sitter och lyssnar  växlar mellan min tre favoritlåtar och tänker på min pojkvän, tiihi mys. känner verkligen inte för att gå ut inte på ett tag ialafall, bara sitta hemma och chilla. skulle egntligen vilja börja måla om mitt rum och så nu, men mamma orkar inte åka och köpa färg nu plus att deras semester snart är slut så vi kommer inte hinna åh ! argatjejen förfan.
sen måste jag bara tipsa, när jag var i stan i förregår köpte jag den här gula masacaran med lila text, från maybeline colossal volum express, tror säkert att många av er redan har den men måste ändå tipsa om hur galet bra den är. och den här röda långa mascaran fiberwing, som ska vara så himmla otroligt bra och kostar över 200kr är riktigt dålig och den står det om överallt, enligt migär den det iallafall.


btw, skolan börjar om 20 dagar ! VARFAN FÖRSVANN SOMMARLOVET ?

fredag morgon bitcheeeeeeeeees

gormorgon gullungar, nu ska väl jag och alice äta frulle sen får man väl se vad som händer fint väder iallfall, fast jag sitter och snorar och nyser som en galning, mysigatjejen ! vi hörs snart puss


bara babe som ska läsa


älskling, jag vet att du många gånger tvivlat på mig och det försår jag verkligen. jag är så sjukt jävla otroligt glad att du stannar hos mig att just jag har fått bli din flickvän alltså baby jag kommer aldrig att kunna förklara vad det betyder för mig. alla stunder när vi är ensamma och allt som bara vi vet. att få dela allt med dig och att känna sig så himmla älskad som jag gör utav dig. du har fått mig att bli så nöjd med min kropp min näsa allt, under hela hösten och vintern var det bara för att jag hade dig som jag orkade allt, att träffa dig var det jag såg framemot. det ända som betyder något förtillfället är du, att få känna som jag gör när jag är med dig. och när jag inte är med dig vill jag bara krama om dig och pussa på hela dig. baby dina underbra kramar när vi har dedär stunderna som du mycket väl vet vad jag menar då måste jag nog vara världens lyckligaste tjej. älskling jag ksa också lsuta bry mig om vad folk säger om vårat förhållande, du och jag vet hur allting är och alla problem vi har haft. men allt håller på att lösa sig och bli så sukt bra nu älskling, de vet vi båda. bara du tror på mig kommer allt funka och bli perfect för älskling du vet at vi är meant to be ihih min POOOJKVÄN. saknar dig galet mycket och sitter just nu och längtar efter din närhet o krama hihi, snart kommer du hem fy vad glad jag kommer bli. om 2 veckor har vi varit tillsammans i 10 månader älskling, de hade jag aldrig trott och längre ska det bli jag älskar dig my light in the dark...



sådära

nu är jag och alice redan hemma hos mig, kvällen var rätt tråkig har vart hos moa och i smedby för att hänga medmatte lindwall o kim en snabbis sen tog vi bussen tillbaka, bara vi tjejer satt hos moa och hade de najs när de plingar på dörren och massa äckligakillar kommer. alla funkar inte med alla så jag och alice drar därifrån precis när de har börjat spöregna.. inte kul! nu sitter vi iallfall och hon ligger o läser veckorevyn och jag bloggar ska strax gå och göra dip sen ska jag sitta och tänka på min älskade pojkvän resten av kvällen, godnatt på er.


vi hörs !


Tja puddingar ! nu drar jag och alice ut får väl se vad vi hittar på planen är att vi drar oss upp mot moa där några är, får väl se var vi hamnar pussar hörs inatt !

favoritlåten ;)
 

RIKTGIT JÄVLA ONÖDIGT !


HAHAHHAHAHAHHAHAHAHA, synd

nu ska vi hem till mig o käka kycklingspett pussohej !

