tjo bitches

Hej snyggos. Jävlar vad stolt jag är över mig själv nu. Har precis gjort klart "engels projectet" som vå hållt på med i typ två veckor och som ska vara inne imorgon. Skönt att lämmna in nått i tid för en gångs skull!
Igår var jag i stan efter skolan med några tjejer. Det var sjukt mysigtör det var riktig vårdag där. Vi gick och köte chailatte och satt oss vid plattan där solen värmde, det var så skönt!
Jag köpte även superfina klackar, en klänning och ett pa jeans,
(som det imorse tog mig en kvart att sätta på så jag kom 20 min försent till skolan) haha men fina är dom iallafall. Tyvärr hittar jag inte min sladd till mobilen så jag kan inte lägga in några bilder typiskt -.-'
Imorgon ska jag träna efter skolan vilket ska bli väldigt skönt, säkert så solar jag så jag blir ännu fräschare hihi. Första april imorgon också, läser man tillbaka i bloggen för ett år sen låg vi ute och solade vid den här tiden hm.. Emily hade även redan badat på kairo! Men hon är ju galen. Nu ska jag äta glass och titta lite på Johan Falk, eller nej jag ska kolla på Frank Wagner hehe (y) Pussar.

HAHA, astöntiga. igår iallafall hittade på idas fejja

puuumpa ruumpa

Hejjjj. Nu tänkte jag skriva efter helgen. I fredags var jag i sollentuna centrum med jessica och ida. Jag hittade en massa grejer bland annat en sommarklänning från hm. kan visa allt sen.
På kvällen tänkte vi dra på fest först, men sen ändrades planerna och alla tjejer var hos denice och hade det superkul istället. Jag älskar er allihopa.
På lördagen var jag på ikea och köpte en stor garderob som nu står i mitt rum. najs. På kvällen var vi en del folk hemma hos jessica där även jag och några sov och sen på söndagen drog vi o käka pizza sen pluggade jag och somna runt halv nio tiden he-he. Idag var jag stendöd i skolan, så sjukt trött nu ska jag snart till donken med empan. TJARÅ. PUESS <3

fredag !!

TJA SNYGGING. sitter på sista lektionen nu sen är det fredag på riktigt tihi. Ska till sollentuna centrum med jessica och idaslida efter skolan. Hoppas jag hittar nå coola grejer eftersom jag ahr cashflow..
Fick vg på mitt fysikprov btw asgladtjej. Ikväll hoppas jag att något roligt händer annars gördet ju iallafall det imorgon! Nu ska jag glida lite mer på fejjan med amanda. skateboard.
PUUUUEESS.


50 KR FÖR AMANDAS URRINGNING. SKRIV EN KOMMENTAR OM DU ÄR INTRESSERAD !!


hehe

Såg en grej på facebook nyss, som fick mig att inse att det är slut nu. Och nu ska jag börja mitt liv på riktigt efter ett o etthalvt år wohooooooooo!

in the school you know

Tjo gangstars (gangsterstjärnor) 
sitter i skolan på solektionen och gör ingenting *cooltjej*.
Har lunch efter dehär sen nationella prov i svenska. Har redan haft i engelska idag, livet är bra jobbigt. Efter skolan ska jag träna och sola, de ska bli så jävla najss! Älskar att träna fan känner mig så nyttig h3h3.
Annars då?
Bra sj?
Bra.
OkEj.

HAHA, har så jävla tråkigt nu, måste nu göra nått annat. typ läsa bloggar. kul. hejdå <3

life is a bitch


aloha. Sitter och tittar lite på sängar på ikeas hemsida. Inatt sov jag i en stor och skön säng så nu vart jag taggad på att köpa en asstor säng. Ska till ikea på söndag med mami ska köpa garderob och säng najs!
Var ju hos doktorn förut idag. Dom sa att jag har ett sår på höger sida och längre ner i halsen därför de gör så satans ont. Men slemmhinnan läker tydligen kanonsnabbt så jag behöver bara ha ont i ensådär två tre dagar till. TIPS: stoppa aldrig ner fingrarna långt ner i halsen och riv er inte med naglarna ihalsen, h3h3. Efter det drog jag och mami till donken, tyvärr kunde jag knappt käka pågrund av min hals blööö. Men åkte till konfan där alla satt och chilla då fick jag i mig glass iallafall. Nu har jag varit där och ute o tjillat lite sådära. Ska kolla på cougartown sen sovaaaa. Imorgon har jag nationella prov i svenska och engelska, dööööda mig.
PUESSS.

stackars mig

Tjooo. är hemma från skolan nu orkade inte mer, en sån jävla mensverk och ont i halsen. Ska till doktorn vid fyra tiden och kolla om något kanske spruckit i min hals eftersom den svullnat upp på höger sidan satan ont. Nu ska jag fösöka plugga lite. Pusssss

ointressant som vanligt..

