massa blandade bilder

Hej igen schnyggingar. Nu är jag på bätte humör förutom att jag har as smutsigt hår och inte orkade tvätta det.
Kan skriva lite om dagarna som gått.
I fredags gjorde ja och manda naglar som sagt super fina. På kvällen var vi hos tatty med några chillerill.
Lördags: Boda Borg med klassen superkul. Sen var kag så jävla död på kvällen. somnade hur tidigt som helst.
Söndag: Gav mami rosor och choklad hon vart jätte glad tihi, pappa hade gjort en hole in one när han spelade golf, tydligen nått asbra så alla vad nöjda och glada. Drog sen till mattias o sov kollade på en film som hette fish tank, asbra!
idag: Skola. på lunchen gick vi till nån resturango käka, så jävla gott vare. O mysigt älska tjejerna!

Hejdå ha ett bra liv, ihihihihih KLAR MED ALLT PLUGG nu jävlar äre fest.. skämt o sido med det känns ju kanoners :))))
ladda in alla mobil bilder igår, här är lite random från senaste veckorna =)

naglar
 

Ida sötaste älskar dig !!!




emo.... eller ?

Ikväll har jag en deppkväll, tjoho.
Orkar inte med det här längre, vad vet jag inte.. Men jag orkar iallafall inte blööö.
Vill flytta dit ingen känner mig o bara börja om från början, skulle va skönt. ÄSCH HEJDÅ.




Nu ringde empan och gjorde mig på bätte humör, love yooou

naglar på ingång !

Tjafaaaaaaan, Nu sitter jag hemma hos amandypandy och äter digestivechoklad och dricker sex and the city cola. COOLT. Vi ska snart till Stinsen o göra naglar, det ska bli very trevligt för jag har saknat fina naglar o det är ett måste till sommaren!
Idag har jag knappt kunnat gå, allvarligt har haft sån jävla träningsverk HELT SJUKT. blev ju inte bättre av att vi körde thaiboxning på idrotten och jag var galet seriöst och tog i som satan. Imorgon kommer jag vara död men då ska vi till Boda Borg med klassen, åååh kommer döö min kropp e helt förstörd.
Nu ska vi spela lite piano o gitarr (hehe) Pussarrr.

hahahahhahahaha, cirka två år gammal... äckel tjejen nummer 1


friidrottsdag

Hej tötisar. Sitter o sminkar mig plattar håret o sådära, precis tagit en dusch. Man har ju liksom haft friidrotts hela dagen. Lika mysig dag som vanligt, tyvär har jag insett att jag är kass på friidrott menmen.
Skriver med om det senare för nu måste jag stressa, ska ju in till stan o käka på thai resturang med mami o papi, jag som inte ens gillar thaimat ? hur ska detta gå.. Får väl äta nudlar ;-).
Pussiisar!

seriös tjej, kolla skorna liksom :)

naglar&hår

Nej hurrni, nu ska jag borsta håret, måla naglarna och sedan sova. Måste bara visa min blivande strandklänning i sommar och mitt ända par låga skor.. Puss Godnatt

superbra mönsterna passar med varandra också, zebra eller leopard

godnatt

Shululullu. Sitter i min svampbob tröja o myser. Har precis duschat och rakade benen, lenaste jag varit med om nu alltså. Tidigare ikväll var jag på schniders (?) och köpte pastasallad till imorgon. Hahah knäppaste, tog både kyckling, räkor, tonfisk, gurka, peperoni, vitlökssås, pasta. Knäppaste blandningen =D. Hahah ranom asrintressant. Sitter o små kollar på sandhamn nu.
Friidrottsdagen imoron ska bli rolig iallfall, pussohejss.

haha randombilden 

jag är så jävla bra !

