Heeej shnyggos.

Nu sitter jag hemma hos Emma, Nyss var vi på hemköp och köpte lärre men nu e vi klara för att kolla´på film hela natten, och jag som inte sov något inatt pårgund av ah, att drömmar kan bli verklighet ?
Idag har jag vart med Emma hela dagen osv, Nu ska vi ba kolla klart lite på alla i melodifestivalen sen ska vi kolla film. Vet inte vilken vi ska börja med vi har fem stycken ! Kanonjobbigt ju.. Blir säkert mer uppdatering senare. Puss på er alla sötnooooesar.

vi träffade vår kääära homiieee ;O fast varken jag eller han hade smink så vi langade en sån där pose..
 
och då gjorde sminkemma dtsm :D


heheheheh :D


Jaaaaaaaaaaaah

Nu ska jag starx gå till Emma, vi ska nog va nyttiga och gå ut eller nogot skulle jag tro. Jag e faktist väldigt osäker på en grej nu, känns asjobbigt för jag vet inte om jag har gjort rätt eller fel eller hur jag känner. Men man ska ta vara på de man har iallafall.. Men ah, Nu ska jag gå. Har fortfarande inte sovigt något ! Usscch, jätte jobbigt känns det också, Blööö !!

jättegullig e jag just nu...




Jag o Ct in the hause i förregår, Är vi inte lika ?


Åhhhhhh


Jag e gaalet uttråkad. Nu har klockan blivit nio och d har gått 45 minuter sen förra gången ja skrev, Känns som 45 timmar. Blööö vad tråkigt jag har komer ju ta fett lång tid innan allla vaknar ?!?! Dööööööööööör blööö.

Heeeej....

Godmorgon. Eller ah ne.
Inatt har jag inte sovigt nånting. asså verkligen inget. Har bara typt tänkt massa, sen "drömt" fast när man typ e vaken om samma sak om o om igen. Sååå jääävla jobbig. Seriöst alrig haft ett sån jobbig natt. Nu är klockan iallafall 8.13 och jag har precis ätit frulle o sitter o kollar på svampbob. -.- Hehehe, vet inte vad ja ska göra idag, Ingen kommer ju vakna förrän om trettiotusen år så ah. Aja Pussiiiss


Goddagväl

Förlåt för dålig och tråkig uppdatering men jag har faktist ett liv, typ iallafall ? Imorse vaknade jag vid åtta fast sen somnade jag om o vaknade vid typ ett. Så fixade jag mig och så. Sen kom min mamma hem och vi bråkade som fan. Nu vet ja inte ens om ja får gå ut ikväll, säääämst. Sen gick jag o mötte Ct sen gick vi till Emily där Dalija också va. Tjillade där ett tag, sen skulle dom till donken men jag pallade inte följa med så jag gick hem till Emma där jag sitter nu. Fast hon ska nog gå till Christian snart så ah får väl se vart jagtar vägen. Nu ska jag väl ta och umgås lite med henne, not .Ofta jag umgås med henne liksom. Ah, aja pusssiis


 riight now !


Godnat,

Nää, Pallar inte skriva nå långt om dagen. De va iallafall najs på dagen när vi va i stan. Köpte jeans o en asfin tröja o skor. Sen på kvällen sög deeeeeee, hängde va bvid hemköp de va sämst. Nu sitter jag o kollar på big brother o äter Nutella. Puss


Hejj snyggos

Nu har jag precis kommit hem till Ct och sitter här med Emilutt och henne. Och ah vi sitter och disskuterar!!
ihih iamaaaaaaaaagd (a)
Idag åkte jag till ikea med min mamma, handlade inte så mycket, för jag ska måla om mitt rum snart wiiho ! Turkost och vitt, det kommer äääga! Så vi ska handla mer saker sen. Sen åt vi på Max och så. Sen ¨kte vi och kollade på färger, hittade några fina. Kan inte skriva så bra nu för alla sitter o pratar så mkt o lalala. Sen kom jag iallfall precis hit typ. Sen ska Matte sova hos mig iafall.
Ska ba skriva en mkt rolig sak somhände nyss. Jag satt med Cts bärbara data i typ 10 minuter. Sen när jag skulle börja skriva blogg jag ba: CYNTHIA ! har du en bärbar data ?! Heheh, de ägde osv osv. Juste Emily har klippt lugg själv, hehe kanonfult e de. Kort och snett, äger inte. Ajaaaaaaaaa, nu ska jag fortsätta pratas med dom. Pussilicous.

Godmorgon!

Vaknade för kanske en halvtimme sen, Har galet mycket träningsverk. Ska duscka uppdaterar sen Pussar

Heejj

För första gången idag..
Imorse gick jag upp kvart i sex och har åkt skidor hle adagen så just nu e jag riiiiktigt trött, fan vad skönt och sova! Ah jag gick ju somsagt upp riktigt tidigt imorse, sen fick jag sjuss till station. Satt längst bak i bussen med Emma Alice och Amanda. Och två tjejer som stat lite framför oss satt o strula, de va rätt äckligt ?
Sen kom vi fram och man fick skidor o allt så, jag hade glömt skidglasögon men som tur hade gabbi ett till par, de va chock najjjjZ. Sen började vi iafall åla. Aslänge sen ! Va i fjällen senast 2005 tror jag, eller nej 2006. Fast d gick ju faktist kanonbra. Älskaa, hände inge olyckor ingen som bröt benen eller så, fett bra ju. STackars Malin bara som inte hade åkt förut, hon rammlade varje gång hon ställde sig upp, fast sen gick d nog bättre iafall ! På bussen hem var de så jävla roligt. Jonte och Aladin satt framför mig oc hemma så höll alla på mot Jonta o tog hans mössa o så, så sprutar emma vatten på jonta så typ hällar han vatten över henne, så kmr dom där ledarna o ba vi ska byta plats lalla, Sen när Emma blir sur så lackar hon. Hahha askul de va . Sen när vi kom hem åkte ja till Matte, tjockkkk narre. Ah nu e ja hemma o ska sova de kommer äga. svääääär bre.
Ajaaa, Pussss, Lägger in a lot of bilder imorgon



Hhahaha, lol låter som ja går i typ femman på sättet ja skrev men ah, paaaaaaaaallish liksom kanontrött håller på o döö

godnatt..


Nu har ja käkat nutella o kollat på oc. Ska kolla på Tila Tequila nu Sen duscha, sen sova tror ja. Ska ju upp tidigt imorgon. Puss godnatt ! e på asdåligt humör btw..

svaren

fråga:
Hmm vf e de så kul att blogga -.-' :D <3333

svar: Man blir typ beroende av det. Plus att de e ju roligt att läsa tillbaka och komma ihåg allt man gör och så :) <33

fråga:
hur många gånger har du färgat håret ?
svar: färgat har jag bara gjort en gång. Slingat har jag gjort typ fyra gånger. Men jag har feeeetaste utväxten fast ah, ja vill inte färga håret så äre ba :)

fråga:

varför lägger du inte upp mer bilder? du är ju jätte söt!!
svar: Hehhehe stefan tack (a) Jag tycker jag har ganska mycket bilder ! men när jag sitter vvid min bärbara är det så seeeegt för jag ahr alldeles för mycket bilder. Så de blir mest när ja e hos kompisar ! :)

fråga:

brukar du och matte ha sex ? :)
svar: Heheh, ja

fråga:
vem är din längsta vän ?
svar: Hahaha längsta :D? vem jag har vart vän med längst så äre ju Amanda, Menar du vem som e längst så av mina tjejkompisar äre väl emilutt.

fråga:
när var din första kyss ?
svar: Strul ? Isf var det i femman eller sexan tror jag.

fråga:
när tog du din oskuld ?
svar: Hahah du menar när nån tog min oskuld ? Det var väl i September eller Oktober förra året tror jag.

fråga:

Villka bloggar följer du?
svar: skulle jag sitta och skriva alla skulle det ta 3000 år, men dom som är mina favoritbloggar är nog. Alices, Kissies, PaulinaDanielsson, Desireenilsson och massa mer, kan inte välja faktist helt beroende av bloggar :)

fråga:

hur lång är du ?
svar: hmm, vet inte riktigt runt 1.61 tror jag :)

fråga:
e de din äkta hårfärg elr har du färgat?
svar: Nu är det min äkta tror jag :S lite ljusare kanske

fråga:är du oskuld?
svar: nej

fråga:
vad skulle du göra om matte gjorde slut/ hade ngn annan?
svar: Dööö ? nej men jag vet faktist inte vill inte tänka så. Men det skulle ta otroooooligt lång tid innan jag blev glad igen skulle nog ´faktist inte komma över honom på ett bra tag. Usch de får aldrig hända !