TJA GÄNGET! sitter o tjillar o lyssnar på musik nu. ska snart börja plugga lite eftersom jag upptäck attt jag har galet mycket att göra i skolan, uuusch. Idag vare skola, hände inget speciellt förutom att det är populärt att dricka i skolan. haha fyfan töntigaste nånsin. Får se om jag tränar ikväll, knappt att man orkar alltså stel om en jävla giraff i hela benen. Även galen trängsverk i högerarmen eftersom jag satt o lyfte en 5 kgs vikt i en kvart sådär. jaja mycket intressanta saker som vanligt. bara för att jag är så tråkig vill jag inte skriva mer. HERÅ

haha sexigtjej (y)
 

helggg

Hej bloggen. Nu ska jag äntligen skriva hehe. har inte varit en väldigt lugn helg. I fredags drog jag och amanda och sloade efter skolan sen på kvällen var vi med emily också gjorde inget särskillt. träffade dennis robin och charley och åkte till donken i en skit trång bil. Det var väl fredagskvällen. I går var jag i centrum med några på dagen och på kvällen var vi tjejer hemma hos idag och firade henne asroligt var det (en del hadeuppfattat att det var maskerad)!!
Idag var jag och gymmade, har fortfarande träningsverk sen i torsdags! Men det gick bra lyfte vikter osv hehe. Solade en stund också. Imorgon ska vi på arobics kulkul. Snart börjar ballar av stål sen ska jag sova supertrött! Hade jordens underbaraste dröm inatt också, hoppas jag drömmer liknande inatt ;$ tihi. Naaaej puss på er.
 

-

Tangentborden fuckarsönder. Skriver senare PUUSSSS.


till alla fjortisar

MÅSTE BARA SKRIVA AV MIG FÖR JAG ÄR SP JÄVLA SUR. JAG TYCKTE VI VAR FÖRJÄVLIGA NÄR VI I ÅTTAN SÅG UT SOM ÄCKELFJOTISAR. men vi betedde oss inte som idioter. vi gick inte ut och smygrökte på rasterna. Vi mobbade inte andra. Vi trodde inte att vi ägde allt och alla. Vi lekte inte så jävla coola. TILL ALLA ER ÄCKEL 97OR GÅ OCH TVÄTTA AV ERT ÄCKLGA SMINK. BÖRJA BETEE ER NORMALT. KNULLA INTE RUNT, HUR DET NU ENS GÅR NÄR MAN ÄR 12 ÅR ? ingen gillar en sån äcklig ofärsch, begagnad tjej. OCH DRA ÅT HELVETE ÄCKELUNGAR.


random

Hej bloggen! Datan håller på och krånglar massa så funkar inte o lägga in bilder från mobilen! Jag som vill visa så mycket.. Pappa har kommit hem från USA och nu har även hans väskor kommit! och gissa vad han had med sig till mig örutom tre burkar med sprayost? Ett edhardy linne ch levisjeans. Ah, sitter i båda nu helt inlove så jäkla fina. Idag slutade jag klockan 12 vilket var jävligt skönt. Jag gick hem käkade och kollade på one tree hill. Sen vid tre tiden åkte jag till centrum med Emily och tog tre till hål i öronen. Så nu har jag fem asnajs!
Nu funkade bilderna! Ska lägga in dem sen titta mer onetreehill. Idag har jag samanlagt tittat på sju avsnitt. varje avsnitt är 40 minuter. 7x40 vad blir det  ? 280 minuter och hur många timmar blir det??? typ 4 och en halv timme. Inte så farligt ändå. Kommer nog sluta runt 6 när jag är klar ikväll hihi.
Grattis till ida också som fyller år idag jag älskar dig bebiis imorgon tränar vi ! Pussssssssss

hålen på höger örat:


Jeansen och linnet


ost =))






