lördagkväll

Hallooo. Kom just hem till ida där vi bara ska kolla på film ikväll, tröttatjejer.
Igår efter skolan tillbringade jag cirka tre timmar i centrum, jobbigaste jag vart med om höll nästan på att dö. sen missade jag och emily bussen hem till henne TRE gånger, hur lyckades vi ?
Iallafall kom vi hem till henne tillslut, duschade och fixade oss och käkade middag älskar maten där så sjukt gott.
sen kom emmas mamma o hämtade oss o släppte oss vid norra berget där vi och amanda sen tog bussen till infra city där vi skulle till de scandic hotellet. Fick sitta utanför och frysa i cirka 40 minuter. De va ganska segt osv, sen hörde vi att de var fest ganska nära så vui åkte dit och hade hur kul som helst. Problem med att hitta mina skor bara men dom kom tillrätta efter typ 20 min ? Sen åkte jag emma och emily hem till mig och sov, jag och emma kollade även på curling fan vad spännande det är alltså! Imorse vaknade vi skittidigt jag o emma låg o kolla på film och halvsov. Sen åkte vi tre till donken och käkade frukost och sedan hem till emily igen och typ sov och tjillade. Efter det gick vi hem till alice och sa hejdå till henne och amanda som sa till thailand ikväll, kul för dom.. mindre kul för oss andra haha. Men nu äre lov så de e chill. Btw så har min mobil bestämmt sig för att knasa så 7an funkar inte vilket betyder att jag inte kan skriva ord som innehåller P Q R S , och tre andra knappar är också pajj så går inte o skriva hjärtan osv heller så de blir dryga sms i framtiden hehe =))
Men nu ska de komma några mer tjejer hit till ida så ska vi väl kolla melodifestivalen osv NAJS. Puss på er =))

nå helg sen


godnatt

Tja igen såhär lite senare. Va o käkade pizza och sedan gick och träffade dempan malin och moa. Ända jag kan säga är att malin och denice är riktigt sjuka i huvet, verkligen knäppatjejerna !
Vi gick sen in till moa och satt och pratade gamla minnen (HA-HA) och tydligen är jag så allergisk att de räckte med att moa hade sina ridkläder på sig så fick jag krupp. Började klia på hela krioppen o kunde knappt andas, astma-tjejen. Nu har jag tagit en cold dusch så livet är så mycket bättre nu.
Imorgon ska jag till stan ett tag med Empan efterskolan, hon ska väl handla kläder som vanligt.
Vi hörs någongång men de suger ju att skriva så fattar inte varför jag göre hehe, Cyaaa =))


torsdag

Hej BLOGGEN.
Nu ligger jag i min säng och tjilar, har just kollat på filme kollopapporna haha så rolig. Väntar ¨på att pappa ska komma hem så ska vi åka o köpa donken eller kebab har inte riktigt bestämmt mig hehe.
Idag hade jag engelska prov gick nog bra skulle jag tro. Fredag imorgon riktigt najs med helg efter det har man ju lov osv, ganska kul. Har absolut inte något att skriva så herå.

sommar <3  

HAAHAHA, så tråkigt

Hej på er gullungar. Sitter hemma för mig själv och har sjukt tråkigt. verkligen alltså, dör av tristess snart.
igår var jag i skolan, hände inte mycket förutom att det brann i taket, så det kan gå. Sen var jag hemma och pluggade och sen kom en kompis hit som sov här va väl lite najs sådära kollade på nån knäpp film också.
Snart kommer pappa hem med chocklad hoppas jag, ska kolla filmer nu. Imorgon ska jag träna och kanske sola
Pusss
JUST NU HATAR JAG MIT LIV. så tråkigt


Gick in på min gamla SPEC1AL playahead i förregår eftersom det ska stängas ner sparade en massa bilder från 07/08 så jävla roligt att se på, men förstår inte hur f*n man kunde ha de öppna så alla kunde se och samtidigt vara stolt över dom.. 
ska lägga in några som inte är så jättefarliga eftersom det inte alltid uppskattas med gamla fjortisbilder hehe =))


min helg..

Tjaaaa.
Nu ska jag försöka göra ett inlägg om de senaste dagarna .
I fredags var jag i skolan, sen var jag i centrum med Amanda Emma och Karolina. Åkte hem och sminkade mig och sen till min morfar som fyllde år och åt mat. mycket gott.
Sen drog jag på fest hem till Tabesh som också fyllde år tillslut var det rätt mycket folk där, var faktiskt väldigt roligt vissa stunder. Synd bara att en del alltid ska gå för långt, hehe. Sen åkte jag hem till en kompis och sov där. vaknade vid 8 på morgonen gick o duscha åt frukost och allt sen somnade vi om igen fram till halv2 då vi gick och åt pizza. De va en väldigt rolig lunch om man säger så hehe =).
Sen skulle jag ta bussen hem till emily. Synd bara att de va fetasnöstormen och bussarna aldrig kom, tillslut var jag helt stel kunde knappt andas frös som en galning då fick jag panik och ringde pappa som kom och hämtade mig.
Hemma hos emily duschade jag och låg under emilys täcke medans hon blåste med hårfön på mig hehe så va jessica och malin där med. Sen drog jag hem och käkade, sen tillbaka till emily med amanda dit också felle emma och marre kom. Vi kollade melodifestivalen och snackade&chillade lite sådära. Sen gick vi över gatan hem till en kille där vi umgicks med lite folk, va helt okej där. Sen tog jag och amanda bussen heeeem.
Igår åkte jag mami och pappa t Stinsen, köpte klackar och fikade blandannat och senare kollade jag somsagt på en film med Joel Kinnaman, helt seriöst var det vissa stunder jag inte kunde titta. Vilken tönt jag är..
Idag var det skola, knappt några lektioner bara två stycket fattar inte vart alla lärare tagit vägen ?
Marre kom till skolan så jag chillade med henne och Evve ett tag. Senare åkte jag Evve Moa och Empan till donken. Najs som vanligt. Nu är jag hemma och har pluggat/sovigt/kollat på familjen annorlunda.
Ska käka bullar och titta på one treehillnu sen sova.
två bilder från fredags orkar inte lägga in mer bilder för jag e en dåligbloggare.