fråga:
är du igentligen 95:a ?
svar: Nej, jag e 94a fast jag skulle egntligen vart född -95, men jg kom förtidigt. Så tre dagar senare så hade jag vart -95a !

fråga:
villka är dina favorit program? nämn tre st :)
svar: Oc, one tree hill och sex and the city. Fast inga av dom går ju tyvärr längre :( Men jag har ju boxaran ! :)

fråga:
& villka är dina favvo låtar? nämn tre här oxå :)
svar: Jag har inge låtar som e speciellt favoriter. Typ gammla låtar, som man har massa minnen av. Och alla pea låtar och så. All fjortisdunk..

fråga:

Hur många läsare har du om dagen ?
svar: Det går upp och ner, nu ligger det runt 100, både mer och mindre.

fråga:
Har du testat knark nån gång ?
svar: NEJ ! och det är något jag aldrig kommer göra.

fråga:
Hur ofta dricker du ?
svar: Inte ofta.

fråga:
Röker du ofta?
svar: jag röker aldrig. jag tycker det är bland det äckligaste man kan göra !

fråga:
Hur lärde du känna matte? :)
svar: Det var nånkväll jag och några var hemma hos en  tjej, sen kom han dit o va ganska full o så. Sen snacka vi massa. Sen träffades vi i centrum några dagar senare. Började snacka på pa och smsa. Sen två veckor senare träffades vi och blev på g typ hihi (a)

fråga:

lägg upp mer bilder på dig och matte:)

svar: Det kommer väl med tiden haha

fråga:
är du ful ?
svar: Frågat av alice -.-, njaa fulare än dig är jag ju inte iallafall !

fråga:
har du haft något dur isf vad ?
svar: djur ? ah, när ja va liten hade jag en hamster som hette Grynet. Men sen haade den en tumör så vi avliade den. Plus vi upptäckte at jag va allergisk mot pälsdjur :(

fråga
:vilka bloggar läser du ?
svar: har jag svarat på, jätte många !

fråga:
när blev du av med oskulden ?
svar: Har jag svarat på

fråga:
vem gillar du mest av dina vänner?
svar: Gillar mina fem brudar lika mycket. Ct Amanda Alice Emma och Emily

fråga:
har matte pullat dej ?
svar: HAHA, vilken fråga. vad tror du själv?

fråga:Hur blev du & mattias tsm, berrääätta!
svar: Hur vi lärde känna vrann har ja ju skrivit, men hur vi blev tsm var att. Vi va på g i typ fem veckor. Sen låg vi och myste så ah blev det så :)

fråga:
Hur kändes det första gången ni/du hade sex?(du tappa oskulden)
svar: heheh, ont

fråga:
brukar du prata m dej själv när du är ensam? :O
svar: Njaaaaaaaa, inte så ofta faktist ?

fråga:
Välj en kroppsdel du vill ändra på!
svar: Inget faktist, eller min näsa fast då skulle nog inte Matte tycka att jag va lika söt hihi ;$

fråga:
har du bra relation m din mooor? :)
svar: Jaaaaa, alla bråkar ju ibland men annars är de jätte bra :)

fråga:
Hur ofta har du och mattias sex? j
svar: Hahaha, det är privat.

fråga:
Vad gör ni när ni är tsm, teeell me everything :)
svar: jag och mattias? Hahah, det är ju inte så att man alltid gör samma ? Kollar på film, myser ah äch fan vet ja massa. finns ju inte sådär kanonmkt att göra på vintern.

fråga:
Favorit film?
svar: TWILIGHT LÄTT !!

fråga:
Va har du för parfym, bodlylotion lalal nåt?
svar: Hahha inget faktist,  jag är allergisk mot parfym och bodylotion orkar jag aldrig använda.

fråga:
Vilka bloggar läser du?
svar: Har jag svarat på

fråga:
Vem kan du berätta allt för och vem vet MEST om dej bland dina bruuuds?
svar: den som vet mest om mig är ju såklart jag. Men av mi´na bruuds äre nog emma. Vi är lika dana, och jag försår alltid henne och hon förstår alltid mig.

fråga:
Vad för folk hatar du?
svar: Det är ju inte så att jag hatar ett speciellt folk. Sen finns de ju inga jag speciellt hatar, finns bara kaxiga, fejkade,överdrivna oftast tjejer som jag stör  mig grovt mycket på.

fråga:

har du någn gång blivit misshandlad isf hur många ggr och när ?
svar: Niix :)

fråga:

ur många inlägg har du skrivit på din blogg?
svar: i den här har ja skrivit 207 :)

fråga:
hur många gånger pruttar du om dagen? vilken lukt är dom? tycker du att det är skönt att prutta? brukar du njuta när du pruttar?
svar: HAHAH ELIN. jadu , det luktar väl ungefär som i din navel.o ah, alla vet väl hur den luktar... :|

fråga:

Varför sover du aldrig hos matte? :)
svar: Det vet jag inte, han sover alltid här haha

fråga:
Hur länge får du vara ute på helger/ kvällar :)
svar: ALLDELESFÖR KORT ! vi ska snart ändra tiderna när det blir "ljusare" hehehe -.-

fråga:
Har du anorexia ? :(
svar: Heheh, nej verkligen inte .

fråga:
Din blogg är as bra!
svar: Tack :)


ÄNTLIGEEEEEN,

Sitter jag ner. tänkte jag säga, Men det känns som jag bara har gått runt från ena stället till de andra hela dagen. Började med att matte sov hos mig inatt. Igår kväll kollade vi på beck o så, sen mitt inatten vare nån skräckfilm fast jag somnade nästan dirr och vaknade när den va slut vid typ 3 :( sssssssyndination. Sen va vi hos mej ett tag. Sen sulle jag upp till skolan för o häta lite saker ja hade glömt. Så då gick vi dit, sen påvägen tillbaka stannade vi hos Alice ett tag. Men sen gick vi till centrum. Så gick jag o gjorde en sak, sen mötte jag Matte i centrum igen. Så gick vi hem tilll han i typ 40 minuter sen gick jag till centrum och mötte Malin, sen gick vi och träffade Alce och Amanda, men så skulle dom möta Oskar, Charlie och nån random. Så då gick jag med Malin och träffade massa. Sen satt typ jagoch Malin vid grillen o hon käkade upp allas rester, äckel barn. Sen precis när jag skulle gå bort till bussen kom Sofiaaaaasaknade ungen :( o Ellinor och nån mer. Det var baaad. Sen gick jag till bussen så träffade jag Alice Amanda o Oskar o dom. Så följde jag med dom hem till Alicedit vi just kom och jag alltså sitter nu. Men jag tror jag ska hem strax o äta, e ashungrig typ ba käkat frulle imorse sen lite hos Matte sen lite i centrum kanonhaaangry. Sen senare ska jag nog till hemköp med Amanda o köpa godis. Sen har hon planer på att vi ska sova hos Alice. Vi ska ju till Kungsbeget imorgon och då måste vi upp kanontidigt, jooobbig! Nu ska jag antingen gå ner till dom i källaren eller gå hem, går nog hem för ja e kanonhangry. Sen om nmi har nå mer frågor så fråga nu ! För sen senare svarar jag på alla frågor hihi :) Pussination !


hahaha, en dag på grönan i somras, blire guldkort i år igen lr ? SKULLE NT TRO DE VAVAVA ;o ?

Hej på allaa !

Nu ska jag snart till Teknikbacken men min snyga bryydar, och åka pulka ! Ja, e man cool så e man. Hehehe.
Och när jag kommer tillbaka vill jag ha massor med frågor här under, okej :) ?Pusspå er sötnosar


schteeeeeeeeeeeekarn

FRÅGASTUNG

eftersom de e så himmlans populärt just nu sksa ja också ha det, fråga vad ni vill svarar nog på de mesta. Och Äre inte många som frågar svarar ja dåligt på frågorna också ! SÅ FRÅGA BREEEEEEEEE

Godkväääeell.