30 juli

hej snyggingar ! läget ? jag kom just hem till alice efter att ha varit i centrum med emily och käkat kebab, de va najs. nu skulle hon åka och träffa en kompis som hon lärde känna på mariapol höhö. kan berätta lite om igår kväll:
först käkade jag och emily middag hos henne, bästa som finns att käka där för hennes pappa har varit kock himmlagott. sen fixade vi oss och sen cyklade vi till moa där de redan var lite tjejer och sen kom det flera det var jätteroligt alla var glada och sådära vi sjöng singstar och hade det trevlans, sen kom det tyvärr några jag inte alls ville ha där och lite mer folk så vi drog ut. självklart drog vi till plan kulkul.. sen kom alla märsta grabs och vicke o matte h o de sen va de massa folk på plan också. så de va rätt mycket folk där, va väl ganska roligt fast lite läskigt när de sa i högtalarna vid skolan ba: området är kameraövervakat lämmna genast området kanonläskigt tyckte jag hehe. aja va iallafall lite av kvällen blev en del knas och sånt också men det hör ju till löser sig ju alltid sen. nu fortsätter jag väl att nörda mig framför datorn eftersom alice håller på att springa runt i morgonrock(?) och inte gör något. hehe tuffatjejer hörs sen pussokram.

update: va tvungen o radera en del bilder orkar inte lägga upp nya synd för dem som inte är med på dessa

Godmorgon!

tänkte bara säga godmorgon och att jag lever, tyvärr funkar inte internet på min data så kan inte lägga in några bilder från igår kväll just nu. har just pratat i telefon med min baby, åh saknar honom !!! sen har emily o alice gått också ska nog träffa alice senare och kanske dra till centrum. men först måste jag förbi moa också och hämta en massa saker som jag glömde där igår. nu ska jag ta och duscha hörs senare pusspuss.

natttiii

HALLOOOO, e hemma nu hemma hos mig med alice o emily, knas mellan alla men nu ska vi nog sova rolig kväll iallafall hörs imorgon kisses!

såhär såg jag iallfall ut idag på dagen:

hemma med emily en snabbis

tja gullungar, kom precis hem till mig med emily. o hon står och provar sina bhar som hon köpt idag, hon e verkligen shopaholic särskillt på bhar hon har sjukt många verkligen.
hon klagar alltid på att jag lägger in hemska bilder på henne, så nu har hon gjort igen och gjort ett helt inlägg i sin blogg med bilder på mig, synd bara att jag alltid e så fin på bilder ! Heheh.. menmen man måste väl bjuda lite på sig själv ?
här är iallafall några av dem, klicka för att se större, hehe.. -.-


först va vi iallafall i stan och myste de va rille najs sen åkte vi till centrum och mötte marre o teddy en stund och nu sitter vi somsagt här. och emily har jordens sämsta humor fattar inte hur hon själv kan garva åt de hon säger.
fast idag på tåget sa hon en riktigt rolig sak. vi satt och snackade om en kille emma va på g med för ett tag sen.
emily ba:
ah, han va väl hennes första flört ?

HAHAHAH,vet ni hur mycket vi dog eller, satt o garva åt de hela vägen hem vem fan säger flört alltså sjukt roligt var det. men nu ska vi dra oss mot bussen hem till emily o käka middag Puss
.
jag och emily nyss, i min riktigt kassa cam usch !

godmorgon

Tjenare, nu är jag vaken och nyduschad ska klä på mig fixa mig o äta frulle litesådära, sen ska vi ta kvart över 12 tåget till stan. mys var kanonlänge sen jag var där men mina giiiiirls. trode det skulle vara skitfint väder idag typ sommar men så blev det ju inte, vi hörs igen vid 5-6 kisses

dehär dagarna i juni va det iallfall rille rint väder !

jag o jennifer

jennifer alice jag

natta o jag

nu har jag blivit riktigt irriterad,

på blogg.se som krånglar, vet att de gjort det tidigare idag också! innan jag går och lägger mig (som jag hade tänkt att göra för ett bra tag sen) så ska jag visa lite av grejerna jag köpte i london de va sjukt mycket reoor där så de va najs fast vi handlade mest på marknade och sådära, här är lite av grejerna jag köpte de andra har jag inte bild på puss och godnatt för andra gången !