filmdags.

Nu är jag hemma och har just käkat middag, men ska kolla på film med mami nu. I skuggan av värmen heter den. Och med i filmen är Joel Kinnaman, wiho. hahah, har iallafall hört at filmen är jättebra.
Jag skriver mer sen. köpe btw jordens finaste rosaklackar med nitar idag i Stinsen och fikade också där med mamma och pappa, jättetrevligt hihi =))
Ikväll känner jag för att ta en lång dusch, inpackning i håret. Måla naglar+ tånaglar. peela ansiktet, noppa ögonbrynen och ta hand om hela kroppen för efter det blir man så fräch! Hörs sen

 

baad

Hej, att ha en blogg är kanske inte riktigt min grej ganska tråkigt.
Tänkte skriva om min helg men nu ska jag tydligen till stinsen heltplötsligt. sköönt annars hade jag tråkat ihjäl tror jag. hehe pusss hörs när jag kommer hem =))

jag har kärat ner mig.. igen

gaash vad tråkigt det är att blogga..
har gråtit två gånger ikväll, framför one tree hill. båda gångerna pga lycka!
I'am in love, för kanske tredje gången i den serien.
Nu ska jag fortsätt drömma mig bort och sen förhopningsvis sova. (kanske)
beror på om jag lyckas slita mig från tvn eller inte.
Imorgon händer det inget särskillt, soprov. Sen hem och plugga.
Godnatt på er så hörs vi troligtvis imorgon, kanske. hehe

btw, har just peelat ansiktet med någon kräm som det var sand i. Nu känns mina kinder som en bebisrumpa tihi.
knäpp bild som inte har något att göra med någonting alls.. =)


mysnu

eftersom jag nu suttit och pluggat fysik ska jag lägga mig i sängen, dricka cola och kolla på one tree hill. drömma mig bort i deras värld och bekymer, skita i mina egna.
somnade inte förrän vid halv 4 inatt, lite småjobbigt sådära ska verkligen försöka somna tidigt ikväll.
myyys..
 

you can't escape my love

Tja gubbs. Kom alldeles nyss precis just hem.
Gick lite tidigare från skolan ner till centrum och sedan satt jag på station och väntade på Ida, vi drog och gymmade. höll inte på så länge idag men jag kämpade faktiskt. Börjar se och känna skillnaden på min kropp nu och de känns jääävligt bra.
Ikväll blir det till att plugga.
Har ett soprov,
ett fysik prov,
två inlämmningsuppgifter i engelska,
en bildläxa,
en nyhet om politik. allt den här veckan. Detta tillsammans stavas å n g e s t.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blire middag. PUSS


ge mig vår tack!

JÄVLAR, vad jag längtar tills våren. Allting med våren, kläderna,skorna,värmen, känslan.
Den här jackan och skorna blir snart mina. Man har så fina kläder på våren, att kunna gå runt med leggings och pumps det är absolut det bästa jag vet. bara några månader kvar nu, bara att hålla ut..
Har märkt att jenas överhuvudtaget är väldigt hett i vår, tur att man snat äger en jeans jacka då tihi.

back on track

Hej bloggen. har haft en liten bloggpaus nu, sen typ september ?
men nu kände jag faktiskt för det igen, får väl se hur det blir med det hehe.
I helgen har jag knappt gjort ett piss. I fredagskväll fikade jag med tjejerna på café 60. skitmysigt café på sveavägen. Där var vi väl framtill 11-halv 12 då jag sen åkte hem och sov. På lördagen åkte jag till sollentunacentrum med emma där vi gick runt o kolla lite, köpte lite random grejer också. Åkte hem till emma chillade där lite med Emma och Karro och sedan hem igen. Käkade mat och på kvällen kollade jag bara på modifestivalen med en kompis och sov också med han.
Igår var det söndag då var jag hos amanda ett tag och på kvällen bowlade jag och några tjejer, det var riktigt najs. Senare skulle vi egentligen ha spelat poker men det vart en massa knas så istället slutade min kväll i Malins bil med några andra tjejer omkringåkandes i väsby, sånt kan också vara skoj.
Min och malins plan var egentligen at spela habbo inatt eftersom jag blivit ett stort fan av det igen och vi var lediga idag, men jag la mig o sängen och kollade på one tree hill och somnade. Idag har jag pluggat, empan kom hit ett tag sen drog vi och Ida till centrum och sedan tränade vi. Japp min helg i stortsätt, väldigt händelselös men det har varit chill och rätt najs. Om 10 minuter börjar familjen Annorlunda, yyeah.
Cya Laaater.

skitfula bilder,har färgat håret svart igen btw.

RSS 2.0