Nu e jag hemma igen, efter mycket äventyr ! noooot.
Hehehe, redan när ja va påväg till tåget började äventyret, när ja gick i trapporna ner mot station kommere en asful kille bakom mej typ 93 ? O han glor som in i jag vet inte vad på mej, ja typ ignorerar han o så. Sen när ja går in igenom spärrarna o så har han först gått förbi dom. Sen vänderr han och också går där. Så när ja står o väntar på tåget står han mittemot o glor. Sen sätter han sig i en annan vagn. Men vid Rotebro går han förbi mej o glooor. Sen två efetr tv å minuter kommer han igen o sätter sig breve mej. Typ dog aslärre. Sen iafalla kom emilutt o mötte mej.Sen gick vi till bion och så mötte vi Jennifer O hennes kompisar. Sen träffade vi amanda alice denice malin ct o emma. Så kollade vi på bio bröllopsuellen hette den, asrolig. Sen va vi i stan ett tag. Men sen skulel vi åka till baka. Sen i solna kom oskar och hans supercoola gäng på som hade vart på nån fest i solna men de hade vart så mkt blattar så doom hade vart kanonrädda. Hehehe. Sen tuffa som ja o emma e gick vi avvid Norrviken, jätte tufft. Sen hittade vi lite folk vi satt o socialade oss med. Sen gick tåget tillbaka och vi satt typ vid sibylla i sjutton år, För alla andra hade åkt till donken. Sen kom tom tillbaka osv osv. Va väl inte sådär jätte rolig kväll men ah den dööög. Nu ska jag äta choklad och kolla på oc !! loooooooooooove de. har börjat om på andra säsongen nu som ja sett typ sjuttiofemtusen gånger (a) <33 Pyssssssssssss


Heheeeeeeeeeeei.

Sorryy för bad uppdateraring men ja har ju vart med min baby hela dagen. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. så jävla kär i han blöö vet faktist inte hur jag ska kunna beskriva de =( helt sjuuukt iallafall.
Nu gick han nyss, och strax ska jag äta tacos , kanonlänge sen jag åt det. det äger ju iallfall. Sen ska jag till stan och möta alal schnygga brudar o gå på bio. Hehhe vet inte ens vilken men ah. Sen senare får jag väl se om jag träffar min baby igen, miss him already ! Eller hu banne de stavaas, (a) Ajjjjjja, pussination på er allahopa ! :)


jag har inget liv. se

Men tjjjjjjjjjja

Alla ssnygga o fulaaaaaaaaa. skoja, ofta nån e ful liksom ? Ja fett oftaa !
Kom precis in, har badat med min älskling. Ska ba skriva nu snabbt sen ska jag gå och pussas med honom. Nu äre ju sportlov så då äre chock najs, kommer ju äga stefan kan jag ju berätta, i hooope iafall. Ajaa puuuuuuuss

sheeeeeeeeeeena snyggingar

Nästan dirr när jag kom hem från skolan kom min älskling hit, vi mystra massa och så älskar honom galet mycke, shit han e verkligen eeeeeeeverything för mig knaaaaaaaaaas ;o. Fast han har snaggat sig! jag trode faktist det skulle bli kanonfult men han passade riktigt bra i det faktist (a) hihi alltid fin jue <3
Sen efter vi ätit och så gick jag till Alice, de va kul i början o så men sen typ sakna jag matte fett mkt haha asknas, men ah gick iafall hem. Fast nu ska han komma hit snart sen sova här i hooope. De e ju de muusigaste som finns  hihi =).
Nu håller ja på o kolla på utröstningen i letsdance, tycker faktist att de e ganska roligt ! Nu ska jag fortsätta titta.

jag har väärldens finaste pojkvän


H
är e förrästen min allahjärtansdag present till matte, kanonsöt !

Kom precis


hem till alice,
 
ska gå ner o sitta med dom när dom äter nu, Uppdaterar sen Pusssen

Johanna the eeeater.

Gaaaaalet vad jag äter ! shit aboooooo. Frulllle två mackor, liksom ofta jag äter två ?! Ah, men sen åt jag massa pankakor till lunch hos m&m. Plus, macka och fruuuukt. OFTA JA ÄGER FRUKT ?! hatare mest, men de va kiwi fy vad de ägde stefan ! Ah, sen semla med a lot of grädda, aboo i hate grädde ? Fast de ägde också, förutom när Karl kletade grädde på min rygg, de ägde inte lika mkt :@  Sen nu ska ja äta miidag, o jag ska laga (h) hehe tyff som värsta tååget. CHOOOCK MUUCKE. Men det är j unajs osv osv. Btw, så har ja så jävla mycket typ träningsverk i ryggen, asont ! Tror att de va från dansen igår när vi skulle göra kanon mycket armhövningar och situps eller hure stavas. Så nu måste ja gå och ty strecha hela tiden, fast de e skönt. Men ah nu ska ja laga mat, väääääääärsta kock jao.

Pussination på alla kebaber !

giiiive me sommarkvälllar aaaaaaaaaaaaaah =(


hahahhaha asroliga


tjjjjjjjjjjueh

Not, nu har jag kommit hem från skolan. Asskönt känns det att noprovet är avklarat. fast imorgon har ja omprov i matte som ja verkligen inte kan något av. plus svenska prov. men de är ju lätt sen äre ju LOV. Naaaaaajs ? Idag har alla kittlat ihjäl mej hela tiden.så ah, imorgon kommer ja ha kanon ont i magen typträningsverk för ja garva så mycket.. Idag fick vi också semlor på mentorstiden de ägde stefan ! Pus stefan, fast ja åt semla igår. shitt abooo kommer bli fetaste bryyyden alltså. hööhh not. Naaaaaeh, nu ska jag läsa. TJARRE.

right now, e ja osminkad o söt. NOT

GODNAAAAAAAAAARRE

 Yeeeeeeah, nu ska jag gå o lägga mig klockan 22.52. Har väärsta sprickan i foten kan knappt gå på min vänster fot så de gör kanon ont. Sen eja trött som en spik och ont i huve, asjobbigt. Dansen ägde iafall, hade lite ångest innan för cynthia o dalija hade ju berättat hur otrooooooooligt svår den va. Hehehehhehe not. nej men de ägdeeee. btw kommer typ aldrig bli nå bilder när ja sitter vid min fasta data, för ja har waaaaaaaaaayto mutch bilder på den så ah, slsa man öppna bilderna på datan tar de tre minuter för varje bild. Plus att ah de har man ju nt tid med så, de blir bilder när ja bloggar hos andra eller den bärbara. ellllllllller när ja har otroligt mycket tid och tålamod! Puss och godnatt !

 
<33333333333



H
ahahah knaaaaaaaaasiga bilder ja tog liksom (a) Love you beeejbiiii

Tjaaaaaaaaa

Har just pluggat klart, usch den här veckan har inte vart rolig alltså gaaalet mkt pludd t de där jävla biologi provet. Hoppas fan det går bra alltså ! Men känner mig rätt nöjd nu iallfall så d e ju najs. Snart är de ju iallfall lov fan vad skönt asså, kommer äga stefan 1000 gånger. Snart äre ju time för daans, först skulle varken emiluttt eller ct gå emn nu ska visst båfda tjockniice. Idag vare ju helt omöjligt att gå, shit typ og självmord varje gång man va utomhus. Rammlade ju cirka 400000 gånger. Det ägde inte ! Fast de känns ju trots allt som att den snart e vår, as najsig sol ju osv. Blööö på alla people, loovar att ja kmr bli sick to the lov. skojante, har cirka feber nu AAAAH BANNE DE E SÄÄÄMST. Puuuuuuss på er !



 

GOODMORGON BRE

Soooooooooooorryh för ja inte skrev nå mer igår men jag pluggadeish i typ 15 år, Sen kom matte hit så i dont hann liksomeeee. Nu äter ja fuulllle, kanon mycket jag har börjat äta ! De äger både frukost o lunch o middag såå daaaah. Not. AAAAAAAAAAAAAAAAJA, kollar på vakna med thevve också. Thevoiiice. Äger !! Idag ska jag hem diiiiirr efter skolan o pluggeliplugga sämst. Men sen äre ju dans som gäller ! Kanonbra. Ajjjjjjjjjjja Pussss

JAG E BEROENDEAV DIADEMET..

 

-Ah, vad ska du bli när du blir stor då ? - Jag ska bli MILF !