SÅDÄRJA! jävlar vad stolt jag är över mig själv, VG på engelska nationella ! VG VG VG, fattar ni JAG som är sämst på engelska. MVG, på hemkunskaps lägenheten. VG+ på en inlämmningsuppgift i so:n. Och jag har precis skrivit klart ett annat so arbete nu. Puuuh äntligen klar, nu är det bara 4 nyheter och sedan en svenska bok, sedan SOMMARLOVE HERE I COME, haha nörd men är asglad för det.
Imorgon har vi friidrotts dag i skolan, ska vara på vilundavallen hela dagen och hoppa och springa. Rätt kul fakiskt. Sen ska jag in till stan och jag mami o papi ska käka på någon thai resturang. Känns tydligen som att man är i thailand där. För dom har varit gifta i 15 år, jösses de är ett tag.
Nu ska jag nog kolla på Kalle o chokladfabriken eller skriva en nyhet, kan ju lika bra göra't när man är igång hihi.
Kyssar på er..

tog bilden från idas blogg, därför hon täckt för sitt ansikte.
Som jag också gjorde för *host* tre år sen *host*..
förra veckan iallafall.
 

in the schoola

Halloo, sitter i biblioteket i skolan o plugggar lite so, prov nästa lektion..
Igår hade jag en super mysig kväll tihi. Idah händer inget speciellt plugga efterskolan, blir nästan det sista jag har kvar o göra vilket känns väldans skönt! woooops nu är lektionen slut. PUSS hörs senare.


 



godnatt

Vet ni? Jag har alltid massor med ringar på mig, eller ja fem stycken som jag aldrig tar av. Men sedan igår morse så har mina fingrar kliat så in i helvete, o sen dess oavbrutet. Så jävkla jobbig nu har jag tagit av mig alla ringar känner mig as naken om fingrarna.. Hoppas det inte är skabb typ ? Är ju asvanligt bland ungdommar nu för tiden.
Aja, hemma nu från stan. Trevligt att tillbringa kvällen med papi länge sen, filmen, Robin Hood var riktigt bra faktiskt. Trodde inte det var min smak, men den liknad Arn o sånna filmer rätt mycket, kanoners iallafall.
Idag var det super roligt i skolan iallafall.. så var det inte det ;PppPpP. Hhaha astråkig jag är just nu.. Ska rulla mot badrummet och tvätta av mig sminket sedan lägga mig i min underbara säng, mmmmh.
HA ETT BRA LIV! pussssssss

en bild från i lördags..



bio nu

HEJHEJ. Har precis duschat o smikat mig. ska straxin till stan o träffa papi o käka o sen kolla på bio, Robin Hood ? Hehe. Blev lite småsur eftersom jag just fick höra en grej, tjohoo älskar att folk kan så mycket om en själv som man själv inte hade någon aning om (y).
Ne fan palla dettttttttta, nu ska jag börja rulla mot station pussar på er


helgen sådära

Hej gullegrisar. hade faktiskt skrivit ett inlägg för några dagar sen men datan ville inte samarbeta så det försvann.. Men nu hoppas jag att det går bättre.
I helgen har det ju vart så jäkla fint väder (förutom idag dårå då man höll på att regna bort) Så i fredags drog vi till kairo efterskolan, eller ja det var menat att åka efter skolan men eftersom att vi vart tvungna att stanna pga att polisen uppehöll oss tog de as lång tid, ibland undrar jag vad fan dom håller på med alltså..
Vi kom iallafall till kairo sen däre var en dett bitches, heheheheh. Låg där o stekte, tog även mitt första dopp, iskallt.. sen rullade vi hemmåt på två hjul, alltså på amandas moppe. Hem o käka middag, bråkade så inni helvete med mamma o pappa så jag vart kanon arg och hade inte hunnit fixa mig eller nått men jag drog till ida. Sen åkte vi och amanda och emma till fysingen där några var och grilla, sög rätt hårt så vi åkte sen till tatty och satt där och mös med alla snyggingar. Sen raggade en gubbe på Emma och vi fick sprite så det var ju jättebra.
Löradg, satt hos frisören i två timmar o klippte mig och slingade håret ljusare, asnöjd är jag vart kanoners. Så nu är jag rätt ljushårig faktiskt! Efter det fick jag sjuss till kairo där var jag bara i typ 50 min för vädret vart asdåligt, sen låg jag hemma hos amanda och läste tidningar. På kvällen hade vi planerat att bara chilla sen vart vi bjudna till Wibbe som fyllde år så dit drog vi. Hur mysigt som helst där, trevligt folk, asmysigt hus o sådär. Satt mest ute på altanen och spelade gitarr pratade och sjöng. Ända till Amanda vart  i puttad i poolen med mobil och hela faderuttan. Vid 12 tiden skulle alla dra och vi började traska mot sandakärret där vi trodde folk var och grillade, men icke så vi slog oss ner i sandaskogen och chillade ett tag. Sedan åkte jag emily och amanda hem.
Idag vare inte så värst najs väder direkt, drog med mamma till sollentuna centrum. Käkade subway, helt ensam. satt på en bänk o kände mig asmobbad, haha. När jag kom hem pluggade jag so, sista provet på onsdag o det kändes faktiskt jättebra.
Vid 9 börjar wallander, uuuch nu kommer den sorliga filmen =/. PUSS PÅ ER.