OM HELGEN

Sorry, är asdeppig. Kan bero på att jag bara legat hemma hela eftermiddagen och kvällen och tittat på onetreehill och levt mig in  i deras drömvärld. För att sedan vakna upp och inse att jag är tillbaka i mitt eget skitliv.
Eller kanske beror det på att jag är så jävla olycklig för tillfället. Vet varken ut eller in, hur jag ska göra och hur jag ska bete mig. Önskar jag kunde sein i framtiden.
Helgen har varit riktigt chill och mysig. I fredags var jag inne i stan och först käkade på resturang och sedan såg filmen Farsan på bio. Herregud vad rolig den var alltså h3h3. Resten av kvällen och fram på natten spenderade jag framför datorn och läsa felsms, langaliv.
Igårkväll var vi massa tjejer hemma hos Emliy och kollade på melodifestivalen. Jävlar vad taggad jag var på att Manboy skulle vinna, men självklart vinner converse-reklam-tejen istället. BLÄÄ. Kvällen fortsatte iallafall väldigt roligt, länge sedan jag hade så roligt med mina tjejer! Vart tyvärr rätt sur på slutet menmen, jag är ju ett mensbarn så får skylla på det!
Idag var jag och mami på rusta jävlar vad godis jag handlade! Har suttit o käkat bounti för fulla muggar h3h3. Även tittar på blåsningen och Ballar av stål. Det ägs.
Nu ska jag snartse på andra avenyn som jag missat. Imorgon är de chilldag i skolan, och utvecklingsamtal finns det något onödigare????? Nä skulle inte tro det. usch blä fy.
HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.


vill bara gråta..



skola

Godmorgon allihopa. Nu är jag i skolan, sitter på elevensval och ska leta fakta om Grekland, mycket intresssant =)
Glömmde helt och hållet bort att blogga igår, var hos emily till nio och sen var det så mycket bra program! Idag har jag muntliganationella prov i svenska och sen ska jag till tandläkaren, hoppas att jag inte har några hål för jag vägrar att ta en spruta i munnen för att laga dem..
Har fan inget kul o skriva. Det suger, men ah herå. h3h3


måndagkväll godnatt


Tja grabbs. Sitter o väntar på att få komma in i badrummet men det är tyvärr upptaget. Idag vart det skola igen efter en veckaslov, men jag ska inte klaga påsklov om tre veckor.
Jobbigt med nationella muntliga i svenska på onsdag + tandläkaren. Torsdag ska vi till husby och göra simtest och sedan bada, ska bli rolig, men min kropp+bikini=njaaaaae.. skulle inte tro det va!
Hade inte de två sista lektionerna idag (as always) så jag och emily drog till express och käkade kebab och sedan tjillade vi galet, de e najs. När jag skulle hem gick jag väärldens omväg bara för att få gå i solen, tahaha vårkänslor!
Har suttit och försökt göra en fysik uppsats nu ikväll också, gick väl sådär. Mina betyg kommer gå i botten..
Nu ska jag faktiskt ta och sova också. HEIPA !!
Btw: hittade skööönaste bloggen idag som jag har sträckläst så jävla skön!! 


MmmmMMMmm.. vad säger man ?


godnatt!

Tja snyggingar! Borde sova nu eftersom det är skola imorgon men jag fastnade framför Wallander! Idag har jag varitute med Moa och Denice sedan legat hemma hos Mois och kollat massa bra tv. Sen åkte vi och Jessoca in till Stan och träffade Emly som varit i Göteborg. Vi käkade lite donken sådära.
Igårkväll var rätt många tjejer hemma hos Marre S och hade det trevligt. Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen kanske tittar lite Sex and the city också tihi. Kyssar.


funderat lite..

Hej igen, har duschat chillat och tänkt lite nu. Tror nog de ska bli ändring på en del saker har jag kommit fram till, varför gå runt och må dligt liksom?
Nu ska jag ut i det fina vädret med Moa och ta en liten promenad, trevlans. Emily kommer hem ikväll äntligen. Hon fråga om jag ville komma o käka middag med henne på centralen, h3h3 maybe ? Känner iallafall att jag behöver träna idag, va ju ett tag sen.. Puess cya later  !
schliiiiiiten tjej.

-

Godmorgon! Sitter o käkar pastasallad osv nu de e najs. Vänta nu vart jag emo sur allt orkar inte skriva

Fick en kommentar..



Med massa frågor, jätteroligt eftersom jag aldrig får kommentarer längre. Men då jag får det ska jag ta upp det som "dagens fråga". Så fråga på det ni vill behöver inte handla om mig utan vadjag tycker och anser om vissa saker osv..