den högra ringen:




köpte somsagt mer saker, bilderna hamnade fult men det bryr jag mig inte om du, puss


godnatt

hallåhallå, kan börja med att säga att detta blir mitt 500e inlägg, vet att det varit lite dåligt på bloggfronten på sisstone men har verkligen inte haft någon lust alls, plus att jag varit borta så mycket och inte haft tillgång till data. men nu är jag taggad ! kom just hem och sitter och kliar mig i ögonen måste blivit allergisk mot något för de kliar satans mycket o e rött o allt. ska gå o ta bort sminket nu. ikväll har jag moa emily josse alice och tatty varit hemma hos moa och myst. sjöng singstar, pratade massa och käkade chips och dipp jätte mys.
min mamma har möblerat om i mitt rum och snart ska vi måla/tapetsera om också ! så bli rille najs när jag mamma och min pojkvän var och tittade på hur jag skulle måla om det så älskade jag och min mamma en tapet fast min pojkvän tyckte att den såg för gammaldags ut, men den va faktist skitfin han som har dålig smak hihi. så de hoppas jag vi fixar snart. nu ska jag nog spela lite sims också, de va ett tag sen. ni vet nu när man kan fusken, hehe inte alls efter med det (a) aja puss och godnatt på er, kanske uppdaterar lite mer. ni vet man e ju bloggsugen !

och jag hade min mysiga mysdress på mig hela kvällen, tröjan från cubus och byxorna köpta i london köpte även knallrosa !

juste ska byta min  design o header också, är inte ni trötta på min rosa övertäckta näsa? suck fjortistider.. -.-

ååh

titta på detta inlägget, det skrev jag 2008-09-14, den kvällen hade jag för första gången i mitt liv träffat matte, tihi tänk att efter den kvällen hände det underbaraste i mitt liv. åh min älskling tänk om han aldrig hade kommit till moa den kvällen då hade vi kanske inte träffats o åh den tanken e helt sjuk ett liv utan min älskade underbara pojkvän ! ='/ men som tur är slipper jag ju det (a)

mycket stavfel i texten men jag gjorde det snabbt :)

hej på er !, suuuuuger verkligen på att uppdatera skulle gjort de imorse men jag va upptagen medoc och paradisehotel, hihi. kan börja med kvällen igrå,

först gick vi ut sågick i till malin där vi var lite med denice jennife rå malin sen gick vi å mötte några. sen gick jag emma amanda och alice vidare till station å var där, så hitta voi ett nummer vi ringde å snacka me han aslänge han va värsta turek å allt, askulll. de böev aifall att vi satt och hängde bakom okq8 ASTRÅÅÅKIGT- men sen hittade vi denice å alla igen så vi gick hem till moa där ingen var hemam å hade chill där med massa, de va sooftish. sen skulle man ju hem kvart i tolv cool som man är. hmpfffffffffff. 
2008-09-14 @ 18:19:38 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks (0)  @ 18:19:38 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks (0)


o titta dehär inlägget, de va efter typ två veckor andra gången vi träffades efter att ha smsat rätt mycket i två veckor hihi så mysigt o läsa tillbaka! snart ett år sen vi lärde känna varandra ju =) o den kvällen vi hade våran första kyss babee!

GODNATT !

hej minaälsklingar !
nu har jag kommit hem ! eller inte hem för jag e hos alice men d är ju som mitt andra hem, sitter och chillar framför den bärbara datorn men nu ska visova, alice och amandagör typ redandet. ellre alice ligger och mummlar lite.. hahha. jag e så jävlatröttsåjag dör. och fyfan vad jag läääängtar efter att få duscha imorgon, jag har typ wax i helamitt hårthihihi.
nu ikväll var vi i smedby med någon robert å massa de var as s6ft !!!!! de va iafall asnajs, sen förljde typ matte samuel vikctor och en som ehtte tim oss hem, han tim var så jäävla packad å gick och sa så jävla roliga saker, undra om han kommer ångra det imorgon ? haha tror jag nog fyfan vad rolig han var.
usch nu åker typ mina ögon ihop :O, måste verkligen sova. imorgon skajag ju SJÄLVKLART till centrum med emma och alice och kolla på *EMD ihih, självklart står man ju läängst fram *?! sen på kvällen ska vi till smedby tror jag.
mennu måste jag sovahihi puss på er minaälskos !
2008-09-27 @ 02:01:36