Heeej, jag gick hem iafall, Har faktist ont i halsen o har aft ont i halsen idag. Palla med konfan sen heller, Nepp jag ska plugga till no provet istället ! Det e fakn kanonsvårt :( Otfa jag kan alla örat och ögats delar osv osv,blöööö.
Idag har iafall jag och matte vart tsm i 4 månader ! de äger ju och d e ju liskom ba början ;o ! i love yooooooou !
Nu ska jag nog äta typ, eller ne ja e mätt. Ska nog börja plugga istället. blöö jaja Pussss

jag älskar min mattias jansson <3333


HEEEEEEJ SCHNYGGING,

Nu sitter jag med Sandra på slöjden, hehe de är bara vi här. För vi har vikarie o han drog så ah, bara ja o Sandra so me duktiga o jobbar, hehe ja älsakr ju o sticka så..Emam e typ sick eller nått, hon e nt i skolan iafall o amanda e ju också sick. O ah Jennifer e ja bara här då och då skolkarN sjäälv. Nu sitter vi iafall o lyssnar på radio de e ju rätt coolt de med. Slutar om en timme så ska jag gå t m&m och äta lurre. Det e ju najsinationlsen går jag antingen hem orkar inte med matten och idrotten, e ju faktist lite sjuuuuk. Jaaaaaaa, skulle ba va´en tuff människa o uppdatera, Pusssiisssar på er.

hejjj

alla pomfrittisar. och potatisar, och chips. Nu sitter ja o drinkar te, Hahah brukar alltid sönder mobba folk som göre. vene varför så fuuuult, Men ja har galet ont i halsen så ah. Kanske inte så konstigt eftersom cynthia just haft och amanda har influensa o typ emma o emilutt e också sick så.. Kanonjobbigt tänk så blir ja sjuk till lovet ! Kommer dö fan då. Har precis kollat på den där nya serien 183 dagar som va på ettan, askonstig va den. Fattade liksom ingentning, knaaas. Imorgon e chill igen i skolan typ, slöjd i två timmar så ah. O ja håller ju på å sticka, de äääääääääger. Ska fan snart hå o lägga mej för ja e kanontrött sovigt på nästan alla lektioner idag. De e inte najsination. Plus att imorgon blire o plugga hela jävla kvällen, har konfa på eftermiddagen. AH, ända ja gör liksom. Vakna, skolan, plugga, sova. Askuuul. skolan kan ju suga min..
AAAAAAAAAja pussssssssss

tja

snyggos, Nu sitter jag vid min bärbara. Känner  mig mycket tuff. Not.
Ska börja pluggatill Biologi provet nu ah, de e om tre dagar o shit kan inget. Måste kunan massa om typ örat, ögonen. Sen massa om könsorga o lala, haha asjobbigt ! Aja hoppas ja fattar nått iafall.Dagen idag var väldiigt chill, kändes som jag knappt gjortde något. Ajja Pussiiss


HAHAHA HOTPOMFRITTTTT =D

STEEEEEEEEEFAN

Blöö, nu e de sån där kanonlång paus i beck. Gamen heter den. Inte alls lika bra som ebck filmerna brukar vara men det är ju ändå roligt att dom går på söndagarna ! Har ätit popcorn också. Idag på kvällen satt jag och min amma och papa och pratade. Det blev himmla massa bråk osv. Vi pratade om att ja måste sköta skolan bättre, måste hjälpa till hemma mer, sova mer och äta mer. Åh, asjobbigt. Nu ska jag iafall börja gå hem till min mormor o morfar på lunchaerna och äta. Nu har dom köpt massa mat som e där. Det är ju iallafall faktist gannska najs. eEftersom jag inte äter något på dagarna. man vill ju inte bli kanonsmal liksom ! Blir ingen mer uppdatering så Puss o Godnatt <3

Visst e jag VÄRLDENS roligaste människa ?


Haaaaaaaaallo

Nu har jag precis kommit till alice, fast hon duschar så hon vet inte att ja e här hehe. Jag kan j uskriva lite om går :)

Först åkte jag till stan med emmaslemma, Hahah de ägde lovar. Sen träffade vi också emily och emma lite snabbt. Men man märkte att e va allahjärtansdag för de va rosor o hjärtan o så överallt ha aasmys. Sen vare najsination väder också. Så fikade vi på wayneeeeeeees. Sen vid halv fyra åket v ihem, så satt jag med emma o väntade på hennes buss         då gjorde vi också videobloggar som ja lägger in snart. Sen fick ja vänta ännu längre så kom min pappa o hänmtade mej och hans Marie som också kom me tåget. Sen såhade vi gäster och så åtganska god mat. Sen vid 7 tog jag bussen till min älskling och myste med han hela kvällen.aaaaaaaaaaasmys =). Så fick jag rosor av han o så asgulliiiiiiiiiiiiigg. Sen kom vi hem till mig. Så va klockan typ halv 2. Så ringer min mama på min mobil o ba var är ni lalal när vi va i mitt rum. Hahah så hade dom sovigt när vi kom hem men vaknat o lalala. askul iafall. Sen mystevi och ah ååååååååå love you§§§§§. O nu somsagt ejag hos alice Nu har hon duschat otroligt länge, JAJJA PSUSSS

jättecuuuuute

Godmorgoooooooon

Idag ska jag va fett snäll, för de e ju allahjärtansdag, O då ska man va kanonsnäll faktist. Ska typ duscha nu sen ska jag o emmis till stan. Ikväll ska ja först ha gäster typ -.- Men sen ska jag ju rtäffa min älsk som jag inte träffat på 90000 år känns de som. Asjobbigt håller på o dööö =(. Nu ska jag duscha PUUUSS, Uppdaterar maybe igeeeeeeen :)

Heeeeeeeeej

 
Alla tuffa tomater ! Nu e jag hos emilutt kom precis hit. Så ikväll ska vi ha tjejmiddag här. Jag och massa tuuffa. Hehheheheh va i stan med emma o amanda efetr skolan. Först träffade cvi Karro och nån Marcus på täget som jag umdåts med on the tåg förut. Så satt vi med dom. Sen skulle vi till stureplan men vi följde med marcus o skulle träffa hans kusin vid nått internet cafe, Så cvi hammnade på odenplan istället. Sen ko mamanda p åatt hennes faster bodde där. Så då gicvk vi hem till henne, asfin lägenhet boddehon i pRECIS VI HARDROCK CAFE, haha ojj. Men oj ofta ja kan bloggga nu. PARTYYPARTYYYY. hehehehe. men ah ha en bra fredag kväll, de kmr iafall jag !! PUUUUUUUUUUUSSSS

old biiilds

Scrolla ner i kontaktlistan i fem sekunder och sen stanna.
DETTA HÄNDER MIG UNDER EN FEST:
 


Jag går dit med: Ellinor Lantz
Jag är där med: Gabriella Sadjak
Jag dansar med: Kim Carlsson
Jag kramas med: Malin Ensgård
Jag hånglar med: Typ Cynthiaskusin
Jag går hem med: Anna Thunberg
Jag somnar med:  Felix märsta
Jag har sex med: Karl Hellström



Hahahh mupp, tidsfördriv. Har just duschat i 40 minuter, Efterdet hade jag även cam,mick och pratade i tfn med alice. Hade precis duschat och hade sovkläder på mig o blött hår. Så printar hon. Det blev not so beautifult. Men ja va ju tuff som ett tåg iafall. Nu funtar jag på att lägga mig i sängen. I natt som jag hehe inget, Och jag har vart så kanongaletcp trött hela dagen. Skulle sova i efetrmiddags men då sa min pojkvän att jga inte fick =( Så nu e ja jätte trött!!!!!!!!! Btw, så saknar jag han så mina knän håller på att sprängas, skojante. JAG VILL HA HAN BREVID MIG RIIIGHT NOOOOOW . Men ne inte ens säkert att jag träffar honom i morgon. Men på lördag då äre ju allahjärtansdaaag! Imorgon ska jag nog med emma o amandiii t stan för dom ska få sin praolapp på skriver, Yes ja e ju då den ända som nt har nån prao.. de syyygehr. AAAAAAAAAJA, Kiiiiiisses

Hehehhehe

eftersom jag vet att de e kanonmånga 96or som läser min blogg så, Vilka e de som "bråkar" med ida-f hehe kommentera o säg (a) Pysssssssh

UUUUUUUUSCH

Hehehe, nyss när jag ba satt vid datn helt vanligt mådde ja asilla så ja va tvungen o öppna fönstret o spy. De va really äckliiiiiiiiiiiiiigt =(

Heeeeeeeeej

alla schteeekare.Jag kom precis hem från idrottslyftet. Den här gången var det bugg. Man är tvungen att gå på dom om m anvill nå ett högre betyg än g i  idrott. Förra terminen fick jag bara g i idrott för att jag hade missat tre idrottslyfr så jaa. Det var faktist kanonroligt ! Vi var inte så många typ 8. Men två av killarna i min klass var så jävla duktiga, blev as imponerad hihi. Sen idag fick jag o Amanda reda på väärsta grejen hahah de ägde ! Nu kan våra palner gå i lås, not. ,Men det va lite småkuul sådär aifall. Btw så e alcie avstängd från pa nu också, alla som har fel person nummer kommer typ bli det. Henns brorsa blev också deeeeeet. Busight. Nu ska jag kolla på topmodell sen ska jag sova för jag e gaaalet trött. Pussen


Haaaaaaallo

snyggisar, haha mår egentligen kanondåligt nu. Har typ gråtit i en halvtimme utan andledning o jag som never gråter! Men man måste faktist göra det ibland. Idag va jag hemma hos emma på eftermiddagen o laddade in massa låtar från hennes itunes i min ipod. Så nu har jag massa nya coola. Idag ringde även Jennifer till pea o låtsades  va ja så dom skulle låsa upp min pa. För jag vågade inte ringa själv, Men sen ringde dom upp mig så sa ja mitt rätta person nummer o så. Och tydligen fanns de 10 stycken olika pa:ar på mitt person nummer, Så nån måste gjort dom asknas. Nu e jga ifall inte avstängdlängre ! Sen på kvällen har jag vert på teater heheheh med konfan den va ju rolig iafall, Sög ju bara tt vi missade dansen. Vi träffade Dalija på tåget hem och de hade vart en assvår koregrafi Plus att vår danslärares lillebror "Babybang" som kom tvåa(?) i taland 2007 var där och dansade och tittade och så, asirri ! Aja, nu ska jag sova Pusso godnatt.