FRÅGA:
*vad brukar du göra på fritiden ? 
*bor du i villa/hus
*sjunger du bra ?
*har du syskon ? Isf hur många ?
*haru pojkvän ?
*haru vart fjortis ? vad tycker du om såna ?
*vilka butiker handlar du i ?
*vad gillar du för slags godis ?
*vad vill du bli när du blir stor ?
från defne :)

SVAR:
Hej! På fritiden så brukar jag vara med mina kompisar och träna. Man kan ju läsa om i stort sett hela min fritid här i bloggen. Jag bor i en gul villa i Upplandsväsby. Jag sjunger helt okej varken bra eller dåligt. Nej jag har inga syskon. Jag kan inte påstå att jag har en pojkvän förtillfället, vet faktiskt inte vad jag har ? Ja jag har väl varitfjortis, eller iallafall haft en sån period då jag ville vara det, jag var nog mer wannabe haha. Jag handlar mest på Ginatricot och h&m. Jag älskar all choklad. När jag blir stor vill jag bli polis!

lördag

Hej hej bloggen (HA-HA). Nu ska jag strax hoppa in i en dusch för jag känner mig jävligt ofräsch, tvätta håret och noppa ögonbrynen, mums (?)
Har faktiskt hunnit med en hel del grejer idag. Vaknat, gjort och käkat våfflor. Varit i centrum med mamsen och handlat ingridienser till min pasta sallad jag ska göra ikväll eftersom pappa fyller år imorgon men ska till usa. thi då är man snäll och lagar mat!
Igårkväll var väldigt blandad. Skulle ha dragit på fest i märsta men pga massa töntiga grejer kunde inte alla komma dit. Allas humör började gå i botten och vi hade inge o göra va påväg o dra hem när Marre ringde o sa att vi kunde dra hem till Sara där Marre Sara och Alice var. Så vi drog dit de var rätt mysigt chillade där. Sen gick vi från prästgårds till stationen och tog bussen hem till Tommy där lite folk var. Var helt okej där, inte jättekul men de funkade. Läggerin bilder när Marre skickat eftersom hon alltid har med sig sin systemkamera. HA-HA, hur orkar hon släpa på den avrje helg ?!
Nu ska jag titta klart på en film jag började på inatt, Senior skip day. Har redan sett den men jag älsakr verkligen såna typ American pie och High school filmer. Så roliga min humor, haha hörs senare gullungar!

Amanda jag saknar dig, och alice såklart kom hem nu !!! <3  


alla dessa kvällar..

Åh, nu fattar jag ingenting om vad jag ska göra ikväll. Först hit, sen dit sen blabla. Hoppas jag fattar något snart annars komer jag sprängas, typ iafall. Herå. Blööö


Friday !

Hej på er alla readers, som inte är så värst många. knapp några haha, men jag ärju inte så bra på att blogga eller. Sitter och dunkar min nya favorit låt. Som inte är så värst ny men jävligt bra.
Är precis hemkommen från centrum där jag var med Emma. Handlade min älskade jeansjacka som jag har letat ihjäl mig efter och nu äntligen hittat, och också köpt. Från Lindex faktiskt. Ofta jag handlar där ? Ne inte spciellt ofta men nu hände det.
Ikväll är det fredag, eller det är ioförsig fredag nu också. Vet inte riktigt vad som händer, tror jag ska hem till Marre efter jag har käkat iallafall. Får se vad kvällen bjuder på helt enkelt.
Nu är jag trött på den här bloggen, h3he eller ? Vene, nu känner jag mig random så vill ej skriva mer. Kysss.

btw, igår såg jag filmen 2012. Shit pomfritt vad bra det var ! Lite random och knäpp men ändå riktit bra film. Men efteråt låg jag och funderade på hur de skulle gå sen osv. Harni inte sett den? ( som säkert alla redan gjort) Så se den. Okej ?

älsklingsjackan, ge mig vår !


nya saker

Väntar på en kompis som ska komma hit, men den är riktigt seeeeg. så under tiden kan jag visa de sakerna jag köpte idag plus ett par skor som jag köte för någon vecka sedan. Alltser lite konstigt ut på bilden finare i verkligheten. Laddade in alla mina mobilbilder från det här året i datorn också så ni kan förvänta er bilder i framtiden. Hörs inte mera idag nu, men säkert imorgon. KRAM !


hiss/diss



SNÖN:
självklart måste man ju ta med det. Nu är det Mars och snön borde smälta bort. visst om det ligger lite snö är och där men inte att det blåser snö, ett stort minus !