åh, titta minpojkvän så långt hår ;o allahjärtansdag iallafall hihi :)

HAHAHHA

vi höll just på att snacka om en tjej, som inte så många tycker om hehe..
emily: Scchhhh ! hon ligger ju fan här ! o pekade på madrassen. Eller oj det var visst bara en vanlig madrass.
lite småkul sådära.

vad gör vi då ? ingeting, jag emily alice o emma sitter hemma hos alice emily o emma e ute o plockar hallon just nu, så kul har h3h3 men de e mys o va med mina brudar ska jag minsan säga. vi skulle egentligen på bio ikväll emn de blir nog inte så vi köper nog chips o dip o tittar på alice hemmabio istället. Imorgon tror jag att vi ska till stan och sen på kvällen verkade de som att vi har lite planer sånt e alltid kul.

jag nyss, byxorna köpte jag i london de är som jensleggings skitsköna!


till alice

har just duschat, skulle varit hos alice för ett antal minuter sen men jag e lite seeeeg. fastnar ju förfan framför datorn! nu har jag en mobil igen, eller ja nu kan jag smsa o allt som vanligt, bra va ;) ? nä nu får ja fan ta o klä på mig o fixa mig lite o cykla till alice, hihi CYKLA. coolatjejen94. hörs !

du vet att du är mitt allt

godmorgniiing

hej babes ! nu ligger ja i sängen o käkar frulle. e astrött min pojkvän kom till mig igår vid 11 o gick nångång runt tre inatt för han skulle iväg somnade dirr med kläder o smink när han gått så gaaalet trött. ååh kommer sakna min älskling :/ jaja kan ju umgås med mina pooolare ska  nog till alleballe om ett tag henne har man ju inte träffatpå år o dar !
lite bilder från london, lägger nog in mer senare om ni har tur hehe, pussar !
coolt fotto, synd bara att jag missade toppen på bigben..


vi var på madamme tussade (stavning), de va sjuuuukt mycket folk alltså. men dockorna såg verkligen riktiga ut, för att ta kort med alal behövde man bara vänta jätte kort men med michael jakcson va man tvungen o stå i värsta kön sen hade dom två tever med hans videor o massa coola grejer hihi,

på flygplatsen

hejhej, nu sitter jag på flygplatsen i london planet går om en timme. hela resan har vart skit bra verkligen bra väder har de vart också. shoppat rätt mycket osådära. saknar min pojkvän så jävla mycket o ja e fett arg nu för han ska typ bort i en vecka nu dirr när jag komemr hem, blö sämst allt kan vara. menmen hoppas fan jag hinner träffa honom ikväll ! aja nu ska ja gå o äta för de finns massa gratis mat o chips o läsk o sånt hära, min mage som blivit stor eller höhö, pussar

snyggis

Tjafan ! nu sitter ja o tittar på satc sesong 1 o steker med cola. rille najs. ska upp tidigt imorgon därför jag inte sover med älskling eftersom jag ska till London ! ska bli så najs ska shoppa o sådära, fast kommer hem på måndag kväll. inatt vare kanonläskigt, först spelade jag sims med älskling sen måste jag ha somnat nångång runt halv 3 så vaknar vid halv 5 av att jag drömmde att jag o älskling gjorde slut, va asrädd o typ skakade va helt säker på att jag inte drömt så kollar ja upp så sitter älskling där o fortfarande spelar lycklig ja blev eller. så somnade jag om och vaknade vid 7 av att jag drömt att jag skulle dö om några månader o va skiträdd, då sitter fortfarande matte o lirar sims haha ascool. men riktigt jobbig dröm alltså ! eller ja drömmar. jahapp, kanske man ska börja packa till london då, hörde förrästen att de är riktigt mycket svininfluensa där usch ! skriver lite om grekland sen, eftersom min pojkvän hade bättre saker för sig än att prata i telefon med mig... HEHEHHE pussar på er.
jag vill tillbaka.. :/

smarta tjejen.nu !