Hahahha jag som e poppis lr,,,, ?

Dagen,

Ja, idag har skolan vart tjill. Har bara suttit och, ah stickat på lektionerna typ vet ni hur mkt de äger ? Jennifer dampade på mej hela tiden för ja gjorde för tight tyckte hon, Fjortisen själv gjorde ju itne mycket bättre. Sen efetrskolan åkte ja till min baby där jag bara hann va ett litet ttag pågrund av min pappa ! Som jag nu inte har pratat med på hela kvällen, Jag vägrade att äta o allt. Då tog dom internet o sa tt j bara fick tbx d om ja åt. Så ja va ju tvungeen. Lackade iafall ! Nu har ja ba suttit hemma o vart arg typ. Eller mitt nya intresse ( förutom att sticka ) e att spela blip. Så de har jag gjort ikväll också. Nu ska jag läsa. Haahahah, vadå tönt (a) ?
Måste bara skriva en lite smårolig sak som hände igår, Ni ska veta mitt temprament när jag blir riktigt irriterad . Och det har jag blivit otrolgit mycket på sissta tiden, särskillt på min otroligt omogna klass! Sen igår på non hade vi halvklas, o så hade vi sexualkunskap. Och vi skulle sätta på en kondom på en typ dildo eller nått. Ofc börjar alla killar låtssas att dom kan allt om de och alla olika kondomer o så så då börjar dom snacka om de kanonmkt. O inte fan pallar man sitta o lyssna på dom som sitter o nsackar massa cp. Sen iafall skulle alla få en kondom. Då börjar enviss person R, skrika att han ska ha tre och ska inte ha profil utan 08kondomerna o lalal. Så sitter han där under hela lektionen o låtsaskunna allt.Sen går ahn o ska baxa massa kondomer o ba siiter o pratar. Så då börjar ja dampa på han o ba aaaaaah ta min jävla kondom då vill ändå inte ha den, du kan ju ta den till din jävla samling du kommer ändå inte få nån användning för den ! o kastar den på han ! Då kastar han tillbaka den på mej o bah ne ja vill itne haden ! Jag: amen va fan tjaffsaru om d¨jävla cp?!. O d här va alltså riktigt damp, skrek ashögt. Då sa min lärare: Bra Johanan " föra för de får du en extra kondom ! Hahahha sne va han och alla andra tysta resten av lektionen, men fyyyyyva ja stör mig på han o alla omogna människor ååååååh " lackarn.

 Skulle du vilja vara längre?
Njaa, lite synd att ja aldrig kmr växa mer men nja inte just nu
Skulle du vilja väga mer?
Nej, eller jag skulle vilja va lite mulligare typ
Skulle du bli ledsen om din pojkvän gjorde slut om du har någon?
Lol jag skulle dö
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Heheheheh
Skulle du vilja dricka dig full just nu?
Lätt

TIO KAN...
Kan du röra på öronen?
Nae
Kan du slicka dig på näsan?
Nae
Kan du kolla i kors med ögonen?
Yeesss
Kan dina föräldrar lita på dig?
Hhehehehhe
Kan du vara på fest utan att dricka?
aaah
Kan dina vänner lita på dig?
Jaaaaaa
Kan du tänka dig att pierca naveln?
jaaaaaaaaaaaaaaaa
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
lol ja

Fjorton HAR...

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
ja x)
Har dina föräldrar sagt att de älskar dig?
JA
Har du ett syskon?
Ne
Har dina föräldrar ljugit för dig?
Ja
Har du redan tröttnat på de här frågorna?
Nejj
Har du funderat på att någonsin testa droger?
Njae kmr adlrig dej iafall
Har du ljugit på någon fråga än?
Neeh

Tjugo VEM...

Vem är dina absolut bästa vän?
Emma,Amanda,Ct,Emily,Alice kan inte säga en
Vem älskar du?
^ Dom, Matte, Typ familj o så
Vem pratade du senast i telefon med?
Alice
Till Vem skulle du ge bort en miljon till om du var tvungen?
Typ räddabarnen sak
Vem är snällast i världen?
Jag ?
Vem vill du prata med?
Ingen typ
Vem vet allt om dig?
 Jag sjäälv.
Vem strulade du  med senast?
Min baby
Vem kan berätta allt för dig?
Alice, amanda, emma,ct,emily,matte. eller lol alla kan
Vem kan du berätta allt för?
Vill inte berätta allt
Vem hatar du?
Ingen ?
Vad blir ditt namn baklänges?
Orkar itne
Har du gjort en snöängel i år?
Nae :(
Hur lång tid är det längsta du har legat på sjukhus?
4-5 dagar, förutom när ja föddes då vare typ 2 veckor :S
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Yessssss, Jag har blivit gaaaaaaaaaalet kär :)
Första sporten du gått på ?
Fotboll säkert
Minimorötter eller pommes frites?
Pommesfriiiiiittttt forlajjf
Vad längtar du mest efter till just nu?
SOOOOOOOMMAR
Hur gammal har du tänkt bli?
90 kanske
Har du haft vattkoppor?
Yes man e ju cool
Vad drömde du i natt?
Inget jag kommer ihåg
Vad åt du senast?
Kakkkkkkkkkkkor
Höga eller låga strumpor?
Höööööööga ffs
Vad är du mest rädd för i hela världen?
Att nån av min älsklingar ska dö
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Det  händer
Bikini eller baddräkt?
Lol baddräkt! Nooooooooot
Är du mörkrädd?
Nejjjj, bara genom mörka skogar.
Har du någonsin haft på dig ett par trosor?
Mja, tror jag iafall
Riktig gran eller plast?
Riktiggggg !
Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt !!
Godaste drickan till frukost?
Oboy lätt
Vill du bli president?
Noooo
Har du spelat tjej i en teater?
Yeee
Duscha eller bada?
Duscha om det är med älsk ihih annars bada =)
Har du gråtit i skolan någon gång?
Yee
Hur tar du dig till jobbet?
Jobb?
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Nja, emo ?
Sjunger du på toa?
Händer väl
Vilken färg har din jacka?
 Black
Är du höjdrädd?
Nooo, eller lite
Vilket land vill du åka till?
Hawaii ,Norge
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Det var nog min baby när han e sådär sööööööööööt hihi:)
Vad ska du göra NU?
SOVA!
pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Men läääääätt
Har du sett din bästa vän gråta?
Jaaa
Vilka vitaminer åt du när du var liten?
fan vet ja
Har du varit med i en rättegång?
Yes
Är du polare med grannarna?
Nooo
Vilka språk talar din mamma?
Svenska?
Vilka länder har du bott i?
Sveriiiige
Senaste piercingen?
Nathing
Har du äggat någon?
nOOOO
Har du varit utomlands?
Yeyeyyeye
Var är dina syskon just nu?
nowhere
Vad var den senaste drömmen du minns?
hahahahahha skriver jag noot!
Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg?
Jo jag ska nog gå faktist bara jag inte drabbas av OFBS :)<33

HADE DET HÄR VART FÖR ETT HALVÅR SEN..