vackra antiparos- mitt andra hem..


långhelgen

Hejhej! Har inte skrivit under hela långhelgen men jag har faktiskt haft fullt upp, plus att de har varit så fint väder så har knappt suttit inne.
Kan ju skriva lite kort om den iallafall. Hmm få se nu..

Onsdag- Jag och tjejerna kollade på bio i Kista- the last song. Kan vart en utav de bästa filmerna som jag har sett. Men sjukt sorlig var den, när filmen var slut sprang alla till toaletten och tvättade bort det rinnande sminket..

Torsdag- På dagen var jag hos Emily skulle jag tro. Senare drog vi tjejer hem till Ida där hennes syrra och några var. Satt där och hade det trvligt innan vi drog på fest hos Tommy och som vanligt hade det superkul. Sedan som jag Ida och Amanda hos Ida.

Fredag- På morgonen gick jag ida och amanda till hemköpt och köpte panpizza och cola. Sen satt vi och åt de och sen gick och la oss igen, galet slitna men vi var väldigt roliga och övertrötta. På kvällen kom tjejerna hit, vi grillade korv och umgicks, dansade lite. Sen drog de flesta på "fest" i Grimsta. Galet fint hus var det men de var inte så mycket drag, men det var rätt trevligt iallafall. Sen sov jag och Amanda hemma hos hennes farmor.

Lördag- Jag och amanda sitter ute på hennes farmors balkong o äter frukost, FINASTE VÄDRET. Sedan går vi ut med deras hund och njuter av vädret. Efter det äter vi glass och går hem, duschar osv. Sen träffar vi Ida Simon och Jonte på torget. Går till centrum, amanda köper byxor. Sen drar vi hem och sedan åker hem till Simon med en massa mat och Grillar med några tjejer och några killar. Väldigt mysigt. Vid halv 11 tiden drar vi därifrån, bussarna går inte och jag får en glasbit i foten. Men inte blir man ledsen för det. Först är vi påväg till min kusin där tydligen en del folk var, men när vi kommer dit är dom inte kvar, så det sög ju. Vi rullar vidare mot andra äventyr men där slutar det med Donken/ Sibylla.

Söndag- Åker till Sollentuna centrum med mormor. Vi hittar en skolavslutnings klänning, en bolero och en räkmacka. Umgås med henne i några timmar, trevlans! Efter det rullar jag hemmåt, Käkar middag och sedan tittar på tåv halva Wallander filmer och halva JALLA JALLA med Mattias.

Måndag- Ledig! Sover tills 11, sen kommer Mattias hit och vi ligger ute och solar till 3 tiden, jag blev rätt brun måste jag faktiskt säga. Sedan går jag hem till Ct där lite folk är. Emily har köpt cheesburgare till mig och de andra äter pizza, steker galet i de fina vädret och spelar kort.

Nu: Sitter jag här framför datorn och äter kötbulle macka. Har inte alls fått nån vidare sömn de här nätterna, har inte sovit ensam på 5 nätter så detska bli galet skönt att göra det nu. Ska bara titta klart på JALLA JALLA. Hoppas ni nöjer er med inlägget, lägger in några bilder fast massa finns på fejjan, PUSSSSSAR.