vet ni ? fom typ en kvart sen när jag var påväg hem så tappar jag min mobil fyra gånger i asfalten jag brukar alltid slänga o kasta den för den går aldrig sönder sen precis när jag  tar upp den tappar jag den igen o de blir två feta sprickor i desplayen lyckat ! så nu kan jag alltså inte skicka o inte ta emot sms, kan däremot ringa och svara så nu blire o ringa till johanna brandin i fortsättntningen, pussar på er. (uppdaterar snart)
 

chhhhhhhhhha

chacha, kanske dags o uppdatera. har inte hänt speciellt mycket har vart med matte ända sen jag kom hem från grekland. iförregår va vi i kista på dagen o de va halva priset på halva priset på bikbok, köpte sveriges finaste jenas för 170 kr när de skulle kostat 700, RIKTIGT NAJS. sen köpte jag tre linnen också, på kvällen va de en del folk hemma hos kim carlsson o sådära. igår va jag och älskling och tittade på bio på harrypotter den va kanon bra fast den gick sjukt snabbt även fast den var 2 o en halv timme. idag gick jag o älskling t bk o åt sen kom matte lindwall o sebbe sen satt vi vid ladan och tjillade o nu är jag med älskling hema hos mig. nu ska vi väl spela sims som vanligt naaarre. pusspuss

godmorgon

chacha ! hehe, har just käkat frulle o väntar på att älskling ska vakna men han sover som en stock måste nog gå o pussa på honom snart. hih. igår kom han till mig så myste vi verkligen hela kvällen fan vad mysigt det var alltså, sen på natten tittade vi på jävulen bär prada sen somnade vi hihi. idag är de ju skit väder är nog med älskling hela dagen nog =). nämen tänkte ba va lite grym o uppdatera har inte nått annat för mig, nu ska jag nog spela sims 3 som ja inte fattat de roliga med -.- , men kanske fattar de nu, pussar !

haha lite funny bild som ja hittade i moas blogg, från igår. kläderna är pga av att alla sommarkläder just var uppackade o låg i tvätten hehe ;P

hemma brysh

Hej sverigeeeeeeeeeeee. hemma dårå, kom hem vid tre så duschade jag käka donken sen drog ut o satt o snacka med moa en massa om vad som hänt hemma o så, sen träffa vi emily omalin emily har ja inte träffat så sjukt länge. sen drog vi upp till skolan där de va en massa folk, nu vntar ja på min älskling han kmr typ om 20 min men håller på o döööööööööö två veckor har ja vart utan han.
bara för att en del e så cp när dom kommenterar gör ja så ja måste gokänna kommentarerna innan de publiceras ägda ni blev då.
skriver om grekland+ bilder nån annan dag när ja fått folks bilder o så än så länge har ja bara mamma o pappas o några random från fejjan, PUSSAR !

De e så synd att jag e så söt..

tjena tjena arets solbrannaaaaaaaaaaaaaa

hej eelsklingar. eller d flesta e ju tontar hehe. de senaste tre kvallarna har vart party hela natterna asnajs eller ah dom innan igar for igar tog vi de bara riktigt chill kaka glass o spelade backgammon idag akte alla fran goteborg som vi umgats med kommer bli sa sjukt tomt utan alla.. fast jag madeleine mamma pappa o hennes foraldrar ska till naxos en annan o imorgon. ska bli ratt mys ska traffa min biologiska farfar ocksa. igar akte vi lite fyrhjuling de va niceprice, har varit riktigt brun tyvarr har jagflagnat bort mycket ska forsoka bli brun igen, har aven brant sonder mina lappar usch ! nu ar de ju sista kvallen har ska upp o packas sen ikvall blir de val lungt eftersom vi aker tidigt imorgon men vem vet vi ar ju i grekland forfan . pussar