HADE JAG VARIT DÖD NU, aaaaaaaaah min spec1al e avstängd från pea ? Helt gaaaaaaalet, den liksom som va min bästa vän , kanonmkt minnen allt e från peeeeeeeeeea. Åh. för ja hade felperson nummer men shit, de har jag haft i fyra år och först nu blir jag avstängd ? Min nya är iafall SSPEC1AL. även fast kag inte tror jag alls kommer använda likso mycket längre.
Nu ska ja pluuugga till engelskacpäckelprovet. Puss

HAHAHA Jag dööööööööööör

Jennifer e helt otroooooooooolig. Nu vet väl alla vem väsbys största fjortis e ifall, eller wb om man ser på alla 7 fjortisvideor hon e med på på youtube. Hahahah nyss satte hon p åsin webb,vet ni hur ungen ser ut eller ?! Helt jävla brun i ansiktet, nästan svart ? Vit jävla tretusen lager idomin på läpparna. Jenniiiiiiiiiiiifer skärp dig =(. Hahah men hon e ju allt för rolig, Fan att jag inte hann printa innan hon stängde av =((a) Pyyyyyyyyyyyyyyyyyysss

Hahahah hater number one =D

Postat av: Sofia

Asså jag diggar dej skitmycket alice johanna däremot ser ut som en wannabe fjortis som ahr grisnäsa!

2008-11-11 @ 16:20:50 Postat av: Anna

asså tyst du . johanna e skitfin men alice är finare;)! BIG LÖV TU YUE

2008-11-11 @ 16:22:01 Postat av: Becka

alice ser utsom en anka?

2008-11-11 @ 16:22:38 Postat av: becca

alice ser utsom en anka?

2008-11-11 @ 16:23:04 Postat av: emelie

asså fan vad omogna du är becca bara för att du är avundsjuk på alice men jag har inget att säga om wannabe:n "nöffnöff" "speciorre" joh"gris"anna

2008-11-11 @ 16:24:43 Postat av: Johanna "special"

ASSÅ PALLA ÅH JAG ÄR INTE FJORTIS ERA DUMMA JÄVLAR JAG ÄR NORMAL ELLER FÖRRESTEN JAG ÄR EN WANNABE TÖNT OJ ASSÅ FAN MITT LIV GÅR UNDER JAG RÅKADE SÄGA PALLA INTE PALLISH haha johanna du är skratt retande din "pojkvän" matte eller avd han nu heter mååste typ vara 30 år & pedofil eftersom att duär inte ens fin & jag evt att du själv inte tycker det eftersom att du alltid måste göra en masa grimaser på dina bilder!

2008-11-11 @ 16:27:30
URL: http://tjocooling.blogg.se/ Postat av: alice

hahahah du är ganska skrattretande själv? du sitter och skickar 6 kommentarer och låtsas bråka? men i själva verket bråkar du med dig själv, hahahha patetiskt ! men eftersom vi tar inte åt oss, kan du ju fortsätta hålla på om det underhåller dej så mkt lilla gumman :) du kan säkert komma på fler namn än sofia, anna, becka, becca, johanna.. hahaha usch säger jag bara! och innan du skriver 6 kommentarer kanske du borde vetat att vi ser ipadresserna och nu var alla dom här samma haha :D

2008-11-11 @ 17:23:29
URL: http://tjocooling.blogg.se/ Postat av: amanda

hahahaha vilke idiot. samma tid har du skrivt alla kommentarer och samma datum. hahah vem är så dum och sitter och leker vara flera st och bråkar m sej själv. om du nu tkr johanna är så ful som hon inte ÄR. sluta läs bloggen och sluta kommentera, väx upp och skaffa dej ett liv. seriöst så omoget!! -,-

2008-11-11 @ 23:21:14 Postat av: Johanna

haha, IP: 213.112.169.131 .
du e bara avundsjuk för att vi är så jävla snygga och bäst i världen. jävla mobboffer. plus att de ska va spec1al nt special jävla idiot

2008-11-12 @ 18:46:56
URL: http://tjocooling.blogg.se/ Postat av: alexandru

hahah fan vad patetisk unge, vill bara ha uppmärksamhet,vilken jävla fjolla! (;

2008-11-12 @ 20:22:32
URL: http://alexandru.blogg.se/ Postat av:

helt seriöst nu alltså !!! :
jag är inte samma person som innan, och det ser ni på IP adressen. men jag måste bara säga att, ni är så fula! svara vad ni vill, och ja jag är anonym eftersom jag kanske känner er och inte vill visa vem jag är.
lyssna : alice ser ut som en anka och johanna som en uppstoppad jävla gris eller något, kan inte riktigt lägga fingret på vad, men grisaktigt iaf. och inte på tal om idominen/brunkrämen på hennes läppar!!!?? och sen så hennes löshår som aldrig är kammat (säkert med flit, men så jävla äckligt!), hon använder typ endast mjukiskläder och är tjock!!
ni vet säkert vem jag är, men om inte, så får det förbli så.
alice, du är så jävla fuuuuuuul, men jämnfört med johanna så ser du ut som en solstråle. pppppppppsst...
ÄCKEL-HOROR!
och johanna, jag vet det där om dig och matte, jag vet det!!! langar du mig en diss tillbaka så kommer alla veta det, JAG LOVAR, verkligen ALLA! :D
pyss och kram :)

PS. tar ni bort detta inlägg så vet ni bara att jag skrivit sanningen, och ni blir sårade. visa att ni är tuffa nu skabbflickor, visa ddet nu! :D

SPPPPPPPPPPPPYRRRRR

2008-11-13 @ 14:38:42 Postat av:

glömde =D --> :

DOCK DIN MAMMA, DIN PAPPA, DIN SLÄKT OCH M.M KOMMER FÅ VETA. JOHANNA SNÄLLA, LANGA DISSEN OCH GE MIG TILLLÅTELSE!! PUSS.

2008-11-13 @ 14:41:05 Postat av: alexandra

varför skriver du sånt där? du kanske mår dåligt, eller du mår dåligt. därför vill du tracka ner andra människor för att dom är så mkt bättre än vad du är.. du behöver inte visa din avundsjuka på det här sättet. det är faktiskt ganska omoget, plus att du hotar med massa saker. det är ingen ide, för dom bryr sig inte så mkt om det hära.. så lägg ner på en gång innan du får massa trubbel. du får inte ut någonting utav det här. det blir bara värre för dig själv. du kanske tkr det är roligt. men du kommer knappast kunna bli populär om det är det du vill genom att göra sånt här..

2008-11-13 @ 17:35:50 Postat av:

haahahahahahahahh jag gör det för min skull, dom trycker ner människor när jag är med dom så nu får dom smaka på sin egen medicin. SNORUNGAR!!
och bryr dom sig inte, varför bryr du dig ? :D

2008-11-14 @ 12:08:14 Postat av: alice

hahahah när du är med oss? om du nu är nån vi 'umgås' med säger jag bara en sak, dra åt helvete! och om vi är så hemska som du verkar tycka, vrf är du med oss då? du är fan sorglig hahaha, och vad fan menar du med trycka ner? vi trycker inte ner någon, men visst om det är det du tkr, låt oss smaka på ''vår'' egen medicin, hahah!

2008-11-14 @ 16:41:35
URL: http://tjocooling.blogg.se/ Postat av:

KUK I JOHANNAS MUN, like allweys!

2008-11-16 @ 18:05:47

-

-


Hejheej.

Nu sitter ja o tjiiilllar framför min bärbara fett busith.

äsch nu ska ja tydligen äta, uppdaterar efter puss



Heeejhej igen, Nu har jag ätit. Det var ju kanonkul not. De va ju lika kul som vanligt, skoja ofta d e kul o äta liksom. Äger ju not. Idag har jag siiimat, de äger när man väl har gjort d. Känns som man flyyyyger lätt som en pannkaka. Paaaaaang.
Idag va elinhooe i skolan, Det ägde att träffa henne. Idag va ja tvungen o torka nästan alla borden o sätta upp stolarna imatsalen, asirri !! Lackade på alla dumma i min klass som inte gjorde de. blöö på dom. Jajaja jag överlevde, dog inte nånstans. Hejdå schnyyyggos Kiiiiiiiiisses




ps: gran blir grön om man tar bort a:et o lägger till ett ö. De e kuuul


Gooooodorgon


Nu sitter jag o kollar på vakna med the voice, kanonroliigt. Ska väl gå till skolan om cirka en halvtimme. Jag har kanonont i halsen o de syyger. Ajjjjjjjjjjjja. TJAAAAAAAARRE  !

Hahhaha

asså, ofta jag satt helt lonley och kollade på beck Vilken geeeeeeeek jag e. Men det va ju nt så kanonlärre som d brukar plus att ja har sett den en eller två gånger, Btw nån som tänkte på att björn gustavsson va med i börjannn ? Nu ska jag gå och sova, Har ju sovit medmin älsk dom två senaste nätterna så nu kommer de kännas kanontomt utan honom min beeeeeeeeejbiiiii =( Jajajaj livet går vidare, noot. Hahaha, bara den här veckan o nästa sen e de ju trots allt sportlov. Tvivlar ju på att nått speciellt roligt kommer hända, men de e ju najsination att slippa skolan o va ledig o sååååååå. Helgen har iafall varit kanonmysig tycker jag ! Puss och godnatt.
asså headern gjorde hjag bara för jag hade nolife.com i pauserna på beck, så ni itne tror att ja tycker den e fin eller så.. Jag suuuger på o fixa med bloggar o så :( Minus poäng till meeeeeeejje.PUSSAR !