sommar

TJAAAAA. nu är jag i skolan, men de kännsbra eftersom det är som "fredag" idag. Långledigt har man ju efter idag och min skola har ännu längre eftersom vi är lediga på måndag också vilket äger!
Ikväll är det bio som gäller, the last song som tydligen ska vara jätte sorligt :( Men de är ju najs. Älskar vädretmen hatar den här bloggen så får se om jag ens orkar blogga hehe.PUSSSS

sommar

TJAAAAA. nu är jag i skolan, men de kännsbra eftersom det är som "fredag" idag. Långledigt har man ju efter idag och min skola har ännu längre eftersom vi är lediga på måndag också vilket äger!
Ikväll är det bio som gäller, the last song som tydligen ska vara jätte sorligt :( Men de är ju najs. Älskar vädretmen hatar den här bloggen så får se om jag ens orkar blogga hehe.PUSSSS

nattinatti

Hej gulllle..
Nu är jag nyduschad och fräsch. Ikväll var det sista avsnittet utav Andra Avenyn, serien som jag var beroende utav första säsongen. Verkligen helt fast var jag. Sedan nu på slutet har jag bara småkollat lite sådär, men ändå att det är slut nu. Knäppaste slutet var det ju också vart riktigt besviken!
Kom på nyss att jag har omprov imorgon, haha askul att jag inte har tränat, askul att jag inte kommer hinna göra om de på omprovstid, askul att jag då kommer få ig i biologi!
Btw tidiae när jag sa att jag skulle gå o lägga mig kom mami in 4 o en halvtimme senare, alltså sov jag så länge galen_tjej. Jag som inte alls komer kunna sova inatt eller ? Nja nu blire o titta på Navy Cis. Har även försökt förså mig på photoshop hela eftermiddagen, vilket jag inte lyckats med dålig jag är.
Nu är det ändå dags att lägga sig i sängen, sovmorgon i morgon underbart.

ida även fast jag brukar vara elak mot dig så tycker jag om dig ;$
 

trött_tjej_94

Hej bloggen, orkar inte skriva nå mycket för ska strax lägga mig i sängen o sova skönaste.
Idag har jag haft nationellt i prov i en sådär 3 timmar, sen åkte jag och amandypandy till donken eftersom hon har kirrat asfin moppe. Najsination, käka pizza igår, donken idag donken i förregår Langa liv fan. Ajja herå bajs.


"Jag har inga minnesluckor, iallafall inte vad jag kommer ihåg"

Hej bloggen, nu sitter jag och äter kladdkaka och dricker saft najs. Va uppe på plan nyligen, sen drog jag hem och förväntade mig Wallander på tv men så vare inget ;PPpPPpPpp. Assynd, så nu tittar jag på Good luck Chuck istället =D HAHA, careface.
Ska sova strax också. Imorgon ska jag till sollentunacentrum med mami sen på öppethus grejs i Rudbeck. Hare så bra bitchesss hörs imorgon.

jag och ct på valborg, så fin hon är!

mycket irriterad

Ahappp. Sitter hemma nu och käkar cheesballs och dricker cola. Skitsur, irriterad, ledsen, besviken ah allt. Allmänt dåligt humör bara.
Igår var det valborg. Efter´nyår borde jag ha insett att alla dessa "högtider" är så överkattade. Men självklart har man för höga förväntningar på valborg. Kvällen började helt perfekt alla tjejer var hos amanda och hade det super, dansade skrattade osv. Självklart kunde vi inte nöja oss med det utan skulle dra vidare.. Vi hamnade på en "fest" i smedby. Där de satt en massa falk ute i en trädgård. Även massa fulla och jobbiga personer. Det sög ivilket fall plus att deva nån helt random som bad alla att dra. Alla andra tjejer skulle till Sigma man jag vart emo så jag drog hem till matte. Sen gick vi till mig o sov. Gick från smedby till runby i ca 10 cm klackar så mina fötter mår inge bra idag.
Idag har vi bara degat i sängen. Senare kollade vi på bio. En galen natt välditgt bra faktiskt. Sen drog jag till edsudden där vi va en massa o grilla, fast de sög eftersom brasan sög o alla mådde väl dåligt från igår (alkisar). Jag vart iaf arg som vanligt drog till plan med några vilket sög ännu mer så nu sitter jag här i min ensamhet. Har en stark känsla av att jag kommer bli ännu surare också. Livet blir ju inte direkt bättre av att jag sitter och hostar so men idiot som jag gjort i en sådär 4 dagar nu. Har även ont i halsen/bihålorna*/öronen! VI HÖRS.

min data e så jävla random så kan inte se bilder, lyckades hitta den här bilden från igår iaf. Lägger in mer när de funkar..
 

RSS 2.0