grekland

TJAFAAAAN. blir en snabb uppdaterig igen jag sitter klar o allat f;r o ga ut o kaka men alla ee sa sega. har fatt kanonmkt myggbett it kliar very much.igar va hela dagen kanoners. vi gick upp tidigt och akte ivag o akte badbat allihopa skitkul bada massa o sa asgod mat. kom tillbaka vid 5, ses gick vi och kakade. va ute pa lite olika barer o sa traffade en massa snallt folk sen kom vi hem nagongang vid kvart over fyra och jag har inte vart det minsta trott idag tillskillnad fran madeleine som legat inne pa rummet hela dagen, hehe. ! hoppas kvallen blir lika bra nu ska jag tagga. och er tontar som tycker5 att de ar konstigt att jag o matte ar tsm igen sa fuck er, de ar menat att det ska vara vi tva oavsett och de aar riktig true love synd for er som inte far uppleva de hehe. men men vi9 hooors maybe chacha! heheheh

tjagfann fran grekland

heeeeeeeeeeeeeej, nu ar jag i grekland dara asnajs har jag det. en sissodar 35 grader, horde att de va fult hemma hihi . har precis k ommit upp fran stranden alla andra ligger kvar men jag har stekt to mutch alltsa o de ar gratis internet5 pa hotellet sa de blir val nan uppdatering da o da. jag har faktist blivit riktigt brun pa de har tva dagarna haha riktigt riktigt, synd bara att jag brant  mig pa rumpan hehe.
hade de inte vart for att ja saknat min alskling sa sjuuukt mycket hade jag aldrig velat dra harifran. igarkvall borjade det med att alla vi drog till stranden och satt dar o korde jag har aldrig o sa sen sa i at killarna o ga o hade girltalk; sen drog vi oss uppat mot en bar och vandrade vidare lite olika sjukt kul ar det. vi ar har med 4 andra familjuer sa vi ar massa ungdommar jag o madeleine e yngst. nu ska jag uppo duscha o borja fixa mig sen ska alla ut o ata pa basta resturangen tyvarr e vi typ 30 st sa de kmr ta lang tid o fa maten men natten ar ung ! pussar pa er. JAG ALSKAR DIG MATTIAS MEEEST, saknarej :(

Bilder säger mer än tusen ord


hos alleballe

Hej sötisar, ska göra ett blogginlägg om lysekil senare ikväll promiiise. kan skrva lite om dagen först: imorse vaknade jag somsagt upp med matte myys. sen åkte han till sommarskolan o jag packade o sånt sen åkte jag o mamma till centrum o träffa matte sen köpte jag bikini o lite sådär. sen käka jag subway sen drog ja  o matte till han satt typ bra o tittade på youtube o sånt men mys å va med  min älskling sista gångeb på två veckor........ sen drog ja hem o käkade middag o nu sitter ja hos alice ska ba va här en stund sen ska ja t amanda o säga hejdå sen hem o sova, upp halv 4 inatt förfan jobbigt.. menmen asnajs ska de bli. kommer inte ha mitt vanliga nummer utan ett annat som bara några har, synd för er som inte har hehe. kommer hem 18 lr 19 en lördag iallafall pussar

hemma

hejsan, nu är jag hemma från göteborg/lysekil. tyvärr blir de itne bättre blogging för de eftersom att jag åker till grekland inatt. imorse vaknade jag av att de åska och regnade jätte mycket tur att man hade en stor o trygg mattias brevid sej i sängen hihi. idag ser planerna ut att jag ska packa nu sen till centrum o köpa bikini sen träffa mattias igen o säga hejdå, ÅÅÅHHH kommer inte överleva i två veckor utan han, eller utan mina kompisar '=/ sen ska han åka så då ska jag träffa alla o säga hejdå o så, uusch inte alls taggad på att åka. om jag inte har nått liv senare laddar ja upp bilder o skriver om gbg/lysekil. nu blire o packa herå !

RSS 2.0