Suuuuuuuuuuupersöta, Vet att d e fjortisvarning på bilden men whooooooocare i want sommar iafall :(

Heeeeejh snyggos.

Nu gick nyss min älskling från mig, åh hur ska jag nu klara mig. Har vart med han nästan oavbrutet sen i fredags kväll nu, Kanonledsen jag belv nu :( 
Älskling du e verkligen världens underbaraste, bästa,finaste människa. Aldrig, aldrig kommer jag hitta någon finare. Jag e så galet kär i dej baby så de finns inte. Det kommer att vara du och jag förallframtid. Vi passar perfekt ihop och ingenitng kommer göra så det här tar slut. För de här fyra månaderna med dig är verkligen de bästa jag någonsin varit med om, Och det här är bara början älskling. För jag kommer tillhöra dig föralltid du är så jävla underbar och du vet hur sjukt jävla galet mycket du betyder för mig. Du är mitt allt och utan dig ah vet inte vad ja skulle göra, Shit skulle dö.
DU E MITT ALLLLLLLLLLLLLLLLLLT. tihihih,


att jag kan vara så söt ?, Nä men det är ju faktist så jag känner (a).

Nu ska jag duscha sen ska jag titta på beck klockan nio tihiihi. Imorgon ska vi simma hoppas jag det blev ju inte så förra månagen för alla var för lata, men imorgon då jäävlar! Händer väl inget i skolan den här veckan vad jagvet, Engelska och matte prov på fredag bara, ig på båda ? Nä min älskling hjälpte mig faktist att plugga på engelskan så de där ska ja nog fixa, fast på matten e han väl lika värdelös som mig på hihi :) Det får emma hjälpa mig med för hon e prooooofffs.
Nu ska jag dyyscha Pussss

Heeeeeeeeeeeejh

Nu har jag och min baby just kommigt hem till meeeeeje. Först var jag o hans pappa o hans farbror o hans faster o hons man å åt på en typ viatnamesisk resturang i kallhäll, trode ja hatade sån mat men de va fan kanongott =D. Sen åkte vi till hans faster å hons mans lägenhet som var kanonfin o kollade på melodifestivalen o så. HAHAHA shit pomfritt va hon snälla snälla bryden sööög. Ah ja dog typ femton gånger !! Nu ska jag o matte nog spela blip OOOOOOSV. blir inge mer uppdatering ikv så, PUSSS o godnatt alla pepparkakshuus.

Nu

e ja hos alice, o d har ja vart cirka trettiotusen år. känns det som.
hHhahah never haft tråkigare i mitt liv, skojar inte e med emmis o amanda också. Ba typ suttit vi datan, legat i hons säng osvo osv bara dött typ. SÅÅÅ GALET TRÅKGIT. O alla e så trötta på varann så alla börjar tjaffsa o hetsa hela tiden, haha syyyger. Snart ska jag träffa min baaaaaaby då äger ju live iafall, Tuuuur att i have han. Annars skulle ja dööö.
Plus att vi har funderat på sjäälvmord ett xantal gånger idag. Cirka tretton nää mer, allt e så JOBBIGT. aaaaaaaaah. LacakrN^ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JA DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR. Yess snart ska emmas mamma köra oss hem, blööööö as skönt de kommer Äga. Hahahah jävla emochild jag e. Not på seriöstaste nivän kan ja ju säga,

amanda gjorde nått me mitt hår kanonfint blev de O

Goooooooodmorgon.

Har faktist vartv vaken sen tio typ, e uppe kanontidigt eftersom jag sov med min älksling och han skulle åka å fixa med hans moppe, Men ska träffa han igen senare så.  Plus att min mormor o morfar ska snart komma o typ fika. Där vi trode att vi skulle få praoa fixk vi itne, eller de va fullt. Men på en annan resturang tar dom bara emot en.. Men vi ska ringa massa idag också blööö, kanonjobbigt. Igår kväll kom min älskling till mej o vi kolla på film o så bakade kladdkaka mahah osv osv :) myyyyyyyyste.
Nu kommer min mormor o morfar, Pusssssssss

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE

Nuuuuuuuu e jag happy som en gooldfissh, jag o Alice har suttit o ring först till alla weynes i sthlm men nene.Men sen ringde vi till Jensensböfhaus. Där går d typ :D ashappy, maybe att d nt går med ja tror de hihihih kanonbäst isf. Nu ska jag emma alice och amandii t centrum sen ska jag äta kebab med min mamma de e Najjjjjjjjs. happy goldfishh :D Yeyeyyey.

HÄNDE EN MKT ROLIG SAK !!! emma skickade sånt här "sms" till alice hem tfn så har den nu ringit cirka 20 gååner å ingen svarar. HAHAHHA  de äger. Puss

haha nångång förra våren, nolife.com


Nu

e jag hemma en snabbis. Va tvungen o göra en sak ja glömmde imorse, asirri ! Ska strax gå till alice men dom har språk nu så jag kan ju väänta lite tills dom slutar osv osv. Fast jag  ingen mobil nu eftersom emmas typ har gått sönder så då har hon lånat min idag eftersom hon e i otrooooligt stort behöv av att smsa, ´Jag skojar inte.  det är aldrig man ser henne utan mobilen uppe i fejjset, asirri där med. Hahah, ja nu ska ja o alice ringa o fråga om prao iafall de kommer ju gå kanondåligt länner jag på mig =(. haha ofta jag gör såndär smaylis, Kanonbuuuush. Jajaj freda nu iafall asskönt med helg, Sen är de ju trots allt snart sportlov. Btw så var jag otroligt duktig idag i skolan, På matten hade vi en diagnos där jag bara hade ett fel ! Sen musiken skrev jag massa, engelskan skulle vi prata om en film eller bok så då pratade jag om Twilight såklart. Hiihihi vääärldens bästa forever ! Sen på svenskan gjorde jag klart mitt prov jag inte hann klart med i onsdags, Skrev en typ 5 sidor lång analys om en text.Kanon bra hoppas på mvg på de provet faktist, :$ kommer jag säkert itne få bara för de.. Jajjajaj nu ska jag gittttta till alice skulle jag tro, Wish os good luuck ! Puss uppdaterar senare have a najs freag iafall.


haha kanongammal, va nästan enda bilden ja hade på denhär datan så.. :P

Åh

nu ska jag sova, ahr så galet jävla ont i magen håller på å döööööööööööö

Hejjjj alla kanonsöööta !

e kanonglad nu, var nyss med min älskade fina,söta,underbara, världens bästa pojkvän hihih :) Han kom hit efterskolan så myste vi massa o tittade på beck, sen myste massa mer. hihiih loooooove han alltsåå åh messsssssssssst !! :D
Eftersom jag och alcie verkar va dom ända som itne har fixat prao än så ska vi ringa och så imorgon, lovar d kommer bli nått jävla random ställe fett tråkigt. Nu ska jag duuuuuuuscha, sen äta chips o kolla på satc.

btw. sidan jag har gjort om bilderna på heter taaz.com .
PUUUUUUUSSS

Heeeeeeeej

Nu ejag hemma, fast jag ska inte sova för min äälskling komemr nsart thihihi (a) <33 vem vet maybe sover med honom :O. vår so redovisningssak gick iafall kanonbra. sen idag fick vi målbeskrivningen till biologiprovet vi ska ah om sexualkunskap. haha så en fråga va typ, vad är de vikitiasgte med samlag,orgasm, och abort. Och asmkt roliga frågar. JAAAAAAAAAJA. nu ska jag liiira taaz Pyyyyyyyssh

Tjaaaaaaaaaaa

Stefan!, sitter på bilden med emma breve, sissta lektionen vi måste fixa vårt grupp arbete om en konstnär sen ska vi redovisa ästa lektion, d kommer nog gå bra thihi :) o efter lunchen ska vi redovisa om jehovas vittnen på son. Och gör vi bra där kommer vi få mvg i religon de äger ju. Vi har vikare o han sa att de ända vi behöver tänbka på är att vi inte får brottas haha. han ba: ah egentligen skiter jag ju i om ni jobbar eller inte, abra ni ionte stör mej ! Ahaha asrolig. Efter skolan funat jag på att  gå hem och sova bara e trött som en kanon alltså ! Imorgon är de entligen helg igen, asnajs veckan ahr gått kanonfort. Ingen aning vad jag ska göra i helgen, Hoppas de blir najsination iafall. Träffa min älskling iafall måste va med ha nhela tiden värta beroendet liksom.. som han faktist sa att min blogg var..(a) hihi. Nu ska jag nog "spela" taaze.com . alltså sidan man gör om sina ansikten på. KanonÄGER ! jag hjärta den forever.
btw, visste ni att bävrar är självlysande ? Noooooot.