ATT DET ÄR DÖTT PÅ LOVET.
De flesta av mina kompisar är bortresta, folks föräldrar ärhemma på kvällarna och man är bara allmänt seg. kvällarna suger.

VINTERJACKAN. Min är svart och skit tråkig. Att överhuvudtaget behöva gå runt med en massa tjockakläder. Hur kul är det att klä sig fint under när man ändå ska ha en stor tjock jacka över som döljer allt annat?, Ne jag föredrar vår/höstjackor !




KLACKAR. Klackar/pumps/högklackat wathever. Speciellt på sommaren dårå. Med ett par långa fina bruna ben. Man kan matcha kläderna till skorna och dom är så härlig. Alla möjliga sortes färger/utseende/storlekar. Jag ska bo i mina olika skor i sommar..

ATT PA HAR STÄNGTS NER. Inte för att det rör mig speciellt mycket längre men det var nogdags att få ett slut på detdär. Jag har haft min tid och de har de flesta, de var verkligen mitt liv under ett tag men nu är det ju bara patetiskt att en massa 11 åriga tjejer och gammla gubbar sitter och hänger där. Samt att jag är trött på alla dessa pa-namn som står överallt. Nej playahead har haft sin tid !

DIGESTIVE CHOKLAD. Måste jag säga något mer, godare finns inte. Är inne på min fjärde den här veckan (y).

torsdagskväll..

Nu sitter jag framför datorn och tittar på film samtidigt. Är helt slut i fötterna eftersom jag har gått runt i stan hela dagen i kylan, brrr.
Där var jag iallafall med Ida Denice Louise och Malin. Jag var den som handlade mest, eftersom jag är rikast. haha. nej men iallafall mest taggad på sommarkläder!
Är jättenöjd med allting. Köpte en klänning från bikbok, en kjol från gina, ett halsband från ur och penn och en tröja från zarah. Kan visa bilder senare =)
Nu ska jag nog inte göra så mycket orkar inte gå någanstans eller göra något så ska bara lägga mig i sängen och titta på film och äta choklad pusspuss.


onsdag kväll.

Tja n00bs, nu ska jag strax lägga mig i sängen o sova.
Har haft en riktig mysigkväll med alla tjejer o Jonte på ett hörn. Har käkat sjungit singstar osv.
Imorgon ska jag till stan med Denice och Louise och så får vi se om det kanske blir bio på kvällen, orkar man ?
Iallafall... Godnatt cyaa.
Btw, varriktigt roligt i kungsberget igår också. Vi virrade bort oss rejält i skogen och rammlade hela tiden och kom till slut ut mitt ute i ingenstans men det var förjävla kul
Kramar


girldinner idag bror

Tja bloggen. Nu är jag hemma hos malin och tjillar med några girls. Vi sminkar oss lite oså ska ha tjejmiddag och sånt mys ikväll. orkar inte skriva för det suger. Puss

this is my outfitt for the day. PLUS LEGGINGS !

Måndag, sportlov.

Halloooo, nu sitter jag hemma och inte har nått liv. hehe jag har pluggat lite ikväll knappt något. Men känns skönt att säga att man har det iallafall. Sitter och småkollar litepå familjen Annolunda nu älskart.
Skrev ju senast när jag var hemma hos ida i lördags, där kollade jag och några tjejer på film och sjön lite singstar deva rillenajs. Igår åkte jag till barkaby med mamma pappa och Mattias där köpte jag en björnborg tröja som var riktigt billig och fin, skulle köpt skor men de andra tyckte dom var fula så de vart inteså.. Käkade lite donken osv börjar verkligen bli ett beroende nu. Sen på kvällen var jag hemma hos ida en stund och sjäng singstar och så. Sen skulle vi till donken men de sket sig så jag åkte Kollade lite hockey osv istället och sov hos en kompis. Imorse såg vi på filmen Prinsessa, haha de som inte har sett den borde se den för den var riktigt knäpp men bra =)) Sen var jag emo ett tag och drog sedan hem till Ida igen. Så har de här dagarna sett ut, kan även stavas
H Ä N D E L S E L Ö S A. Imorgon ska jag till kungsberget med Emily Ida och Emma, har inte als varit tggad men de ska bli rolit faktiskt. Var ju i fjällen förnån månad sen också så man är ju van h3h3.
Näääää men nu äre dags att rulla iväg från datorn ett tag ska se på Bröllopsfotgafen och käka kakor också.
KUL LIV. puess 

från i fredaaaags.

RSS 2.0