Pussination osv osv osv, (hoppas ingen e fyyyl) för då blire ju pinveination.

Usssch

jag mår så jävla illa just nu, fy alltså känns som jag ska spy hela tiden. inte så najsination dirrpan. sitter right now o kollar på efterlyst, always ja när ja va liten ! haha fast ja fick bara kolla på halva när ja va liten för ja va tvungen o gå o lägga mej, tihi va alltid kanonrädd efteråt! Nu e de kanonlärre, uppdaterar efteråt !


Heeeej igen kebaben ! Jag e så jävla hungrig på kebab, de har ja sagt hekla dagen då säger alla glädjedödare att man inte kan säga "hungrig på " De kan man visst, idioter! Nu e de iafall paus i efterlyst, kanonlärre det är alltså. Men galet illa jag mår ont i magen och huvet också :/ Dansen ägde iafall idag, kanonkuuul i början skulle man vara två och två och komma på en åtta var, så var jag med cynthia och gjorde en lite små cool sådär, sen satta vi ihop allas åttor till en koregrafi. Sådär kanoncool blev den vääl itne menmen, Sen struntade vi i koregrafin vi började med förra gången och gjorde en ny som var mer hiphop. Fan vad den ägde love den forever, de va ba ett steg som va lite knas men de lär jag mig väl. Asjobbigt nästa onsdag för då äre både teater me konfan och dans, men nää de får bli dansen asså Kanokul de e ! Plus jag e kanoglad nu för idag var jag emd min älskling kanonbäääääst. Men ojoj, nu börjar efterlyyst Pusssenn

Hahha

Helt galet, always när jag e typ deppig eller ledsen brukar ja lyssna på "Abstrakt kärlek" har så mycket minnen från den den får mig verkligen o känna nå speciellt. Nu är jag lyckligare än nånsin, iof uttråkad som fan men asglad o allt att jag har matte o så, men nu s itetr ja i lyssnar på den på ashögt. Men de äger haha ! gör ett test eftersom jag har nolife.com Puss

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
Yesss

Vad står det i ditt tredje? 
JAA!! Älskling <3<3<3 :*)
Och vem var det ifrån?
Min älskling
Smsar ni ofta? 
Nja inte så värst nog :)
Vad står det i ditt 18:e sms? "
Ct gjorde det :*)<3
Är han/hon farlig?
Ja herregud ja
Hur farlig? 
kanonfarlig
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
älskling, alice, emily,cynthia,jennifer,mickis,emma,filip,michelle,elin,
konfan,matteb,rebecca,aladin,
Smsar du ofta?
jaarå
Hur många sms har du skickat sen du fick mobilen?
 raderade för typ en o en halv månad sen men nu e de 4410
Hur många mms?
 6
Är du beroende?
 Ja
Vem ringde du senast?
amanda
Vem ringde senast dig?
 mamma
Snyggast på din kontaktlista? 
älskling såklart <33333
Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser? 
HAHAHA, en kanonrolig bild på cynthia
Hur många bilder har du på mobilen?
103
Vilken är din favoritbild?
på mej och älskling
Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell:
K530i, silvrig typ, fick den när min andra blev vatten skadad i grekland, as
gammal modell !
Har du varit helt ärlig nu?
Höhööh jaA?

Nu


Kanske någon av dehär ögonfärgerna passar mig :) ?


i en timme har jag suttit och gjort om massabilder, asrolig sida där man kan ändr; läppar, hår, ödon,ögonfransar, hudfärg. ja allt. asroligt. så nu har jag ändrat mina ögonfärger och tagit helt osminkade bilder och gjort asfina, Det äger ! har så jävla seg data så jag orakr inte lägga in så mycket men, nu äre satc som gäller Pussen på alla.
Före


Efter




blöblööööööööö

FYYYYYYYY, vad jag mår dåligt nu, sääämst har gjort det ända sen jag vaknade imorse, helt utan andledning. Men jag e så jävla arg på allt och alla, AH. lackar cp. vill bara dööö, fyfan dehär suger. UUUUUUUUUUSCH

tidsfördriv, nu ska jag nog plugga uppdaterar sen

DAGENS:

Klädsel: Gråa visby byxor, rosa linne, blå tröja, strumpor me grodor :D
Hår: hårförlänignig o mössa
Låt: about you now :D?
Vill ha:  choooklad
Sjuka: att en del folk kan va helt jävla störda i huvet !!
Drog: lukta på min älskling mössa hihi (a)
Saknad: älskling
Köp: inget
Attityd: haha pms-damp,  men nog happy också
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: att ja e ful som fan :O
FÖRSTA:

Bästa kompis: nån random
Kärlek: älskling
Husdjur: hamster :P
Semester: grekland när ja va typ 8 månader
Jobb: nooooooooot
Köpta skiva: no aning a-teens maybe :)
Riktiga kärlek:  älskling
Piercing: not
Konsert: no ideeeeeeeeea?
Senaste:

Personen som sms:ade dej: älskling
Personen som du kramade: nån idag
Peronen som ringde dig: emma
Personen som du ringde:emma
Personen du sa 'jag älskar dig' till: älskling
Bilfärd: igår
Filmen du såg: beck. skarpt läge
Gången du grät: va typ två veckor sen
Måltiden:

SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm: Njaaaa tror nt de :o
Våga hoppa bungyjump: kanske :o
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: haha why not liksom
Kalla dig själv lycklig: Yes när jag är med min älskling så e jag alltid lycklig
Hellre ta bilden än vara med på den:  NOOOO
Kunna gråta över en kille: jaa
Kunna gråta över en tjej:jaa
Ljuga för någon: mjoo
Kunna springa 50mil: NOOOOOOOOOOOOOOOOOO

VAD:

Gör du just nu: pratar i tfn, smsar, sitter vid datan
Ska du göra imorgon: skola ? konfirmation.. -.-
Säger du till dig själv när allt känns svårt: livet e hårt
Har du med dig in på bion: stefan,
Är det för färg på dina byxor: gråa
Är det för väder hos dig just nu: vene, e väl kallt antar ja
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: ansiktet ?
Skulle du göra om du vann på lotto: bli galet happy
 SAKER DU HAR PÅ DIG:

- mjukisar
- tröja
- trosor
- bh
- smink
-tjock tröja
-mössa
-strumpor
-halsband

BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: Noooo
Hur gammal blir du nästa födelsedag: byxmyndig breeeeee
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här vecka: Yess
Luvtröjor: e my big looooooove
Vill du ha några tatueringar eller piercingar: Yes
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta:det är väl olika med olika personer ?

 VAL:

Solnedgång eller soluppgång: olika, både kan va kanonmys
Sommar eller vinter: SOOOOOMMAR
Vilken ålder har varit bäst: kommer ju inte ihåg när ja va liten så i dont know,
Sova på sida, mage eller rygg: sida :P
Kyssar eller kramar: kramasssssss for laaajf :

UPPDATERAR,

strax, ska kolla klart på beck ! Puss



Nu äre paus, jösses älska beck kanonbra. förlåt för att jag inte har uppdaterat men har inte haft tid, eller har liksom nt suttit vid datorn. vaknade upp med min älskling idag, myste hela morgonen o så sen bada vi jacuzzi. sen åkte jag till ikea ett tag med min mamma sen dirr till älskling, vi kollade på film american pie beta haouse BÄSTA. pallar inte skriva mer för filmen börjar nog strax igen, Pusssssish

äre ja som ahr baxat min pojkväns mössa eller _D
 

godnatt

hhhhhhhhhhhhaaallo. ikväll var jag på bio i taket lyser stjärnorna, asbra va den. fast den va ju trots allt nt bättre än världens världens bästa film twilight fast de kan väl inte nån film va (a)åkte iaflll dit med emily ct amanda emma o alice. sen där träffade erica hanna o amanda som vi åt med osvosv. som always när man är på bio med amanda garvar hon som ett jävla cp och alla andra lackar cp, haha PINSAMT e det. men ändå e de hon som börjar kanongråta under filmen, assorlig faktist :( ah, nu ska jag då sova med matte men han ligger däckad i min säng, så rolig e han. hoppas ct är social med mig på msn PUSSS  o godnatt

RSS 2.0